Δευτέρα, Ιουλίου 14, 2008

Άτυχη η Εθνική ομάδα U-19 !


Τη «χρυσή» ευκαιρία ώστε να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-19 που διεξάγεται στην Τσεχία, έχασε η Εθνική μας ομάδα των Νέων, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με την Ιταλία. Η Εθνική άνοιξε το σκορ με τον Παυλή στο 23' αλλά δέκτηκε την ισοφάριση στο 89' μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παλόσκι.

Ελλάς (Αλεξίου): Μπαμπανιώτης, Μπαρμπούδης, Παπαδόπουλος Κ., Αργυρόπουλος, Γαλάνης, Γκέντσογλου, Νίνης, Κύργιας (68' Στρατάκης), Παπαδόπουλος Γ., Ματσούκας (59' Ψιάνος), Παυλής

Ιταλία (Ρόκα): Φιορίλο, Νταρμιάν, Μπρουσάτζιν, Ταλιάνι, Τζεντίλι, Ματσαράνι, Πόλι, Μποναβεντούρα, Παλόσκι, Τζαμπλέρα, Φορεστιέρι

Πρόβλημα ο Ριβάλντο, έκανε θεραπεία


Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Ριβάλντο δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας. Ο Βραζιλιάνος σταρ υπεβλήθη σε υπερηχογραφικό έλεγχο, ο οποίος επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση της σύσπασης και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Στην αναμονή ο Ολυμπιακός για Εντού !


Ο Ολυμπιακός προσπαθεί για την απόκτηση του Εντού από την Μπέτις αλλά οι Σεβιγιάνοι κανουν τους δύσκολους και ζητούν υπέρογκα ποσά για ένα ποδοσφαιριστή που δεν αργεί και πολύ να τελειώσει το συμβόλαιο του.

Αν τον θέλει πολύ ο Ολυμπιακός πρέπει να δαπανήσει το ποσό των 8 εατ. ευρώ για να τον εντάξει στο ρόστερ του.

Μια ανάσα από Τζιμπούρ ο Παναθηναϊκός

O Ραφίκ Τζιμπούρ βρίσκεται πλέον μια ανάσα από το "τριφύλλι". Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον παίκτη και αυτό που μένει είναι το "OK" του Πανιωνίου, που δείχνει να βρίσκεται κοντά.

Αυτό μου αναμένεται να καθορίσει τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι το αν θα δοθεί δανεικός ή ελεύθερη μεταγραφή ο Εντόι, καθώς τότε θα αλλάξει και το μέγεθος του οικονομικού ανταλλάγματος.

Άρχισε η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στον ΠΑΟ


Αρχισε και επίσημα η διαδικασία αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως προκύπτει από σχετική ανακοίνωση, που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα.

Μέσω αυτής, ανακοινώνεται ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα αφορά σε ποσό 31.783.344 ευρώ και μετά το πέρας της, το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ θα ανέλθει σε 72.011.010 ευρώ.

Δικαίωμα απόκτησης μετοχών έχουν άπαντες, αρκεί να επιδείξουν δελτίο αστυνομικής αυτότητας ή διαβατήριο, να καταβάλουν το αντίστοιχο τίμημα και να αγοράσουν το λιγότερο 1.200 ονομαστικές μετοχές, έναντι 10.080 ευρώ.

Ενίσχυση άμεσα !


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πρίν από λίγο είχε πολύωρη συνάντηση με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συζήτησαν λεπτομερώς το κεφάλαιο μεταγραφές. Και οι δυο συμφώνησαν ότι στο σύλογο υπάρχει καθυστέρηση στις μεταγγραφές και πρέπει να γίνουν σωστές και όχι βιαστικές κινήσεις. Εντός της εβδομάδας αναμένονται ραγδαιές εξελίξεις στα μεταγγραφικά.

Βαλβέρδε και Χρυσικόπουλος αναφέρθηκαν και στις αποχωρήσεις, καθώς οι Λούα Λούα, Νούνιες και Λεντέσμα είναι έτοιμοι για αποχώρηση από τον Πειραιά. Πάντως, για τον "λύκο", δεν έχει φτάσει ακόμα επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ από τη Σαν Λορέντσο, που όμως ενδέχεται σύντομα να καταθέσει προσφορά στον Ολυμπιακό, όπως επιμένει ο Τύπος της Αργεντινής.

Πρεμιέρα για τους Νέους με Ιταλία


Με στόχο το καλό ποδαρικό η Εθνική Νέων ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με πρώτο αντίπαλο την Ιταλία(20:30-ΕΤ3) στο γήπεδο "Μέτσκι" της πόλης Μπλάντα Μπόλεσλαβ.

Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Αλέξη Αλεξίου είναι: Ντιν Μπουζάνης (Λίβερπουλ), Λεωνίδας Αργυρόπουλος (Κόρινθος), Μιχάλης Κύργιας (Ατρόμητος), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Νίκος Μπαρμπούδης (ΑΕΚ), Σάββας Γκέντζογλου (ΑΕΚ), Στέργιος Ψιάνος (Απόλλων Καλαμαριάς),

Βασίλης Λαμπρόπουλος (Ολυμπιακός), Γιάννης Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Μιχάλης Παυλής (ΑΕΚ), Νίκος Μπαμπανιώτης (Παναιτωλικός), Σωτήρης Νίνης (Παναθηναϊκός), Νίκος Μπουτζίκος (Παναθηναϊκός), Απόστολος Γιάννου (Απόλλων Καλαμαριάς), Θεόδωρος Καραπέτσας (Γκρασχόπερ), Λευτέρης Ματσούκας (Ολυμπιακός), Σωτήρης Στρατάκης (Ντόρτμουντ), Βαγγέλης Γαλάνης (Καβάλα).

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ

150 "πλαστοί" ποδοσφαιριστές!

Νέα στοιχεία όσον αφορά στο θέμα που αποκαλύφθηκε στην Αργεντινή και αφορά σε χορήγηση ιταλικών διαβατηρίων με πλαστά έγγραφα σε ποδοσφαιριστές, ήλθαν στο φως της δημοσιότητας.

Πιo συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα από 300 άτομα, εκ των οποίων περίπου 150 είναι ποδοσφαιριστές.

Το κύκλωμα είχε διασυνδέσεις τόσο στην Αργεντινή, όσο και στην Ιταλία, ενώ μερικοί από τους παίκτες που φέρονται να έχουν αποκτήσει ιταλικό διαβατήριο μέσω της συγκεκριμένης "οδού", είναι ο Γκαμπριέλ Παλέτα της Λίβερπουλ, ο Πάμπλο Λεντέσμα της Κατάνια, ο Ζερμάν Ντένις της Νάπολι, ο Γκονζάλο Μπεργκέσιο της Σαν Λορέντσο (έχει παίξει στην Μπενφίκα), ο Χουάν Πάμπλο Καρίζο της Λάτσιο και ο νεαρός, Χουάν Φλορίν, που παίζει στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίσης, εμπλεκόμενα στην υπόθεση φέρονται να είναι πρόσωπα που εργάζονταν στα γραφεία μάνατζερ του Γκουστάβο Μασκάρντι, του Ζόρζε Κιτερζπίλερ και του Λεονάρντο Ροντρίγκεζ.


Εκτός δράσης τρεις μήνες ο Κριστιάνο


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο την περασμένη εβδομάδα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ταλαιπωρημένο του δεξιό αστράγαλο.

Ο Ρονάλντο θα ξαναπαίξει μπάλα, το νωρίτερο σε τρεις μήνες δηλαδή θα ξαναπατήσει χορτάρι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου

Πτήση για Πεκίνο

Tην κορυφαία ευρωπαϊκή επίδοση και 3η καλύτερη στον κόσμο έκανε σήμερα στα Τσηκλητείρια ο Λούης Τσάτουμας καθώς έκανε το απίθανο άλμα στα 8μ.44. Αυτό το άλμα ήταν μια προειδοποίηση για το τι θα ακολουθήσει στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Πεκίνο.

Στον 3ο γύρο ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος κέρδισε με 3-1 την ΟΦΚ Βελιγραδίου, ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα του 2ου γύρου του κυπέλλου Intertoto και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου κόντρα στη Νάπολι (19-20/7 και 26-27/7 οι επαναληπτικοί) θα διεκδικήσει την είσοδό του στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Σκορερς:
Μπάρκογλου 25΄, Χούτος 45', 63'/Ντε Ολιβέιρα 55'

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Ντιαβαρά, Μαϊστόροβιτς, Κουτσόπουλος, Νικολάου, Κουμορτζί, Μάκος, Σκούφαλης, Μπάρκογλου (85' Χετεμάι), Χούτος (71' Σιαλμάς)

ΟΦΚ Βελιγραδίου (Μιχάιλο Ιβάνοβιτς): Ίλιτς, Σκόπλιακ, Μαρκόφσκι, Λαζάρεβιτς, Αντάμοβιτς, Μιλένοβιτς, Ντε Ολιβέιρα, Κρστιτς, Μίλοβατς (46' Μπέλιτς), Μίλιτς (46' Μαριάνοβιτς), Καλουντζέροβιτς (79' Γέλιτς)