Πέμπτη, Ιουλίου 03, 2008

Τελειώνει με Ρουκάβινα

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η οριστικοποίηση της τρίτης καλοκαιρινής μεταγραφής του Παναθηναϊκού μετά τους Σίλβα Κλέιτον και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Αυτή, πιθανότατα, δεν θα αφορά τον Ερνάν Πεγεράνο αλλά τον Άντε Ρουκάβινα για τον οποίο ο Κώστας Αντωνίου βρίσκεται ήδη στο Σπλιτ και ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Χάιντουκ.

Η μεταγραφή του 22χρονου επιθετικού αναμένεται να «κλείσει» με ένα ποσό που πλησιάζει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ ενώ αργότερα το βράδυ της Πέμπτης θα υπάρξει οριστικό τέλος (είτε θετικό -που είναι και το πιθανότερο- είτε αρνητικό) στην υπόθεση του Ρουκάβινα, ο οποίος θα αποτελέσει τον έναν από τους δύο επιθετικούς που σκοπεύουν να φέρουν φέτος στην Παιανία οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Ερνάντεθ και επίσημα

Ο Κίκε Ερνάντεθ είναι και επίσημα προπονητής του Αρη όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο Ερνάντεθ επιστρέφει έπειτα από περίπου έναν χρόνο στον πάγκο των «κιτρίνων» για να αντικαταστήσει τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς

Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας για 2 χρόνια ο Πηλαδάκης

Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Κώστας Πηλαδάκης. Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την θέση, λαμβάνοντας 15 ψήφους έναντι ενός λευκού (του Πέτρου Θεοδωρίδη)

Αντιπρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, θα είναι για το επόμενο διάστημα ο γενικός διευθυντής του Αστέρα Τρίπολης και πρώην διαιτητής, Γιώργος Μποροβήλος

"Δεν υπάρχει πρόταση για Σαντ"

Την ώρα που δημοσιεύματα του Τύπου φέρουν τον Ολυμπιακό να έχει επαφές για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, Γκουστάβο Σαντ, ο πρόεδρος της Λανούς, Αλεχάνδρο Μαρόν, αποκαλύπτει πως δεν έχει υπάρξει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

«Δεν έχουμε δεχθεί καμία πρόταση για κανέναν μας παίκτη. Είναι όλα φήμες», αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της πρόεδρος της «El Granate».

Απάντησε αρνητικά ο Ντούσερ

Ο Άλντο Ντούσερ απάντησε αρνητικά στην επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού, που στρέφεται πλέον σε άλλες περιπτώσεις για τη θέση του αμυντικού μέσου. Ο πειραϊκός σύλλογος εξέφραζε τη σιγουριά του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, όμως ο Αργεντινός παίκτης τελικά δεν θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει από την αρχή την αναζήτηση για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, την ώρα που οι εκρεμμότητες, σχετικά με τον αριστερό μέσο, τον επιθετικό και τον κεντρικό αμυντικό, παραμένουν.

H καζούρα της... χρονιάς σε Σβάινσταϊγκερ!

Δείτε τι έπαθε ο Σβάινσταϊγκερ την στιγμή που έκανε δηλώσεις μετά τον τελικό του EURO!

Διαψεύδει για Ντούσερ ο Παναθηναϊκός

Τα δημοσιεύματα που θέλουν και τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλντο Ντούσερ διέψευσε η «πράσινη» ΠΑΕ. Μάλιστα, ο Νίκος Πατέρας σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο το «τριφύλλι» να προχωρήσει και σε επίσημη ανακοίνωση, αλλά τελικά ο πρόεδρος του συλλόγου αποφάσισε να μην δώσει συνέχεια στο θέμα. Ετσι και αλλιώς, ο Χενκ Τεν Κάτε θέλει γι’ αυτή τη θέση τον Ζιλμπέρτο Σίλβα

Φιλόδοξος o Δώνης

Σίγουρος για τον εαυτό του και την αξία των ποδοσφαιριστών του δήλωσε ο Γιώργος Δώνης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη. Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στις άλλες ομάδες, ξεκαθάρισε ότι δεν παίζει ρόλο το μπάτζετ και συμπλήρωσε"Είμαι φιλόδοξος και δεν αγχώνομαι". Τι είπε για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Oριστικό ναυάγιο με Ντούντα, θέμα με Σάντ !

Oριστικό ναυάγιο με Ντούντα ο Ολυμπικός καθώς δεν είναι στα πλάνα του ποδισφαιριστή να μετακομίσει στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός δεν είναι διαθετιμένος να περιμένει αλλο τον Πορτογάλο.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκουστάβο Σαντ της Λανούς και ο μάνατζερ του παίκτη συναντήθηκε χθες με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Χρυσικόπουλο, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να μεταβεί και στην Αυστρία, όπου βρίσκεται η «ερυθρόλευκη» αποστολή, για νέο κύκλο συζητήσεων.

Ο Αργεντίνος φορ, φαίνεται πως ενδιαφέρει πολύ τον Ολυμπιακό, που προχωρά γρήγορα τις εξελίξεις, έτσι ώστε να καταφέρει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα και μάλιστα σύντομα. Βέβαια, υπάρχει και η Λανούς στην μέση, η οποία δεν πρόκειται να αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει τόσο εύκολα. Οι απαιτήσεις, σύμφωνα, με όσα έχουν γίνει γνωστά, ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια Ευρώ, με τον Ολυμπιακό να θέλει να ρίξει το ποσό όσο μπορεί χαμηλότερα.

Επιμένουν Ολυμπιακός και ΠΑΟ για Αβραάμ !

Ο Παναθηναϊκός, προχώρησε ήδη, σε νέα πρόταση στον Άρη, προκειμένου να πείσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να προλάβει παράλληλα, τον βασικό του αντίπαλο.

Η πρόταση αυτή είναι η καλύτερη που έχει γίνει εώς τώρα (περίπου 2 εκατομμύρια συν έναν παίκτη με μορφή δανεισμού) και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση των «κιτρινόμαυρων». Στο «τριφύλλι» ποντάρουν πως έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, στον Άρη δεν θα επιμείνουν να κρατήσουν τον παίκτη και θα δεχτούν την πιο συμφέρουσα προσφορά.

Στον Ολυμπιακό, από την άλλη, άκουσαν με ευχαρίστηση τον Λάμπρο Σκόρδα να λέει πως θέλει Πειραιά, γι’ αυτό ετοιμάζουν με την σειρά τους νέα πρόταση, μεγαλύτερη από την πρώτη (των 1.2 εκατ.), ενώ πιθανόν αυτή να περιλαμβάνει και έναν παίκτη... δώρο.

Επίσημη πρόταση από Τσέλσι για Αρσάβιν

Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι "μπλε" προσφέρουν 15 εκ. ευρώ για τον 27χρονο Ρώσο διεθνή μέσο, που μοιάζει ως ο ιδανικός παρτενέρ του Ντέκο στη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση της απόκτησης του Αρσάβιν, θέλοντας να τον κλείσει άμεσα, καθώς γνωρίζει καλά ότι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης επίσης επιθυμούν την απόκτησή του.

Παρελθόν οι Σέζαρ και Λεοζίνιο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας έκανε γνωστό πως έλυσε τη συνεργασία της τόσο με τον Βραζιλιάνο κεντρικό μπακ όσο και με τον συμπατριώτη του, Λεοζίνιο, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός τον ΟΦΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει, ότι επήλθε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Χούλιο Σέζαρ και Λεοζίνιο για την λύση των συμβολαίων τους", ανέφερε χαρακτηριστική η ανακοίνωση που εκδόθηκε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρολεύκων".