Σάββατο, Ιουλίου 19, 2008

Θέλει δουλειά ο Ολυμπιακός !


Κακή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στην Έμεν. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 0-0, καθώς ελάχιστα μπόρεσαν να απειλήσουν και έδειξαν πως θέλουν ακόμη πάρα πολύ δουλειά, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στοιχεία που απαιτεί ο Ισπανός, όπως η πίεση, οι γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και η ανάπτυξη από τα άκρα, απουσίασαν σε μεγάλο βαθμό απ’ τη σημερινή εμφάνιση του Ολυμπιακού. Ακόμη και όταν η μπάλα βγήκε σωστά μπροστά σε κάποιες περιπτώσεις, έγιναν λάθη στην τελική πάσα.

Στο σημερινό φιλικό έπαιξε και ο υπο δοκιμή Αλόνσο ο οποίος αν και δεν φάνηκε ιδιαίτερα είχε κάποιες καλές μεταβιβάσεις και κάποια καλά σουτ. Ο Όσκαρ δεν φάνηκε καθόλου και έτσι ο Κοβάσεβιτς που έπαιζε μπροστά του φάνηκε πολύ απομονομένος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόβατς (46’ Νικοπολίδης), Πάντος (77` Μενδρινός), Ντομί (64’ Μπράβο), Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Στολτίδης, Αλόνσο (88’ Κατσικογιάννης), Όσκαρ, Κοβάσεβιτς (70’ Μπελούτσι), Γκαλέτι (70’ Σίσιτς), Τζόρτζεβιτς (67’ Λεονάρντο)

Εξετάζουν Σμόλαρεκ στον Ολυμπιακό!

Θέμα στράικερ για τον Ολυμπιακό. Η περίπτωση Έμπι Σμόλαρεκ ενδιαφέρει καιρό τώρα τον Ολυμπιακό, σύμφωνα πλέον όμως με τα ξένα ΜΜΕ, ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο λιμάνι.

Ο Σμόλαρεκ είναι επιθετικός που αρέσει στον Βαλβέρδε και ειδικά μετά τα ναυάγια των διαπραγματεύσεων του Πολωνού με την Τουλούζ, αλλά και τα ναύαγια του Ολυμπιακού με άλλους στόχους για τη γραμμή κρούσης, η περίπτωση του φορ της Σανταντέρ εξετάζεται στην Πλατεία Αλεξάνδρας ολοένα και πιο διεξοδικά.

Ο παίκτης δεν είναι φτηνός, αφού από την ισπανική ομάδα κοστολογείται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Υπέγραψε στον Άρη ο Σηφάκης


Επίσημα πλέον, ο Μιχάλης Σηφάκης είναι ποδοσφαιριστής του Άρη. Ο τερματοφύλακας πήγε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «κίτρινων», Λάμπρο Σκόρδα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους, διάρκειας τριών ετών.

Επίσημη πρόταση 100 εκ.ευρώ για Κακά η Τσέλσι !


Η βραζιλιάνικη εφημερίδα "Gazeta Esportiva" να αποκαλύπτει μέσω της ιστοσελίδας της πως η Τσέλσι είναι πανέτοιμη για το "κόλπο γκρόσο" του φετινού καλοκαιριού καθώς κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 100 εκ.ευρώ στη Μίλαν για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κακά.

Όπως μάλιστα δήλωσε στο συγκεκριμένο βραζιλιάνικο μέσο εκπρόσωπος του Κακά, άνθρωπος των "μπλε" έχει ήδη γνωστοποιήσει την πρόταση στους Μιλανέζους, οι οποίοι δείχνουν διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Κακά.

Νέα πρόταση του ΠΑΟ για Τζιμπούρ !


Νέα βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για τον Τζιμπούρ και περιμένει μέχρι την Κυριακή την απάντηση των "κυανέρυθρων".

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει πλέον 2 εκατομμύρια ευρώ, συν τον Εντόι, ο οποίος θα παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή στον Πανιώνιο, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Χενκ Τεν Κάτε. Από την άλλη βέβαια, η διοίκηση του ΠΑΟ δεν θέλει με τίποτα να παραιτηθεί εξ ολοκλήρου από τα δικαιώματα του Σενεγαλέζου.

«Νέος» αμυντικός χαφ



Σε μια ανέξοδη εντελώς μεταγραφή αναμένεται να προχωρήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Πρόθεση του Ισπανού τεχνικού είναι να δοκιμάσει τον Βασίλη Τοροσίδη στη θέση του αμυντικού χαφ στα φιλικά της Ολλανδίας, από τη στιγμή που ο Έλληνας διεθνής μπορεί να ανταποκριθεί με αξιώσεις σε αυτόν το ρολό. Τη θέση του δεξιού πλάγιου αμυντικού υπάρχουν αρκετοί παίκτες για να την καλύψουν (Γκαλίτσιος, Ζεβλάκοφ, Πάντος) και δεν αποκλείεται ο «Τόρο» να καθιερωθεί ως αμυντικός μέσος στην «εποχή Βαλβέρδε». Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Λεονάρντο και τη θέση «έξω αριστερά», με αποτέλεσμα τα χρήματα που δε θα δαπανηθούν για αυτές τις μετακινήσεις (αν τελικά οι δύο ποδοσφαιριστές μπορούν να ανταποκριθούν στα νέα τους καθήκοντα), είναι σίγουρο ότι θα δοθούν για το... «μπαμ» του επιθετικού!

Άνετα και την Νέα Ζηλανδία ! ΄Αυριο με Π.Ρίκο σφραγίζει το εισητήριο !


Η εθνική μας νίκησε άνετα και δίκαια την Ν. Ζηλανδία με 75-48 και αύριο κόντρα στον ημιτελικό με τον Π.Ρίκο (21.30), θέλει την νίκη που θα της σφραγίσει το πολυπόθητο εισιτήριο της πρόκρισης.

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 37-20, 55-36, 75-48.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 8, Μπουρούσης 9, Ζήσης 7, Σπανούλης 14 (1), Βασιλόπουλος 7 (1), Φωτσης 6, Πρίντεζης 2, Γλυνιαδάκης 2, Τσαρτσαρής 7, Διαμαντίδης 11 (2), Σχορτσιανίτης, Πελεκάνος 2.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Νέναντ Βούτσινιτς): Τάιτ 9 (1), Φίσετ 3 (1), Πένι 8 (1), Βούκονα 8, Κεντς, Ουνιτάνα 3 (1), Πλέτζερ, Κάμερον 8 (2), Ουέμπστερ, Χόρβαθ 4, Μπράντσο 5.