Σάββατο, Μαΐου 10, 2008

ΤΑ 20 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2007-2008

ΤΑ 20 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2007-2008


Video sent by sport24tv

Οι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο!

10. Στίβεν Τζέραρντ Λίβερπουλ 7.680.000 €

9. Τιερί Ανρί Μπαρτσελόνα 7.680.000 €

8. Κριστιανό Ρονάλντο Μάντσεστερ Γ. 7.680.000 €

7. Μίκαελ Μπάλακ Τσέλσι 7.800.000 €

6. Αντρέι Σεφτσένκο Τσέλσι 7.800.000 €
5. Φερνάντο Τόρες Λίβερπουλ 7.920.000 €

4. Τζον Τέρι Τσέλσι 8.160.000 €

3. Φρανκ Λάμπαρντ Τσέλσι 8.160.000 €

2. Ροναλντίνιο Γκαούτσο Μπαρτσελόνα 8.520.000 €

1. Ρικάρντο Κακά Μίλαν 9.000.000 €

Ρεκόρ πωλήσεων για το Grand Theft Auto IV!


Με όπλο τις διθυραμβικές κριτικές, το υψηλότατο κόστος παραγωγής και φυσικά την προώθηση από τα μέσα ενημέρωσης που έσπευσαν να επισημάνουν τα φαινόμενα βίας και εγκληματικότητας, το Grand Theft Auto σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων ακουμπώντας τα 6 εκατομμύρια αντίτυπα.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας του GTA IV, οι κριτικές για το game play και τα γενικότερα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού ήταν εντυπωσιακές. Σε αυτό συνετέλεσε όχι μόνο το αυξημένο κόστος παραγωγής της τάξης των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το υψηλότερο μέχρι τώρα για παιχνίδι, αλλά και η μεγάλη ομάδα απο 1000 άτομα που ασχολήθηκε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με την δημιουργία του παιχνιδιού.
Τα οφέλη βέβαια για την μαμά εταιρεία, την Take Two, είναι τεράστια. Τα έσοδα έχουν ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια, και αυτή είναι μόνο η αρχή. Ο τύπος συνεχίζει να ασχολείται με το GTA IV, κάτι που κρατάει υψηλά το ενδιαφέρον του κοινού, τροφοδοτώντας έτσι ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις των πρώτων ημερών ή εβδομάδων.

Η επιτυχία αυτή πάντως φαίνεται να ανησυχεί τους ανθρώπους του Hollywood, οι οποίοι περιμένουν πολλά από το blockbuster 'Iron Man'.

H σχεδόν ταυτόχρονη κυκλοφορία των δύο «προϊόντων» και η επιτυχημένη πορεία του πρώτου, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εμπορική πορεία του δεύτερου, παρότι δεν είναι άμεσοι ανταγωνιστές. Και αυτό γιατί μεγάλο μέρος από το target group των δύο είναι κοινό και ίσως όχι τόσο άνετο οικονομικά, ώστε αμέσως μετά την αγορά του GTA IV, το οποίο κοστίζει 60-90 δολάρια/ευρώ, ακόμα δηλαδή και 10 φορές την τιμή του εισιτηρίου, να πάει να πληρώσει στο κινηματογράφο για να δει τον Iron Man!

Νέα GPU για το Xbox 360!


Νέα GPU για το Xbox 360 ετοιμάζει η Microsoft. Ο νέος επεξεργαστής γραφικών, με την κωδική ονομασία Jasper, θα κατασκευάζεται με τη μέθοδο των 65nm και υπεύθυνες για την κατασκευή των νέων chips θα είναι οι εταιρείες TMSC, ASE και Nanya PCB Corp. Η πρώτη θα αναλάβει την παραγωγή, η δεύτερη το packaging και το testing και η τελευταία θα προμηθεύσει τα υποστρώματα για την κατασκευή του flip-chip.

Κονσόλες με την νέα GPU δεν αναμένονται πριν από τον Αύγουστο ενώ η Microsoft φαίνεται ότι θα νοικιάσει γραμμή παραγωγής 10.000 κομματιών από waffers των 300mm, από την TMSC.

Το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του Xbox φέρει το κωδικό όνομα Valhalla και θα ενσωματώνει την GPU και την CPU σε μία μονάδα, προκειμένου να μειωθεί το κόστος παραγωγής.

πηγή:pcmagazine

Δίκός της Μίλαν ο Ντρογκπά!


Παίκτη της Μίλαν θεωρεί η Αγγλική εφημερίδα "Mirror" τον Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο επιθετικός της Τσέλσι, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ιταλικό σύλλογο.

Ο Ντρογκμπά θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και πιθανότατα θα συνεργαστεί ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο που είχε φύγει στην διάρκεια της φετινής σεζόν και αναλαμβάνει του "ροσονέρι".

Ο επιθετικός από την Ακτή Ελαφαντοστού έχει συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, με εβδομαδιαίες αποδοχές 80.000 λίρες, ωστόσο πολλές φορές με δηλώσεις του στον Τύπο κατά την διάρκεια της σεζόν, εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τσέλσι, με την λήξη της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο τεχνικός της Τσέλσι ΄Άβρααμ Γκραντ κρατάει τις αποστάσεις και περιμένει τις κρίσιμες αναμετρήσεις στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

πηγή:sports24

Όλοι οι μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού γι'αυτές τις μέρες!


-Κλείνει Καρντόζο σήμερα
-Κλάσνιτς:Μου έχουν τηλεφωνήσει από Ολυμπιακό.
-Κάτι πέζεται με Χριστοδουλόπουλο, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει κλέισει στον ΠΑΟ.
-Βλέπουν Ντιόγιο.Συμπαίχτης του Λεονάρντο με 18 γκόλ.
-Προτάθηκε ο Γέντς. Γερμανός τερματοφύλακας της Βολφσπουργκ.
-Θέλει Αβραάμ Παπαδόπουλο.
-Έτοιμος για εφνιδιασμό είναι ο Κόκκαλης στο θέμα προπονητή.

ΟΣΦΠ Ή ΑΕΚ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ...


Τη συνάντηση τη ζήτησε ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης. Και αιφνιδίασε και τον μάνατζερ του Κωνσταντίνου, αλλά πολύ περισσότερο τον ίδιο τον Κωνσταντίνου. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε σε συνάντηση τον Μιχάλη Κωνσταντίνου μαζί με τον μάνατζέρ του Πασχάλη Παπαδόπουλο. Κανείς όμως δεν γνωρίζει τι πρόκειται να τους πει. Οι απόψεις διίστανται και εκείνος που αναρωτήθηκε και αιφνιδιάστηκε πρώτος ήταν ο ίδιος ο Κύπριος σέντερ φορ.

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα όμως του Κωνσταντίνου; Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Σωκράτης Κόκκαλης θα του ανακοινώσει την επιθυμία να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά με κάπως μικρότερες αποδοχές. Και θέλει ο ίδιος να μιλήσει μαζί του διότι θεωρεί ότι μόνο αυτός θα τον πείσει. Πάντως, εάν για οποιονδήποτε λόγο Ολυμπιακός και Κωνσταντίνου χωρίσουν, το πιθανότερο είναι ότι από τη νέα περίοδο ο Κύπριος θα φορά τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος. Το ερώτημα είναι εάν θα χωράει με τον Μπλάνκο στην ίδια ενδεκάδα. «Θα παραχωράει» υποστηρίζει ο νέος κόουτς.

ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

























































































































Η θρυλική BMW M1 Homage!















Με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών από την παραγωγή της M1, η BMW προχώρησε στη δημιουργία ενός άκρως εντυπωσιακού πρωτοτύπου.

Η M1 "Homage", όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή ενός αυτοκινήτου που έχει "γράψει" τη δική του -αγωνιστική και μη- ιστορία στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Ακολουθώντας τα σχεδιαστικά πρότυπα του παρελθόντος, η "Homage" διατηρεί το σφηνοειδές σχήμα του θρυλικού προγόνου της, παραπέμποντας άμεσα σ΄αυτόν.

Από την M1 του 1978 προέρχονται τα αναδιπλούμενα φωτιστικά σώματα του μπροστινού τμήματος, οι χαρακτηριστικές γρίλιες που καλύπτουν τη γυάλινη επιφάνεια του πίσω μέρους και το χρώμα του αμαξώματος.

Χωρίς ουσιαστικές διαφορές παρουσιάζονται και οι εξωτερικές διαστάσεις, με μοναδική εξαίρεση το αυξημένο μεταξόνιο που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ευρυχωρία στο εσωτερικό.

Παρά το εκθαμβωτικό της παρουσιαστικό η M1 Homage δεν αναμένεται να περάσει στην ευρεία παραγωγή, ενώ ο Βαυαρός κατασκευαστής δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου δημιουργήματός του.

ΠΗΓΗ:www.in.gr