Δευτέρα, Δεκεμβρίου 01, 2008

Πρόεδρος Κιντής, αντιπρόεδρος Νοτιάς!


Ο Γιώργος Κιντής θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως αποφάσισε το Δ.Σ. του συλλόγου το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο κ. Κιντής, που είναι και μέτοχος της ΠΑΕ με ποσοστό 0,12%, κλήθηκε, τελικά να αναλάβει με άλλα λόγια την προεδρία του «Δικεφάλου», μετά από πίεση των μεγαλομετόχων της ΑΕΚ. Μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο νέος πρόεδρος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, προαναγγέλοντας συνέντευξη Τύπου. «Θα γίνει κάτι πιο οργανωμένο», επισήμανε.
O Νοτιάς και η Αλ. Μπακογιάννη

Ο Νίκος Νοτιάς, που περιλαμβανόταν στα φαβορί για την ανάληψη της προεδρίας (και πιεζόταν μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, για να δεχτεί), τελικά καταλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου.

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ της Αλεξίας Μπακογιάννη ως υπεύθυνης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Επικοινωνίας. Ως τώρα η κυρία Α. Μπακογιάννη ήταν συνεργάτις του Ντέμη Νικολαΐδη

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ο κ. Γιώργος Κιντής εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η απόφαση των μετόχων της ΠΑΕ, που πέντε χρόνια πριν ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ξαναδώσουν στην ΑΕΚ την ευκαιρία να διακριθεί όπως αξίζει στην ιστορία της, βρίσκει σήμερα την ομάδα να λειτουργεί με βάση τα πρότυπα των σύγχρονων Ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών συλλόγων. Στο εξής το Διοικητικό Συμβούλιο θα χαράσσει τη στρατηγική του Συλλόγου, τον σχεδιασμό και την χρηματοδότηση των υποδομών της ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς και την ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η υλοποίηση των ανωτέρω θα στηριχτεί στα επαγγελματικά μας στελέχη. Σε ό,τι αφορά στην καθημερινή λειτουργία της ΠΑΕ στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Νίκο Θανόπουλο και σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα στον προπονητή κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς και στον Τεχνικό Διευθυντή κ. Στέλιο Μανωλά. Ο κ. Νίκος Νοτιάς, ο κ. Τάκης Κανελλόπουλος και ο κ. Νίκος Κούλης εξελέγησαν Αντιπρόεδροι του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, εξελέγησαν τρία νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο, ο κ. Νίκος Θανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, η κα. Αλεξία Μπακογιάννη υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Επικοινωνίας, καθώς και ο κος Παντελής Αθηνής, σημαντικός μέτοχος της ΠΑΕ.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους:

Κιντής Γεώργιος
Κανελλόπουλος Τάκης
Κούλης Νικόλαος
Νοτιάς Νικόλαος
Θανόπουλος Νικόλαος
Θανόπουλος Αναστάσιος
Μπακογιάννη Αλεξία
Αθηνής Παντελής
Γκούμας Γκίκας
Παππάς Πέτρος
Φαναράς Ευστράτιος
Κατρακάζης Ιωάννης
Χατζηχρήστος Δημήτριος

Παραιτήθηκε ο Παντελή!


Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Ανόρθωση ανάγκασε τον πρόεδρο της "Κυρίας" να υποβάλει την παραίτηση του.

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της πρωταθλήτριας Κύπρου έκανε δεκτή την παραίτηση του Παντελή και δεν θα επιμείνουν στις εναντίον του καταγγελίες για υπεξαίρεση 420 χιλιάδων ευρώ.

Παρόλα αυτά οι έρευνες προχωρούν κανονικά και όπως δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Ιάκωβος Παπακώστας η έρευνα προχωρεί με πολύ γρήγορους ρυθμούς και θα ολοκληρωθεί, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε συμφωνία μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της Ανόρθωσης.

Από το πρωί της Δευτέρας, κλιμάκιο του Τ.Α.Ε Αρχηγείου βρίσκεται στη Λάρνακα για τη συλλογή καταθέσεων από άτομα που είναι σε θέση να δώσουν πληροφορίες για την υπόθεση, ενώ το απόγευμα στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, έγινε σύσκεψη για την ανασκόπηση του ανακριτικού έργου στην οποία ληφθηκαν αποφάσεις για την πορεία της έρευνας.

Την Τρίτη εκπνέει το διάταγμα κράτησης του Ανδρέα Παντελή και δεν αποκλείεται η Αστυνομία να ζητήσει ανανέωση του διατάγματος κράτησης του.

Στο μεταξύ ανακοίνωση του σωματείου της Ανόρθωσης αναφέρεται ότι από την Τρίτη θα αρχίσει το ελεγκτικό έργο για τα οικονομικά του σωματείου και αναλόγως του χρόνου, που θα χρειασθεί για την ολοκλήρωσή του, θα συγκληθεί γενική συνέλευση των μελών.

Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. ζήτησε να του δοθεί χρόνος ως τη Γενική Συνέλευση και, στο διάστημα αυτό, κάλεσε τα μέλη και τους οπαδούς της Ανόρθωσης σε ενότητα.

Παναθηναϊκός: Την Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια για Ανόρθωση


Από το πρωί της Τρίτης (10:30) ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ανόρθωση στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ανακοίνωσε και η «πράσινη» ΠΑΕ.

«Στη διάθεση των φιλάθλων μας θα τεθούν από την Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα Champions League ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ που θα διεξαχθεί στις 9/12/2008, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 20 έως 100 ευρώ και κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράσει μέχρι 4 εισιτήρια. Η διάθεσή τους θα γίνεται ως εξής:

Σημειώνεται πως την Κυριακή, 7/12/2008, θα λειτουργήσει μόνο το εκδοτήριο στη Θύρα 4 του Γηπέδου της Λεωφ. Αλεξάνδρας. Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των 10 ευρώ στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 4) της Λ. Κύμης και Ειρήνης. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (801 111 1908) καθημερινές 10:30΄ - 18:30΄. Για την είσοδό τους στο γήπεδο παρακαλούνται τόσο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας όσο και οι κάτοχοι απλών εισιτηρίων να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

* Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού.

Ψηφοφορία Sport-mix.blogspot.com: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός !

Σε ψηφοφορία που έγινε από το sport-mix.blogspot.com για το( ποιά ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος )πρωταθλητής ανακυρήκτηκε ο Ολυμπιακός με 154 ψήφους (47%).

Δέυτερος βγήκε ο Παναθηναϊκός με 84 ψήφους ( 25%), 3η βγήκε (άλλη ομάδα)
με 45 ψήφους (13%) και 4η η ΑΕΚ με 42 ψήφους (13% )













***Στην ψηφοφορία υπήρχαν 325 ψήφοι

7,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΤΣΑΒΙ


Ο Τσάβι, ένα από τα σημαντικότερα αγωνιστικά εργαλεία της Μπαρτσελόνα, συμφώνησε με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου για την επέκταση του συμβολαίου του, σύμφωνα, μάλιστα, με το οποίο θα έχει ηγεμονικές απολαβές.

Ο 28χρονος Ισπανός μέσος δεσμεύεται με τους "μπλαουγκράνα" για άλλα δύο χρόνια, όμως πρόκειται να ανανεώσει, τις επόμενες ημέρες, το συμβόλαιο του έως το 2014, και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο οι ετήσιες αποδοχές του θα αυξηθούν από τα τέσσερα στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ!

Διαψεύδει δημοσιεύματα η Μπενφίκα για Κατσουράνη


Τα πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για κόντρα Κατσουράνη - Κίκε Φλόρες, αλλά η διοίκηση της Μπενφίκα διαψεύδει κάθε δημοσίευμα.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής φαίνεται να είναι δυσαρεστημένος με τον προπονητή του, Κίκε Φλόρες και σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την Πορτογαλία.

Από τη μεριά της, η διοίκηση της Μπενφίκα, διέψευσε κάθε δημοσίευμα που κάνει λόγο σε κόντρα παίκτη με προπονητή, τονίζοντας πως ο Κώστας Κατσουράνης είναι άψογος επαγγελματίας.

Όσο για τον Κίκε Φλόρες, ο Ισπανός τεχνικός, δήλωσε πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το διεθνή άσο και ότι κόντρα στον Ολυμπιακό δεν χρησιμοποιήθηκε, επειδή υπήρχε πρόβλημα τραυματισμού…

Κατσάδα του Τεν Κάτε στους παίκτες


Ο Παναθηναϊκός περνάει μία δύσκολη φάση μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης και μόνο μέσω συνεχόμενων νικών, θα επιστρέψει το ήρεμο κλίμα στην ομάδα. "Κατσάδα" από Χενκ τεν Κάτε στους παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν πολλά περαιτέρω περιθώρια.

Ο Ολλανδός τεχνικός, μίλησε με σκληρά λόγια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καλώντας τους να βελτιωθούν άμεσα, αλλιώς κάποιοι θα δουν την πόρτα της εξόδου, σε ένα κλίμα "βαρύ" λόγω της εμφάνισης κόντρα στους Αρκάδες.

Μένει να δούμε αν η ομιλία του έμπειρου κόουτς, θα έχει θετική επίδραση πάνω στους παίκτες, έτσι ώστε να επανέλθει η ηρεμία, που επικρατούσε μετά τη νίκη επί της Ίντερ στο Μιλάνο.

Η συνέχεια είναι δύσκολη και περιλαμβάνει παιχνίδια με Ανόρθωση και Ξάνθη. Κι αν την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην ομάδα της Κύπρου, πηγαίνει για δύο αποτελέσματα σε γεμάτο ΟΑΚΑ, απέναντι στην Ξάνθη εκτός έδρας, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και ο Παναθηναϊκός είναι συνηθισμένος σε γκέλες με μικρομεσαίες ομάδες.

ΧΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΝΤΑΡΚΟ-"ΙΕΡΟ"


Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, στον αγώνα κόντρα στους Ουκρανούς, από τη στιγμή που το ιατρικό επιτελείο δεν… ανάβει το πράσινο φως. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ιεροκλή Στολτίδη. Από κει και πέρα, επιστρέφει ο Βασίλης Τοροσίδης, ενώ υπάρχουν κάποιες πιθανότητες και για το Λεονάρντο, αν και ο Βαλβέρδε φοβάται τις καιρικές συνθήκες και ίσως τον προφυλάξει…