Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2008

Champions League: 6η Αγωνιστική (Τρίτη)














Αναλυτικά...


Group A
Τσέλσι-Κλουζ
Ρόμα-Μπορντό

Η βαθμολογία (Σε 5 αγώνες)
1. Ρόμα 9
2. Τσέλσι 8
3. Μπορντό 7
4. Κλουζ 4

Group B

Παναθηναϊκός-Ανόρθωση
Βέρντερ Βρέμης-Ίντερ

Η βαθμολογία (Σε 5 αγώνες)
1. Ίντερ 8
2. Παναθηναϊκός 7
3. Ανόρθωση 6
4. Βέρντερ Βρέμης 4

Group C
Βασιλεία-Σπόρτινγκ Λισσαβόνας
Μπαρτσελόνα-Σαχτάρ Ντόνετσκ

Η βαθμολογία (Σε 5 αγώνες)
1. Μπαρτσελόνα 13
2. Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 9
3. Σαχτάρ Ντόνετσκ 6
4. Βασιλεία 1

Group D
Αϊντχόφεν-Λίβερπουλ
Μαρσέιγ-Ατλέτικο Μαδρίτης

Η βαθμολογία (Σε 5 αγώνες)
1. Ατλέτικο Μαδρίτης 11
2. Λίβερπουλ 11
3. Μαρσέιγ 3
4. Αϊντχόφεν 3

Στον αέρα το ΠΑΟ-Ανόρθωση!

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στην αυριανή (10:00 π.μ.) καθιερωμένη σύσκεψη ανάμεσα στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και της Ανόρθωσης, αλλά και των παρατηρητών της ΟΥΕΦΑ θα παρθεί οριστική απόφαση για τον αν θα διεξαχθεί κανονικά ή όχι ο αγώνας (21:45) στο ΟΑΚΑ.

Παρούσα και η Ελληνική Αστυνομία και εάν υπάρχει θέμα αναβολής της αναμέτρησης, που εντάσσεται στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα τεθεί επί τάπητος στη εν λόγω σύσκεψη.

------------------------------------------------------------------------------

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να μην διεξαχθεί το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό εξαιτίας των πολύ σοβαρών επεισοδίων που είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας. Όπως μετέδωσαν τα ελλαδικά ΜΜΕ, οι αστυνομικές αρχές δεν είναι σε θέση να αστυνομεύσουν την αυριανή αναμέτρηση.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιπρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μάριο Λευκαρίτη, μας δήλωσε... "Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΟΥΕΦΑ και ως εκ τούτο δεν τίθεται θέμα αναβολής".


Κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο άλλωστε, αφού την ίδια μέρα και ώρα είναι προγραμματισμένο και το άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα στη Βέρντερ και την Ίντερ, στη Βρέμη.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί κάνενα ενδεχόμενο, ειδικά την στιγμή που αύριο το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η κηδεία του άτυχου νεαρού που έχασε τη ζωή του από πυρά αστυνομικού.

Τρομοκρατία παντού
Τρομοκρατημένοι είναι οι περισσότεροι Κύπριοι φίλαθλοι που βρίσκοτναι στην Αθήνα, ενώ όπως αναφέρουν ελλαδικά ΜΜΕ αρκετά ξενοδοχεία (κάποια εκ των οποίων φιλοξενούν και συμπατριώτες μας) δέχτηκαν επιθέσεις, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματισμοί. Η αποστολή της Ανόρθωσης είναι μακριά από τα γεγονότα και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Όπως μεταδίδουν τα αλλαικα΄τηλεοπτικά δίκτυα, το Σύνταγμα μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο, καίγεται το λόμπι του ξενοδοχείου Μ. Βρετάνια, το υπουργείο Εξωτερικών και Οικονομικών καθώς και η Εθνική Τράπεζα.



Τεν Κάτε: "Το καλύτερο δώρο"


Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός τεχνικός...

- Στο πρώτο ματς με την Ανόρθωση χάσατε, τώρα όμως πάτε για δύο αποτελέσματα. Πόσο διαφορετικό είναι το ματς αυτό και αν το πάθημα έχει γίνει μάθημα;
"Θα πρέπει να δείτε τα αποτελέσματα από το ματς στην Κύπρο και μετά και θα καταλάβετε, αφού μιλάνε από μόνα τους."

- Πως αναμένεται να εμφανιστεί αύριο ο Παναθηναϊκός και πως θα αγωνιστεί;
"Θέλουμε μόνο ένα πόντο για την πρόκριση στους "16". Αυτό έχει αλλάξει την κατάσταση από την προηγούμενη αναμέτρηση και η άλλη ομάδα είναι αυτή που θα πρέπει να επιτεθεί."

-Πιστεύετε ότι αυτό το παιχνίδι έχει κάποια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα;
"Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Τα δύο πρηγούμενα ήταν σαν παίζαμε στον προημιτελικό ή στον ημιτελικό και αύριο είναι σαν να παίζουμε τελικό".

- Επειδή έχουμε δει ότι επιβραβεύεται τις ενδεκάδες που νικούν, σκοπεύετε να κάνετε κάτι τέτοιο και αύριο μετά την νίκη στην Ξάνθη;
"Όπως ξέρετε δεν μιλάω για αυτά τα θέματα. Πρώτα πρέπει να τα μάθουν οι παίκτες. Πρέπει να κοιτάμε και τον αντίπαλο και βάση με αυτό φτιάχνουμε την ενδεκάδα. Το κλίμα είναι πολύ καλό μετά την σημαντική νίκη με 10 παίκτες στην Ξάνθη. Αυτό έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα, κάτι που το έβλεπες και χθες στην προπόνηση. Σεβόμαστε την Ανόρθωση αλλά δεν την φοβόμαστε είναι μια ομάδα που δύσκολα την νίκας και έχει πάει εξαιρετικά ως τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ".

- Στο ΟΑΚΑ δεν έχει η ομάδα και τα καλύτερα αποτελέσματα. Σας φοβίζει αυτό;
"Εδώ στο ΟΑΚΑ όλες οι ομάδες που μας αντιμετωπίζουν αγωνίζονται ομάδικά με αμυντικούς προσανατολισμούς. Τότε εμείς πρέπει να επιτεθόμαστε με πολλούς παίκτες. Αντίστροφα, όμως είναι τώρα τα πράγματα. Εχουμε προκριθεί στο ΟΥΕΦΑ και με ένα πόντο περνάμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ στην επόμενη φάση. Η Ανόρθωση είναι αυτή που θα έχει τον ρόλο μας και θα πρέπει να επιτεθεί. Τονίζω ότι μετά την 2η αγωνιστική είχαμε σε 2 ματς μηδέν βαθμούς και εκτός ότι καλύψαμε την διαφορά με την αντιπαλό μας την προσπεράσαμε. Εχουμε έτσι εξαιρετική αυτοπεποίθηση για το αυριανό ματς"

- Πιστεύετε περισσότερο στην ομάδα σας ως παρουσία στην Ευρώπη;
"Πιστεύω στην ομάδα μου ότι συνολικά βελτιώνεται και ανεβαίνει. Τίποτα δεν έχει τελειώσει στο πρωτάθλημα και αυτό προκύπτει με οδηγό την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα μου συνεχώς ανεβαίνει. Εχω την πίστη ότι θα κάνουμε απίστευτα πράγματα. Θα πολεμήσουμε ώς το τέλος για να πάρουμε το πρωτάθλημα."

- Ποια είναι η συμβουλή σας στους οπαδούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι;
"Είναι πολύ σημαντική. Θέλω να ζητήσω να μας βοηθήσουν και να μας συμπαρασταθούν όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Θέλουμε την βοήθειά τους. Πολύ περισσότερο που θα έχω τα γενεθλιά μου και θα έχω και 70000 καλεσμένους."

- Τα επεισόδια που πλήτουν την χώρα σας προβληματίζουν για την κατάσταση και την παρουσία της Αστυνομία στο ΟΑΚΑ;
" Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση. Αν η ομάδα τα δώσει όλα ίσως μεταδόσει αυτήν την ενέργεια. Αυτοί που θα έρθουν πρέπει να φύγουν χαρούμενοι ειδικά αν κερδίσουμε. Εμείς δεν μένουμε στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο παρακολουθούμε τι γίνεται και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την νίκη για μας, τον σύλλογο και την Ελλάδα. Είναι σημαντικό η ομάδα να πάρει την νίκη και την πρόκριση και να δώσει βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να προστέσει μια ακόμα επιτυχία."

- Ποια ομάδα δεν θέλετε να αντιμετωπίσεται (αν υποθέσουμε ότι προκριθήκατε) στην επόμενη φάση από τους μεγάλους συλλόγους;
"Πρέπει να κοιτάμε βήμα βήμα τι πετυχαίνουμε. Πρώτα πρέπει να προκριθούμε και μετά να πούμε γι' αυτό. Κάθε βήμα το κοιτάμε στην ώρα του."

- Εχετε πάρει καλύτερο δώρο από άλλο σύλλογο στην καριέρα σας στα γενεθλιά σας;
"Το καλύτερο δώρο στην καριέρα μου σίγουρα θα είναι αυτό με την πρόκριση. Και ας αναρωτηθεί κανείς ότι θα έχω και 70000 καλεσμένους."

Σπυρόπουλος: "Εχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση.."
O Νίκος Σπυρόπουλος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του και φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος αλλά και προσηλωμένος στο γεγονός ότι οι "πράσινοι" θέλουν την νίκη.

"Σίγουρα για εμάς είναι θετικό το ότι παίζουμε για δύο αποτελέσματα. Δεν πρέπει να μπούμε με αυτή την λογική. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κερδίσουμε. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση για αυτό το ματς και θα τα δώσουμε όλα ώστε να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση.

Σίγουρα η Ανόρθωση έχει προτερήματα που τα ξέραμε στο πρώτο ματς αλλά κάναμε κακή εμφάνιση και το πληρώσαμε. Ελπίζω σε αυτό το ματς να είμαστε καλύτεροι και να μην κάνουμε τα ίδια λάθη

Δεν είναι και ότι καλύτερο να παίζεις με πίεση. Στα παιχνίδια που θέλουμε πάρα πολύ να τα πάρουμε η ομάδα συσπειρώνεται και καταφέρνει να βγάζει τον καλό της εαυτό
.

Για τα γεγονότα που γίνονται στην Αθήνα αλλά και τις άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, είπε πως: Δεν είναι και ότι καλύτερο σίγουρα. Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο, όμως, δεν σκέφτεσαι τίποτα".

Κετσπάγια: "Θα κάνουμε τα πάντα"


Χαλαρος και αισιόδοξος εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ανόρθωση, ο τεχνικός της "Κυρίας", Τιμούρ Κετσπάγια.

"Είμαι περήφανος με ότι έχουμε πετύχει εως τώρα. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ένα πόντο σε τρεις αγώνες αλλά πήρε βαθμούς εκεί που πολύ δεν το περίμεναν. Η Ιντερ είπε ότι θα μας βοηθήσει αλλά αν πιστέψουμε τον Μουρίνιο, αφήστε καλύτερα. Η δόξα και το χρήμα μας φάνηκε να μας έφεραν προβλήματα στην πορεία" είπε ο Γεωργιανός κόουτς και συμπλήρωσε:

Παναθηναϊκός έχει την έδρα, τα προσόντα αλλά παίζουμε και εμείς στο παιχνίδι. Εχω καλές αναμνήσεις στο ΟΑΚΑ,παρόλο που έχω χάσει ένα πρωτάθλημα εκεί" ολοκλήρωσε μετά από σχετική ερώτηση.

"Ξέρετε πολύ καλά την κατάσταση στον όμιλο. Φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική και ακόμα είμαστε μέσα στο στόχο της πρόκρισης. Όταν μπήκαμε δεν είχαμε σκεφτεί οτι θα φτάναμε σε αυτό το επίπεδο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που έκαναν πολύ καλή δουλειά και το ίδιο ελπίζω να κάνουν και αύριο. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Κάποια από τις δύο ομάδες πρέπει να περάσει, κάποια πρέπει να είναι στην τρίτη θέση, ενώ εμείς μπορούμε να είμαστε και τέταρτοι.

"Ηρθαμε στην Αθήνα για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο, αλλά κανένα παιχνίδι έως τώρα δεν ήταν εύκολο. Έχουμε κάποιες δυσκολίες, αλλά πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και στους παίκτες μας, να δώσουν το καλύτερο δυνατό ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, και να έχουμε πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση".

- για τις απουσίες (Σάβιο, Μπεκιάι)
: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σάβιο δεν μπορεί να μας βοηθήσει. ο Μπεκιάι έκανε προπόνηση και θα μας βοηθήσει».

- για το αρχικό σχήμα: "Τι θες να σου πω; (γέλασε..) Τη σύνθεση...;"

για την κατάσταση με την παραίτηση του Ανδρέα Παντελή: "Φαίνεται ότι η δόξα και το χρήμα μας έφεραν τα προβλήματα. Όταν δεν είχαμε τίποτα, ήμασταν μια χαρά. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα επηρεαστεί η ομάδα, αλλά ήρθαμε εδώ να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την κατάσταση".

- για την κατάσταση του Παναθηναϊκού σε σχέση με το παιχνίδι της Κύπρου: "Δεν έχει σημασία τι ήταν πριν 3 μήνες και τι τώρα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Παίζουν στην έδρα τους, με 70.000 φιλάθλους. Είναι καλό να παίζεις σε μεγάλο γήπεδο. όμως θα δείξει μέσα στο γήπεδο. Δεν παίζει μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά κι εμείς και θα κάνουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι".

- για το πιο ήταν πιο σημαντικό παιχνίδι, αυτό του ΟΑΚΑ, ή αυτό που είχε δώσει με τον Ολυμπιακό: "Πιστεύω ότι ήταν με τον Ολυμπιακό, γιατί αν δεν είχαμε νικήσει, δεν θα ήμασταν ερδώ. Εκείνο ήταν το πιο σημαντικό".

- για το αν θα παίξει η ομάδα του για την ισοπαλία: "Η ισοπαλία δεν θα μας δώσει ούτε την 3η θέση. Είμαστε σε πολύ ευχάριστη θέση αυτή τη στιγμή, ένα παιχνίδι πριν τελειώσει ο όμιλος και ακόμα διεκδικούμε την πρόκριση. Όλοι έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και ειδκά οι παίκτες. Έχουν πετύχει κάτι που δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς για κυπριακή ομάδα. Θα κυνηγήσουμε τη μεγάλη ευκαιρία μέχρι το τέλος".

Στα πηγαδάκια για το πόσο χαλαρός έδειχνε είπε στους δημοσιογράφους: "Και τι να κάνω..."

Κατσαβάκης: "Είναι κάτι τρελό και απίστευτο"

Το γεγονός ότι οι Ελληνες παίκτες προτιμούν την Κύπρο από την Ελλάδα, σχολίασε ο Κατσαβάκης που εκπροσώπησε τουςς συμπαίκτες του και αναφέρθηκε στην πορεία της "Κυρίας" στο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για να αποδείξουμε κάτι που δεν μας προτίμησαν οι Ελληνικές ομάδες. Για την Ανόρθωση είναι κάτι τρελό και απίστευτο αυτό που έχει καταφέρει μέχρι τώρα".

Με 5-4-1, Μπεκιάι και Σόσιν

Με σύστημα 4-5-1 που θα μετατρέπεται σε 3-5-2 θα παρατάξει την Ανόρθωση όπως όλα δείχνουν, ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Η συμμετοχή του Μπεκιάι θα κριθεί από την τελευταία προπόνηση, όμως φαίνεται πως ο Αλβανός τερματοφύλακας θα προτιμηθεί λόγω και της εμπειρίας του.

Όσο για τον Σοσίν που δεν ξεκίνησε στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα στο ματς του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ.

"Διπλό μες στο ΟΑΚΑ"

Αποθεωτική υποδοχή είχαν οι παίκτες της Ανόρθωσης καθώς με την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο καταχειροκροτήθηκαν από περίπου 30 οπαδούς που βρισκόντουσαν στην Θύρα 18 του ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι της Ανόρθωσης ήταν κατά πάσα πιθανότητα κύπριοι φοιτητές καθώς ο κύριος όγκος θα φτάσει στην Ελλάδα την Τρίτη.

Το σύνθημα που φώναζαν συνεχώς οι φίλοι της Ανόρθωσης ήταν: "Διπλό μες στο ΟΑΚΑ".

Πρωταθλήτρια Βραζιλίας η Σάο Πάολο


Η Σάο Πάολο κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Βραζιλίας, σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, με ανατροπές και… μπόλικο σασπένς. Ξεκίνησε άσχημα τη χρονιά, αλλά η στόφα της μεγάλης ομάδας, της έδωσε στη συνέχεια την κατάλληλη ώθηση, για να φτάσει στην κορυφή του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τη Σάο Πάολο, η οποία αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά, πρωταθλήτρια Βραζιλίας, ενώ έχει κατακτήσει τον τίτλο συνολικά έξι φορές.

Στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, η ομάδα του Μουρίσι Ραμάλιο, επικράτησε με 1-0 τη Γκοϊάς και τερμάτισε πρώτη χωρίς άγχος, από τη στιγμή που της αρκούσε και η ισοπαλία.

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα της επόμενης περιόδου, θα συμμετάσχουν οι Φλαμένγκο, Ιντερνασιονάλ, Γκοϊάς, Κοριτίμπα, Μποταφόγκο, Βιτόρια και Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ το δρόμο για τη δεύτερη κατηγορία, πήρε η Βάσκο ντα Γκάμα, μαζί με τις Ιπατίνγκα, Πορτουγκέσα και Φιγκεϊρένσε.

Στην Αθήνα η Ανόρθωση


Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή της Ανόρθωσης, που την Τρίτη (09/12 21:45) θέλει μόνο νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, ώστε να προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Με αστυνομική συνοδεία μεταφέρθηκε η αποστολή από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο. Στις 17:00 ο Τιμούρ Κετσπάγια θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ δυο ώρες αργότερα θα προπονήσει τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ.

Ενοχλήσεις ο «Ιέρο». Προβλήματα για Μπελούτσι και Γκαλέτι


Αντιμέτωπος με τρία προβλήματα ήρθε ο Ερνέστο Βαλβλερδε στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ο λόγος για τους Μπελούτσι, Γκαλέτι και Στολτίδη. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός είχε και ένα ευχάριστο νέο, καθώς η κατάσταση του Τοροσίδη παρουσίασε σημαντική βελτίωση.

Αναλυτικά, ο Μπελούτσι ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην αριστερή του γάμπα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία, ενώ ο Γκαλέτι έχει ένα αιμάτωμα στην δεξία οσφυική χώρα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το υπερηχογράφημα που υποβλήθηκε σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 25χρονος άσος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα αποθεραπείας με τους υπόλοιπους «ερυθρόλευκους» που αγωνίσθηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Λεβαδειακό ή στο μεγαλύτερο διάστημά του.

Ενοχλήσεις ο «Ιέρο», βελτίωση για «Τόρο»

Από εκεί και πέρα, ο Στολτίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο την ώρα που έτρεχε στο γήπεδο, στο πλαίσιο του προγράμματος αποκατάστασης που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα. Ο «Ιέρο» θα εξεταστεί εκ νέου αύριο από τον επικεφαλή του ιατρικού επιτελείτου του Ολυμπιακού, Λάκη Νικολάου. Αντίθετα, βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση του Τοροσίδη, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και έκανε τρέξιμο στο γήπεδο.
** Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ρεπό, ενώ την Τετάρτη θα προπονηθούν στις 10:30.