Παρασκευή, Ιουλίου 11, 2008

Κάνει ότι θέλει ο Λούα Λούα !


Ο Κονγκολέζος επιθετικός αρνείται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ, την ώρα που στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι ο παίκτης αναμένεται -ίσως και εντός της ημέρας- να υπογράψει στους Αραβες. Πληροφορίες κάνουν λόγο για συνφωνία της Αλ Αραμπί με τον Λούα Λούα έναντι του ποσού των 10 εκατ. ευρώ

«Είμαι στην Αγγλία με την οικογένειά μου. Θα είμαι στην Αθήνα την Κυριακή και την Τρίτη θα ξεκινήσω προπονήσεις. Δεν έχω υπογράψει σε άλλη ομάδα», είπε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα «Sportday» ο Λούα Λούα.

Μπελούτσι και Γκαλέτι συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα


Οι Φερνάντο Μπελούτσι και Λουτσιάνο Γκαλέτι στην προπόνηση που έγινε σήμερα το πρωί συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα στο γήπεδο. Ο Γκαλέτι δείχνει ότι ξεπερνά το πρόβλημα του τραυματισμού του, ενώ ο Μπελούτσι θα αργήσει να μπει σε φούλ ρυθμού προπόνησης, κατα πάσα πιθανότητα όταν η ομάδα επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας στο ξενοδοχείο, ενώ ο Λεωνίδας Παναγόπουλος έκανε ατομικό στο γήπεδο, λόγω μιας κάκωσης στη δεξιά ωμοπλάτη.

Ναι ! Από την Άρσεναλ !



Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της βρίσκεται πλέον η μεταγραφή του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό. Το απόγευμα ήρθε το φάξ με την συγκατάθεση της Άρσεναλ για να παραχωρήσει τον Σίλβα στον ΠΑΟ. Η Άρσεναλ συνφώβησε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή έναντι του ποσού των 1.250.000 ευρώ.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να υπογράψει ο ίδιος ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, κάτι που αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα που θα έρθει στην Αθήνα μαζί με τους εκπροσώπους του, οπότε θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Σημαντική μείωση στην τιμή του Xbox 360 Pro


Σημαντική μείωση στην τιμή του Xbox 360 Pro θα υπάρξει από το πρωί της Δευτέρας (14/07/2008). Η μείωση θα είναι της τάξης των 50 δολαρίων .Αυτό που δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί είναι αν θα υπάρξει ανάλογη πτώση στην τιμή του low-end Xbox 360 κάτι που θεωρείται πολύ λογικό, μίας και αν δεν πέσει η τιμή του, θα το χωρίζουν μόνο 20 δολάρια από το PRO. Το μόνο που περιμένουμε να δούμε έιναι πότε θα ισχύει αυτή η μείωσει και στην ελληνική αγορά.

Κοντά στην Ίπσουιτς ο "Χάριστέας"


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Άγγελου Χαριστέα βρίσκεται η Ίπσουιτς και οι ιθύνοντες της ομάδας κινούμται γαι την απόκτηση του Διεθνή Έλληνα επιθετικού.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας, Ντέρεκ Μπόουντεν με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, είπε:

"Μιλήσαμε με τη Νυρεμβέργη για τον παίκτη και παρότι δεν έχει προκύψει οριστική συμφωνία για το οικονομικό, δεν είμαστε μακριά.

Μας έδωσαν έγκριση να μιλήσουμε με τον Χαριστέα, είμαστε σε επαφή με τους εκπροσώπους του και είμαι σίγουρος ότι θα μιλήσουμε ξανά".

Βλέπουν" Νίνη Άρσεναλ-Μάντσεστερ


Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα στείλουν σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού στα τελικά του EURO-U19(14-26/7) όπου θα συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων του εξωτερικού και αν κάνει καλές εμφανίσεις στο EURO-U19 σίγουρα θα κινηθούν δυναμικά για την απόκτηση του.

Η Εθνική Νέων θα έχει δύσκολο έργο καθώς βρίσκεται στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει την Τσεχία, την Αγγλία και την Ιταλία.

Κανονιέρης" ο Νασρί


Με την φανέλα της Άσρεναλ θα αγωνίζεται πλέον ο Νασρί. Ο Νασρί έιναι πολύ ικανοποιημένος από την μεταγγραφή του στους κανονιέρηδες και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της καινούριας του ομάδας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω παίκτης της Άρσεναλ, σημαίνει πολλά για μέα. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην ζωή μου ως ποδοσφαιριστή γιατί η Άρσεναλ είναι ένας μεγάλος σύλλογος.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά για μένα εδώ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την Άρσεναλ και τους οπαδούς της και είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος ενός σπουδαίου συλλόγου", τόνισε ο Νασρί.

Μένει Σκωτία ο Σαμαράς


Στην Σκωτία και στην Σέλτικ θα παραμείνει ο Σαμαράς. Οι πρωταθλητές Σκωτίας είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν την οψιόν που υπήρχε στη συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι καταβάλοντας το ποσό των τριών εκατομμυρίων λιρών γαι να κάνουν μόνιμο κάτοικο Γλασκώβης τον Έλληνα επιθετικό.

Πρόστιμο σε ΑΕΚ-Νικολαϊδη-Κανελλόπουλο

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ και με 10.000 και ο πρόεδρος της Ντέμης Νικολαϊδης και ο αντιπρόεδρος, Τάκης Κανελλόπουλος από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Η ποινή είναι βάσει του του άρθρου 25 του Πειθαρχικού Κώδικα και αφορά τις δυσμενείς κρίσεις κατά ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων.

Ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ ο Αουμάδα


Η ΑΕΚ εξετάζει ξανά την περίπτωση του Αργεντινού Οσκαρ Αουμάδα. Ο Αργεντινός άσος θέλει να φύγει από τη Ρίβερ Πλέιτ, προκειμένου να κάνει το βήμα στην Ευρώπη

Ο Αουμάδα υποστηρίζει ότι έχει λήξει το συμβόλαιό του, ενώ η Ρίβερ Πλέιτ θέλει να το ανανεώσει μονομερώς -βάσει ενός νόμου που ισχύει μόνο στην Αργεντινή- καταβάλλοντας το 20% του συμβολαίου του. Ο 26χρονος ανασταλτικός μέσος είναι διατεθειμένος να καταφύγει ακόμη και στη FIFA αν δεν τον αποδεσμεύσουν.

Από την πλςυρά της ΑΕΚ δεν θα ποροχωρήσουν το θέμα αν δεν δικαιωθεί ο ποδοσφαιριστής. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς τον Αουμάδα δεν σημαίνει ότι εγκαταλήπει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Μπασινά.

Για "ερυθρόλευκη" πρόταση σε Ακαλέ, γράφουν οι Ισπανοί


Σύνφωνα με την Ισπανική εφημερίδα «Ντιάριο Ντε Ναβάρα» η Οσασούνα προσπαθεί να αποκτήσει τον Ακαλέ αλλά ο Ολυμπιακός έχει έιδη καταθέση επίσημη πρόταση και βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτησή του αν και ο ποδοσφαιριστής θέλει Οσασούνα.

Το δημοσίευμα !

«Η Οσασούνα θέλει πάση θυσία, από τα αριστερά τον Ιβοριανό Ακαλέ, αλλά το πρόβλημα είναι ο Ολυμπιακός», γράφουν οι Ισπανοί και συνεχίζουν: «Οι Έλληνες κατέθεσαν προσφορά 4 εκατομμυρίων Ευρώ για τον παίκτη, που η Οσασούνα τον θέλει ως δανεικό. Η Λανς προτιμά την πρόταση του Ολυμπιακού, όμως ο παίκτης θέλει περισσότερο την Οσασούνα. Οι διαπραγματεύσεις προχωρούν και μπορεί να έχουμε γρήγορη εξέλιξη».

Κοντά σε Σίλβα ο ΠΑΟ !


Πολύ κοντά στην υλοποίηση της σημαντικότερης μεταγραφής στην ιστορία του είναι ο Παναθηναϊκός. Στο πρώτο ραντεβού Πατέρα- Αντωνίου με τους μάνατζερ του Ζιλμπέρτο Σίλβα υπάρχουν κάποιες οικονομικές διαφορές που φτάνουν τα 400.000 ευρώ τον χρόνο. Το πρώτο μέρος των συζητήσεων ολοκληρώθηκε και αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ώρες. Η πλευρά του Βραζιλιάνου μέσου ζητά 3 εκατ. ετησίως και συμβόλαιο τριών χρόνων. Από την πευρά των πρασίνων έχουν προτείνει 2,6 εκατ. ευρώ καθαρές ετήσιες αποδοχές στον ποδοσφαιριστή.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Και τυπικά ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό είναι από σήμερα το μεσημέρι ο Κένεντι Ουίνστον.
Η λύση της συνεργασίας του Αμερικανού φόργουορντ με την "πράσινη" ΚΑΕ προήλθε μετά την καταγγελία στον ΕΣΑΚΕ, από πλευράς των πρωταθλητών Ελλάδας, της σύμβασης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στους "νερατζούρι" ο Μαντσίνι


Από την νέα χρονιά ο Μαντσίνι θα αγωνίζεται με την φανέλα της Ίντερ. Η Ρόμα φαίνεται να τα έχει βρεί με όλα με τοην Ίντερ και ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα μετακινηθεί στο Μιλάνο. Η Ίντερ για να τον αποκτήσει έδωσε 13 εκατ. ευρώ ενώ του Μαντσίνι θα του δίνει 3,5 εκατ. για τριετές συμβόλαιο.

Ο μεθυσμένος Λευκορώσος διαιτητής

Η Μάλαγα "πλησιάζει" Κυργιάκο


H Ισπανική Μάλαγα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Σωτήρη Κυργιάκο σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "AS". Η Μάλαγα στοχέυει να ολοκληρώσει το ρόστερ της ομάδας όσο το δυνατό πιο σύντομα για να παρουσιαστεί στα μεγάλα σαλόνια της Πριμέρα υπολογίσιμη μετά από τον περσινό υποβιβασμό της.

Η ΑS αναφέρει ότι η οικονομική πρόταση θα καλύψει πλήρως τον Κυργιάκο και αυτή θα είναι η τελευταία προσθήκη στην αμυντική γραμμή αν τελικά επέλθει η πολυπόθητη συμφωνία.