Δευτέρα, Ιουνίου 08, 2009

Ολυμπιακός: Μπλόκο της Μπεσίκτας για Μπομπό !


Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει η μέχρι πριν λίγες μέρες σχεδόν δεδομένη μετεγγραφή του Μπομπό στον Ολυμπιακό.

Ο τουρκικός Τύπος παραθέτει δηλώσεις του προέδρου της Μπεσίκτας, Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν, που φέρεται ενοχλημένος να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στον ατζέντη του 24χρονου στράικερ Χουάν Φίχερ.

"Μη μας ξαναχτυπήσετε την πόρτα με προσφορές όπως αυτή". Κίνηση τακτικής με απώτερο στόχο να βάλουν ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη οι "ερυθρόλευκοι" ή εσφαλμένη αξιολόγηση της πραγματικής αξίας του πρώην παίκτη της Κορίνθιανς;

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται να προσφέρουν 3 εκατομ. ευρώ, όσα και ο Φίχερ που θέλει το 50% των δικαιωμάτων του Μπομπό.

Οι Πειραιώτες έχουν βελτιώσει την προσφορά τους σε μία προσπάθεια να αποφύγουν την διαδικασία του πλειστηριασμού του συλλόγου από την Πόλη. Ο Ουρουγουανός μάνατζερ παρουσιάζεται καθησυχαστικός από την πλευρά του. "Θα βρεθεί λύση".

Η Μπεσίκτας αξιώνει πλέον, σύμφωνα και με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, 8 εκατομ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ικανότατο σκόρερ, ποσό που φαντάζει υπέρογκο.

Παράλλήλα ο Τύπος στη γείτονα χώρα κάνει λόγο για ενδιαφέρον ισπανικών και γαλλικών ομάδων με τις Μαρσέιγ, Λιόν και Λιλ να βολιδοσκοπούν τις προθέσεις των "Μαύρων Αετών".

Η ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού "ShowTv" αναφέρει πως η νέα τιμή πώλησης του Μπομπό φτάνει τα 10 εκατομ. ευρώ.

Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν, αντιθέτως υπάρχει αισιοδοξία για την μεταγραφή, αν και όπως είπαμε παραπάνω, η Μπεσίκτας δεν είναι ευχαριστημένη από την πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδος.

Η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου υποστηρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν προχθές πρόταση ύψους 2,6 εκατ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του Μπομπό, ενώ είχαν πει για ένα ποσό που θα έφτανε τα 3,2 εκατ. ευρώ για το 50% και το άλλο 50% θα το έπαιρνε ο ατζέντης του.

Πλέον, όλα θα ξεκαθαρίσουν στα δύο ραντεβού που θα γίνουν ανάμεσα στις δύο πλευρές, το πρώτο στο τέλος της εβδομάδας παρουσία και του Φίχερ και το δεύτερο στις αρχές της επόμενης (ίσως παρόντος και του Μπομπό).