Τετάρτη, Μαΐου 13, 2009

Λάρισα-ΠΑΟΚ 0-2

O ΠΑΟΚ εμφανίστηκε εξαιρετικά σοβαρός και ανεπηρέαστος την Τετάρτη στο Στάδιο «Αλκαζάρ» και χάρη σε τέρματα των Μπακαγιόκο (9’) και Κονσεϊσάο (80’) επικράτησε 2-0 της Λάρισας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας, ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό στους 6 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βράνιτς, Κώτσιος, Νταμπίζας, Βέμπερ (62' Ίλιτς), Κατσιαρός, Σαρμιέντο, Μετίν (67' Κυριάκος), Φωτάκης (73' Τσίγκας), Πάρα, Γιαννακόπουλος, Ζουράφκσι

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Σνάουτσνερ, Βερόν, Ίβιτς, Σορλέν (90+2' Μπαλάφας), Κονσεϊσάο (86' Λάκης), Μπακαγιόκο (67' Βιεϊρίνια), Μουσλίμοβιτς

Εκπληκτικός ο Μπομπό ! Δυο γκολ στον τελικό της Τουρκίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπεσίκτας επικράτησε με 4-2 της Φενέρμπαχτσε στον τελικό του τουρκικού κυπέλλου με τον Βραζιλίανο Μπομπό που βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, να κάνει πράγματα και θάμματα, πετυχαίνοντας 2 γκολ.

Η Φενέρ προηγήθηκε στο 6’ με τον Σίμσεκ, όμως το συγκρότημα του Λουίς Αραγονές ισοφάρισε στο 27’, με τον Γκουίθα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού πήρε το... όπλο του και με δύο γκολ «καθάρισε» την υπόθεση Κύπελλο για την Μπεσίκτας.

Ο Βραζιλιάνος άσος έκανε το 2-1 στο 56’ με απίστευτο σουτ, ενώ στο 74’ πραγματοποίησε το 3-1 για την ομάδα του με κεφαλιά. Στη συνέχεια το σκορ διαμόρφωσε στο 80’ ο Χολόσκο, κάνοντας το εντυπωσιακό 4-1. Το μόνο που κατάφερε η Φενερ, ήταν να μειώσει σε 4-2 στις καθυστερήσεις του αγώνα με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλεξ.







Έμεινε ελέυθερος ο Σεϊταρίδης, φήμες για ΠΑΟ !

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε πως λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Γιούρκα Σεϊταρίδη με τον σύλλογο.

Ο Έλληνας άσος είχε υποπέσει σε παραπτώματα το τελευταίο διάστημα μαζί με τον Νούνο Μανίς, το συμβόλαιο του οποίου έχει λυθεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο Σεϊταρίδης έπειτα από τρία χρόνια στο "Βιθέντε Καλντερόν" είναι ελευθερος να διαπραγματευτεί με όποιο σύλλογο επιθυμεί για να συνεχίσει την καριέρα του.

Φήμες για ΠΑΟ !

Οι «πράσινοι» θέλουν να εντάξουν ξανά στο ρόστερ τους τον διεθνή πλάγιο αμυντικό, ενώ πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη, αναφέρουν ότι και ο ίδιος βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος, κατ’ επέκταση δεν θα χρειαστούν χρήματα για την ομάδα του. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση στον παίκτη που δεν θα ξεπερνά το ένα εκ. ευρώ (μάλλον κοντά στις 700 χιλ. ευρώ).

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1 (ΒΙΝΤΕΟ)


Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 και πλέον όλα είναι ανοιχτά για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Ο Σκόκο (12') με φάουλ το γκολ της "Ενωσης", ο Γκάμπριελ (43') με πέναλτι, αυτό των "πράσινων". Χαμένο πέναλτι από τον Σαλπιγγίδη, δοκάρι στο τέλος από τον Καραγκούνη. Κακό το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και τους φιλοξενούμενους να έχουν το νου τους στην άμυνα. Τους 6 βαθμούς έφτασε το "τριφύλλι", στους 5 είναι η ΑΕΚ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον (65' Μουν), Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Γκάμπριελ (72' Κλέιτον), Μάντζιος , Σαλπιγγίδης (56' Χριστοδουλόπουλος).

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Κουτρομάνος, Γεωργέας, Αλεξόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Πελετιέρι (88' Γκέντσογλου), Καφές, Ενσαλίβα, Σκόκο (45' Μαντούκα), Μπλάνκο (84' Ντιουφ), Τζεμπούρ.

Panathinaikos - AEK 0-1


TO XAMENO ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ



Panathinaikos - AEK 1-1

Mπάσκετ: Φιλικά με Καβαλίερς και Σαν Αντόνιο Σπερς ο Ολυμπιακός !

Το ΝΒΑ και η Ευρωλίγκα ειδοποίησαν τους «ερυθρόλευκους» ότι μαζί με Παρτιζάν και Μακάμπι επιλέχτηκαν για να δώσουν φιλικά με ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος της υφηλίου.

Οι Πειραιώτες θα παίξουν στις 9/10 με τους Σαν Αντόνιο Σπερς του Τιμ Ντάνκαν ενώ στις 12/10 θα γίνει το μεγάλο παιχνίδι με τους διεκδικητές του φετινού τίτλου, Κλίβελαντ Καβαλίερς, του Λε Μπρόν Τζέιμς.

Ρεάλ Μαδρίτης: Συμφώνησε με τον Ριμπερί!

Ο Φράνκ Ριμπερί με τον ατζέντη του συναντήθηκαν με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και συμφώνησαν ώστε ο Γάλλος να αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής "AS" η επίσημη ανακοίνωση τηςμεταγραφής θα γίνει μετά το τέλος του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος διεθνής, έχει πει στον ατζέντη του, Αλέν Μιγκλιάτσιο, να αποδεχθεί τη πρόταση της «Βασίλισσας» και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2014. Στο δημοσίευμα της "AS" αναφέρεται πως ο Πέρεθ έκανε αυτή την κίνηση αφού σύντομα θα είναι οι εκλογές για την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος διεθνής θα κοστίσει στους μερένγκες 50εκ. ευρώ και η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει πρόβλημα για να γίνει η μεταγραφή αφού έχει αρχίσει ήδη το ψάξιμο για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Κορυφαίος στην Αγγλία ο Τζέραρντ


Ο Στίβεν Τζέραρντ ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία από τους αθλητικούς συντάκτες κάτι που είχε να κερδίσει παίκτης της Λίβερπουλ εδώ και 19 χρόνια.

Ολυμπιακός: Πλησιάζει Μπομπό, μάχη για Ντάρμπισιρ

Κοντά σε Μπομπό

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας για τον Μπόμπο και είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση.


Οι Πειραιώτες είναι σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου φορ, Χουάν Φίχερ, που αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή. Αν δεν υπάρξει πρόβλημα στη συζήτηση με τον ατζέντη του 24χρονου στράικερ, τότε η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Αρχικά, οι Τούρκοι ζητούσαν 5 εκατ. ευρώ, αλλά η συμφωνία των δύο πλευρών θα κλείσει στα 3-3,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, υπάρχει ένα σενάριο που θέλει το ραντεβού με τον Φίχερ να πραγματοποιείται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αφού η Μπεσίκτας την Κυριακή δίνει «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η μεταγραφή, αν τελικά υπάρξει συμφωνία, θα ανακοινωθεί στο τέλος του μήνα.

Μάχη για Ντάρμπισιρ


Εκτός του Μπομπό, στο λιμάνι ασχολούνται επισταμένως αυτές τις μέρες και με τον Ματ Ντάρμπισιρ. Όλοι θέλουν να μείνει ο Άγγλος, το ίδιο και αυτός, όμως το πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις της Μπλάκμπερν. Η αγγλική ομάδα δεν θέλει να ανανεώσει τον δανεισμό του παίκτη, αλλά να τον πουλήσει με ένα ποσό που λέγεται ότι φτάνει τα 4 εκ. Ευρώ. Ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει τα μισά και όπως αντιλαμβάνεται κανείς η απόσταση είναι μεγάλη. Ο αγώνας ωστόσο συνεχίζεται.

Η πρόταση στον Εντμίλσον

Πρώτο όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, παραμένει εκείνο του Βραζιλιάνου Εντμίλσον. Οι Πειραιώτες φέρονται να προσφέρουν στον 32χρονο σέντερ μπακ περίπου ένα εκ. ευρώ ως ετήσια αμοιβή και 600 χιλ. ευρώ σαν μπόνους για την επίτευξη στόχων. Μια πρόταση που δεν απορρίπτει ο Εντμίλσον, αλλά δεν πλησιάζει και τα δύο εκ. που ζητάει ο ίδιος. Και στη δική του περίπτωση αναμένονται άμεσα εξελίξεις.