Δευτέρα, Ιουνίου 23, 2008

Στην Άρσεναλ ο Νασρί !


Στην Αγγλία και στην Άρσεναλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σαίρ Νασρί όπως ανακοίνωσε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Στα 16,8 εκατομμύρια ευρώ ανήλθε το κόστος της μεταγραφής του 20χρονου μεσοεπιθετικού. Να σημειωθεί ότι η Μαρσέιγ και η Άρσεναλ δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα τη μεταγραφή.

Απέρριψε νέα προσφορά ο Παπαδόπουλος !


Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος απέρριψε την προσφορά για 5ετές συμβόλαιο έναντι 2.000.000 ευρώ, που του κατέθεσε τη Δευτέρα (23/6) ο πρόεδρος του Αρη, Λάμπρος Σκόρδας και πλέον, τα πάντα είναι πιθανά, καθώς στη γωνία περιμένει ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι, με ανακοίνωση που εξέδωσαν, τονίζουν πως για την ώρα παρακολουθούν απλά τις εξελίξεις, όμως δεν είναι απίθανο να κάνουν νέα κίνηση για την απόκτηση του 24άχρονου κεντρικού αμυντικού.

Κλείνει Ντέκο η Τσέλσι !


Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα sun ο Ντέκο έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Λονδρέζους, με την τελική ανακοίνωση να αναμένεται μετά την ολοκλήρωση του Euro 2008.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Ρώσος μεγιστάνας των "μπλε", Ρόμαν Αμπράμοβιτς, θα καταθέσει το ποσό των 15 εκ.ευρώ στους Καταλανούς για να πάρει τον παίκτη

Ταξίδι Χρυσικόπουλου στην Ισπανία


Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Ισπανία, έχοντας ως στόχο να επιστρέψει με δύο υπογραφές, δηλαδή έχοντας ολοκληρώσει δύο μεταγραφές. Τα ονόματα των υποψήφιων παικτών δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά είναι σίγουρο ότι έιναι πάιχτες ποιότητας.

O Γιάννης Χρυσικόπουλος θα έχει και μια συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε όπου θα μιλίσουν για κάποια θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό και τα μεταγραφικά.

Τα ονόματα από την Ισπανία που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό ειναι οι ( Εντού, Σολάρι, Ριέρα, Εθκέρο, Μοϊσές Ουρτάδο και Λουσέν ). Δεν αποκλείεται ότι τα 2 ονόματα να είανι από αυτή τη λίστα. Είδη ο Εθκέρο είναι η πιο ξεκάθαρη περίπτωση και περιμένει το κάλεσμα των πειραιωτών για να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει.

Έυκολα ο Μάρκος


Σχετικά άνετη νίκη πήρε στον α’ γύρο του Γουίμπλεντον ο Μάρκος Παγδατής. Ο πρωταθλητής μας στο τένις επικράτησε 3-1 σετ (6-3, 6-2, 6-7, 6-3) του Βέλγου Στιβ Νταρσίς και έκλεισε εισιτήριο για τον β’ γύρο του φημισμένου τουρνουά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Γιόχανσον ή Σπαντέα.

Call of Duty:World at War debut trailer

















Το πρώτο τρέιλερ για το νέο Call of Duty:World at War βγήκε και δίνει μια πρώτη γεύση για το τι θα περιμένετε απ το επερχόμενο τίτλο.


«Μυθική» πρόταση σε Πάρκερ!


Έτοιμος να τινάξει για μία ακόμα φορά την μπάνκα στον αέρα είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Άντονι Πάρκερ, την οποία εάν αποδεχτεί θα του αποφέρει 5 εκατ. ευρώ ετησίως (!). «Κατά 99% θα αγωνίζομαι του χρόνου στον Ολυμπιακό», είπε σε Ισραηλινούς δημοσιογράφους ο Αμερικανός φόργουορντ των Τορόντο Ράπτορς.
Aν την αποδεχτεί τότε θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη και με διαφορά από τον δεύτερο.

Gran Prix - Magny Cours


Ο Φελίπε Μάσα πήρε τη νίκη στο τελευταίο Grand Prix του Magny Cours εκμεταλλευόμενος την ατυχία του Κίμι Ραϊκόνεν (πρόλημα με την εξάτμιση) ο οποίος κατάφερε τελικά να τερματίσει στην δεύτερη θέση και να ολοκληρώσει το 1-2 για την Ferrari. Στο βάθρο ανέβηκε ο Γιάρνο Τρούλι με Toyota ενώ ο Χάμιλτον τερμάτισε 10ος.

Υπογράφει στην Ίντερ εντός των ημερών ο Λάμπαρντ


Η Ίντερ θα είναι οριστικά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο διεθνής μέσος διεθνής έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι, αλλά θα φύγει από το "Στάμφορντ Μπριτζ" με προορισμό το Μιλάνο, με τον νέο προπονητή των "νερατζούρι" Ζοσέ Μουρίνιο να επιθυμεί τον Άγγλο στο ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με τη "Gazzetta dello Sport", η πρωταθλήτρια Ιταλίας έχει έρθει σε συμφωνία με τον ατζέντη του και ο Λάμπαρντ θα υπογράψει μέσα στην εβδομάδα, με ετήσιες αποδοχές περίπου 6 εκ. ευρώ.

Εκτός του Λάμπαρντ ο Μουρίνιο θέλει στο Μιλάνο τους Μίκαελ Εσιέν και Ρικάρντο Καρβάλιο από την ομάδα του Λονδίνου.

«Τέλος» το Euro για το Νιχάτ


Οριστική είναι η απώλεια του Νιχάτ Καχβετσί για την Τουρκία, τόσο στον ημιτελικό του EURO 2008 με τη Γερμανία, όσο και στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης, αν φυσικά προκριθεί. Η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο αρχηγός της εθνικής έχει τεθεί οριστικά «νοκ άουτ» (λόγω θλάσης) από τη συνέχεια της διοργάνωσης, και μάλιστα σήμερα επέστρεψε σπίτι του, στην Ισπανία.

Οι αγώνες των ημιτελικών !

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008
Γερμανία 21:45 Τουρκία


Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008

Ρωσία 21:45 Ισπανία

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ !


Πορτογαλία-Γερμανία 2-3

Κροατία-Τουρκία 1-1 ( πέναλτι 3-1)

Ολλανδία-Ρωσία 1-3

Ισπανία-
Ιταλία 0-0 ( πέναλτι 4-2)

Στους "4", δια χειρός... Κασίγιας



















































Η Ισπανία συμπλήρωσε το «καρέ» του EURO 2008 καθώς επικράτησε 4-2 στα πέναλτι της Ιταλίας, στον προημιτελικό της Βιένης. Η κανονική διάρκεια του αγώνα και η παράταση ολοκληρώθηκαν με το «λευκό» 0-0, ενώ στη διαδικασία των πέναλτι ο Ικερ Κασίγιας απέκρουσε τα σουτ των Ντε Ρόσι, Ντι Νατάλε και στη συνέχεια ο Φάμπρεγας, έστειλε τους «φούριας ρόχας» στους «4» της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ρωσία.

H σειρά των πέναλτι

Βίγια 1-0
Γκρόσο 1-1
Καθόρλα 2-1
Ντε Ρόσι 2-1 (ο Κασίγιας αποκρούει)
Σένα 3-1
Καμορανέζι 3-2
Γκουίθα 3-2 (ο Μπουφόν αποκρούει)
Ντι Νατάλε 3-2 (ο Κασίγιας αποκρούει)
Φάμπρεγας 4-2 οι Ισπανοί παίρνουν την πρόκριση...

Οι συνθέσεις

Ισπανία (Λούις Αραγονές):
Κασίγιας, Μαρτσένα, Πουγιόλ, Ινιέστα (59' Καθόρλα), Βίγια, Τσάβι (60' Φάμπρεγας), Τόρες (85' Γκουίθα), Καπντεβίλα, Ράμος, Σένα, Σίλβα.

Ιταλία (Ρομπέρτο Ντοναντόνι): Μπουφόν, Πανούτσι, Γκρόσο, Κιελίνι, Τόνι, Ντε Ρόσι, Αμπροζίνι, Κασάνο (75' Ντι Νατάλε), Τζαμπρότα, Περότα (58' Καμορανέζι), Ακουιλάνι (108' Ντελ Πιέρο).

Διαιτητής: Χέρμπερτ Φάντελ (Γερμανία)

Κίτρινες:
Ινιέστα, Βίγια, Καθόρλα - Αμπροζίνι


ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ