Τετάρτη, Ιουνίου 17, 2009

Confederations Cup: Πρόκριση για Ισπανία, νίκη για Ν.Αφρική !

Ισπανία-Ιράκ 1-0

Η Ισπανία δυσκολεύτηκε να λυγίσει την αντίσταση του μαχητικού Ιράκ, αλλά ένα γκολ του Βίγια στο 55ο λεπτό "ξεκλείδωσε" την άμυνα της ασιατικής ομάδας και χάρισε στους "φούριας ρόχας" την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.








Νότιος Αφρική - Νέα Ζηλανδία 2-0

Η Νότιος Αφρική επικράτησε με 2-0 της Νέας Ζηλανδίας στο "Royal Bafokeng" στο Ρούστενμπεργκ χάρη στα τέρματα του Μπερνάρντ Πάρκερ. Ο στράικερ των "μπαφάνα-μπαφάνα" άνοιξε το σκορ στο 21' με σουτ από προσπάθεια του Μασιλέλα, ενώ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 52' με τον ίδιο παίκτη να τον τροφοδοτεί.

1-0

2-0

ΠΑΟ: Είπε το ΝΑΙ η Σάλκε για Ένγκελααρ

Η Σάλκε απέστειλε την Τετάρτη εγγράφως την απάντησή της στην πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Ολλανδό μέσο, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ήταν θετική! Πλέον το μόνο που απομένει για να ντυθεί στα πράσινα ο 30χρονος είναι να τα βρει στη διάρκεια του συμβολαίου και τις απολαβές του.

Οι μάνατζερ του παίκτη βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και αύριο θα μεταφέρουν στον πελάτη τους την προσφορά του «τριφυλλιού». Αυτή προβλέπει συνεργασία τριών ετών, έναντι 1.2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ η ομάδα της Bundesliga θα βάλει στα ταμεία της γύρω στα 2.2 εκατ. ευρώ.

AEK: Μιά ανάσα από Μάκο !

Μια ανάσα από την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου είναι πλέον η ΑΕΚ, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανακοινώσει μέσα στην εβδομάδα την απόκτηση του 22χρονου διεθνή μέσου! Αυτό προκύπτει από την συνάντηση της Τετάρτης (17/6) μεταξύ Θανόπουλου και Τσακίρη, που φέρνει τις δύο πλευρές πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία.








Mπαρτσελόνα: Κοντά στην απόκτηση Μασεράνο και τον δανεισμό του Ρομπίνιο

Ο Αργεντινός μέσος της Λίβερπουλ φαίνεται πως βρίσκεται μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ισπανικής ομάδας στο Καμπ Νου και λογικά θα του προσφερθεί συμβόλαιο συνεργασίας.

Κατόπιν τούτου, αν ο Μασεράνο μετακομίσει στην Ισπανία τότε το μέλλον του Γιαγιά Τουρέ στην ομάδα είναι δυσοίωνο.

Παίρνει δανεικό τον Ρομπίνιο

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Σίτι, Ρομπίνιο, βρίσκεται η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την ισπανική τηλεόραση, οι Καταλανοί είναι μια ανάσα από τον δανεισμό του τεχνίτη Βραζιλιάνου της ομάδας του Μάντσεστερ.

Tσέλσι για Ιμπραΐμοβιτς !

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Express, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπήκε στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί να φέρει στο Μιλάνο τους Ντέκο, Καρβάλιο και η Τσέλσι είναι έτοιμη να δώσει και κάποιο ποσό για να αποκτήσει τον Σουηδό επιθετικό. Οι "μπλε" είναι έτοιμοι να προσφέρουν τους δύο ποδοσφαιριστές, συν 35 εκατομμύρια ευρώ.

Η υπόθεση δεν είναι τόσο εύκολη αφού ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, φαίνεται να είναι ανένδοτος στο ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ.




Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για Ιλάν !

Σύμφωνα με σημερινά γαλλικά διαμοσιέυματα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Σεντ Ετιέν, Ιλάν !

Ο Βραζιλιάνος φορ, κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου, βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα των «ερυθρολεύκων» και τώρα το όνομά του επανέρχεται δυναμικά για τους Πειραιώτες.

Η γαλλική ομάδα δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει και ο Ολυμπιακός μοιάζει ως βασικός υποψήφιος για τον επιθετικό που αγωνίζεται στην Σεντ Ετιέν από το 2006 (90 συμ., 20 γκολ) και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Σοσό (54 συμ., 24 γκολ), Ατλέτικο Παραναένσε και Σάο Πάολο.

Εxpressen: «Συμφώνησε για Μέλμπεργκ ο ΠΑΟ»


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της έγκυρης «Εxpressen», οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με τη Γιουβέντους για την αγορά του Όλαφ Μέλμπεργκ έναντι τoυ ποσού των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει ότι το «τριφύλλι» κέρδισε τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό, την Αστον Βίλα, την Μαρσέιγ και τη Στουτγκάρδη.

AEK: Υπέγραψε ο Ιορντάκε!

Και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Ιλιε Ιορντάκε αφού έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποδοχές του το πρώτο χρόνο θα είναι 170.000 ευρώ, το δεύτερο 220.000 ευρώ και τον τρίτο 260.000 ευρώ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή
Ιλιε Ιορντάκε. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός (23/3/1985) υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Oλυμπιακός: Ποιές οι εισηγήσεις του Κετσπάγια, ποιά ονόματα είναι στη λίστα !

Συγκεκριμένες ήταν οι εισηγήσεις που έκανε ο Τιμούρ Κετσπάγια στη χθεσινή συνεδρίαση με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ζήτησε την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ με πέντε ποδοσφαιριστές. Έναν για την άμυνα, έναν για τη μεσαία γραμμή, έναν για αριστερό εξτρέμ και δύο για την επίθεση.

Μέλμπεργκ και Ντράγκο


Όσον αφορά την άμυνα, ο Γεωργιανός τεχνικός θέλει την απόκτηση ενός έμπειρου αμυντικού. Ο Μέλμπεργκ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και στη συνέχεια ακολουθεί ο Νταγκουτίνοβιτς. Όποιος και να αποκτηθεί, βέβαια, ο Τιμούρ θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος αφού θεωρεί ότι με την ποιότητα των παραπάνω παικτών μπορεί να χτίσει την άμυνα του νέου Ολυμπιακού.




O Mέλμπεργκ εν δράση



O Nτράγκο εν δράση






Τετέι και Μαρέσκα

Για τη μεσαία γραμμή, ο Κετσπάγια ψάχνει τον ιδανικό παρτενέρ του Ντούντου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» εξέφρασε θετική γνώμη για τον Τετέι, για τον οποίο ο Νινιάδης έχει ανάψει το «πράσινο» φως εδώ και πολύ καιρό. Στα υπόψη βρίσκεται πάντα και ο Μαρέσκα της Σεβίλλης, που έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνάμε την περίπτωση του Κλέμπερ Σαντάνα, ενός παίκτη που τα δικαιώματα έχει ο Φίχερ.

O Tετέι εν δράση




O Μαρέσκα εν δράση





Για αριστερά

Φυσικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού ψάχνει και για έναν παίκτη που θα παίζει αριστερά στη μεσαία γραμμή. Αν δεν μείνει ο Λέτο, για τον οποίο συμφωνήθηκε να μην δαπανηθεί ποσό άνω των 4 εκ. ευρώ -γιατί με αυτά τα λεφτά μπορεί να βρεθεί καλύτερος-, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βρουν μια καλή περίπτωση ισάξια του Γκαλέτι που παίζει δεξιά. Μάρκ Γκονζάλες, Αράνγκο και Αντρέ Σάντος υπάρχουν στη λίστα και σε περίοπτη θέση.

Ματ και άλλος...


Στην επίθεση ο Τιμούρ θέλει διπλή ενίσχυση. Από τη μία επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Ματ Ντάρμπισιρ και από την άλλη αν δεν προχωρήσει του Μπομπό, την απόκτηση ενός φορ με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Βραζιλιάνο φορ της Μπεσίκτας. Τα ονόματα των Εντού της Μπέτις και Πάντελιτς Χέρτα βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο, χθες στο τραπέζι έπεσαν και ονόματα που δεν διέρρευσαν.

O Πάντελιτς εν δράση




O Eντού εν δράση





Πάλι για Τουντσάι

Εν τω μεταξύ, όπως και πριν από δύο χρόνια, ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει πάλι την περίπτωση του Τουντσάι! Ο Τούρκος άσος, που αποτελούσε διακαή πόθο του Σωκράτη Κόκκαλη, φεύγει από την Μίντλεσμπρο, με την οποία έχει δύο γεμάτες και σχετικά καλές σεζόν (67 συμ, 15 γκολ). Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα υπόψη τον 27χρονο άσο και δεν αποκλείεται να ασχοληθούν πιο ζεστά στην πορεία με την περίπτωσή του.

O Τουντσάι εν δράση



ΑΕΚ: Θέλει Ογκαράρου και Ανγκέλοφ

Ο Γκεόργκε Ογκαράρου και ο Στάνισλαβ Ανγκέλοφ βρίσκονται στη λίστα του Ντούσαν Μπάγεβιτς σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ έχει πρόβλημα στα ακραία μπακ και για αυτό το λόγο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει στη μεταγραφική λίστα προτάσεις για μπακ που θα μπορέσει να στηριχθεί ο ίδιος πάνω σε αυτούς.

Σε αυτή τη λίστα ο Γκεόργκε Ογκαράρου ξεχωρίζει με καριέρα στον Άγιαξ αλλά και την Στεάουα Βουκουρεστίου. Πρόκειται για ένα παίκτη που το 2006 είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του Άγιαξ και του Τεν Κάτε για τον οποίο οι Ολλανδοί δαπάνησαν 3,5 εκ. ευρώ.

Στο μεταξύ το δεύτερο όνομα που φέρεται να απασχολεί του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τη θέση του δεξιού άκρου και όχι μόνο, είναι ο Στάνισλαβ Ανγκέλοφ. Ο 31χρονος μέσος/αμυντικός, ανήκει στην Κότμπους και έχει συμβόλαιο ως το 2010.

Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόταση 55 εκ. για Ριμπερί !

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Ρεάλ κατέθεσε πρόταση ύψους 55 εκ. ευρώ στη Mπάγερν για την απόκτηση του γάλλου άσου και περιμένει την απάντηση των βαυαρών.

Ο Ριμπερί έχει δεχθεί επίσης προτάσεις από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, αλλά προτιμάει τη Ρεάλ. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο και ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος εκτελεί χρέη συμβούλου του προέδρου στην "Βασίλισσα" και έχει επικοινωνήσει με τον Ριμπερί.

Ολυμπιακός: «Δεν ασχολούμαστε προς το παρόν με Μπομπό»

Στο «ψυγείο» φαίνεται ότι μπαίνει στην παρούσα φάση η περίπτωση του Μπομπό για τον Ολυμπιακό.

«Δεν ασχολούμαστε προς το παρόν με Μπομπό», ήταν η ατάκα που ειπώθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση των «ερυθρολεύκων» και αυτό ισχύει όσο οι απαιτήσεις της Μπεσίκτας κυμαίνονται σε τόσο υψηλά επίπεδα.

Σε περίπτωση που οι Τούρκοι επανέλθουν σε πιο λογικά ποσά, τότε ο Ολυμπιακός θα επαναδιαπραγματευτεί την αγορά του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Στην παρούσα φάση οι Πειραιώτες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις, χωρίς, ωστόσο, να έχουν γίνει ακόμη γνωστά ονόματα.

sportdog.gr

Κρουζ: «30% να πω ναι»

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Χούλιο Κρουζ και όλοι μας θα μάθουμε αν ο Αργεντινός πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal», υποστήριξε ότι οι πιθανότητες να ντυθεί στα «πράσινα» είναι 30%.


«Αυτη τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις δεν πάνε καλά με τον Παναθηναϊκό. Τώρα που μιλάμε δίνω ένα 70% να μη γίνει η μεταγραφή και ένα 30% να γίνει. Μίλησα λίγο με τους ατζέντηδες μου και απ' όσα κατάλαβα η υπόθεση έχει "κολλήσει" επειδή ο Παναθηναϊκός άλλα μου υποσχέθηκε και άλλα τελικά πρόσφερε», είπε ο 35χρονος και συνέχισε:

«Αύριο θα μιλήσω με τους εκπροσώπους μου γιατί τώρα ταξιδεύουν για Μπουένος Αϊρες. Την οριστική μου απόφαση δεν την έχω πάρει και δεν θα το κάνω αν δεν μιλήσω πρώτα μαζί τους».

ΠΑΟ: Έκλεισε ο Ένχελααρ, κλεινει και ο Αντουρίθ !

Ίσως και σήμερα (Τετάρτη 17/6) υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις όσο αφορά το θέμα της απόκτησης του Ορλάντο Ένχελααρ.

Σάλκε και Παναθηναϊκός ήρθαν σε συμφωνία με ένα ποσό που θα αγγίζει τα 3,5 εκ. Ευρώ, με τους Γερμανούς να δίνουν το OK στον ποδοσφαιριστή να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι το απόγευμα αναμένονται οι μάνατζερς του παίκτη στην Αθήνα.

Οι "πράσινοι" προσφέρουν στον 30χρονο μέσο τριετές συμβόλαιο, με αποδοχές που θα αγγίζουν τα 1,2 εκ ευρώ ετησίως, που μαζί με τα μπόνους μπορεί να ανέβουν ακόμα περισσότερο.

Ο Ένχελααρ αποκτήθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε από την ολλανδική Τβέντε με 6 εκ. Ευρώ, όμως η έλευση του Φέλιξ Μάγκατ φαίνεται πως έπαιξε μεγάλο ρόλο στην αποχώρηση του ποδοσφαιριστή, καθώς δεν τον έχει στα πλάνα του για την νέα σεζόν.

Παίρνει και Αντούριθ

Ο Αριτς Αντούριθ είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» ανέβασαν την προσφορά τους από τα τρία στα 4,8 εκατομμύρια ευρώ συν τον Μόρις, αλλά η Μαγιόρκα ζητάει 5,3 εκατομμύρια. Μιλάμε δηλαδή για μια διαφορά της τάξεως των 500.000 ευρώ. Λογικά, η «χρυσή τομή» θα βρεθεί σήμερα και ο Ισπανός επιθετικός θα «κλείσει» στους «πράσινους». Όλα αυτά, εκτός αν η Φούλαμ, με την οποία η ισπανική ομάδα έχει σήμερα ραντεβού, δώσει 7 εκατομμύρια ευρώ και πάρει τον παίκτη. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Αντούριθ θα γίνει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Ντάρμπισιρ: «Ή θα πάω Ολυμπιακό ή πουθενά»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΩΣ», o 23χρονος άσος, συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους του, πήγε χθες στη διοίκηση των «ρόδων» και τους εξέφρασε για ακόμη μια φορά πως η επιθυμία του είναι να παραμείνει «ερυθρόλευκος». Παράλληλα, τους ξεκαθάρισε ότι «εγώ μεταγραφή σε άλλη ομάδα δεν παίρνω...», ζητώντας τους μ’ αυτόν τον τρόπο να λογικευτούν και να δεχθούν την πρόταση του Ολυμπιακού.

«Εγώ ή θα πάω στον Ολυμπιακό ή πουθενά! Δεν με ενδιαφέρουν οι άλλες προτάσεις που υπάρχουν για εμένα. Εγώ έμεινα στην Ελλάδα κάποιους μήνες, πήγα καλά, προσαρμόστηκα γρήγορα, μου αρέσει, οι άνθρωποι με θέλουν, είχα την ευκαιρία για πρώτη φορά στην καριέρα μου να πάρω πρωτάθλημα και τώρα μπορώ να έχω την ευκαιρία να παίξω για πρώτη φορά και στο Τσάμπιονς Λιγκ», φέρεται να τους είπε ο Ντάρμπισιρ και στη συνέχεια τους ζήτησε να προσπαθήσουν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τους πρωταθλητές Ελλάδος:

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για εμένα και σας παρακαλώ να βρεθεί μια λύση, που να είναι καλή για όλους μας. Εγώ μεταγραφή, πάντως, σε άλλη ομάδα δεν παίρνω. Μόνο στον Ολυμπιακό πάω. Και νομίζω ότι, και στην Μπλάκμπερν να μείνω, δεν θα είναι μια καλή λύση για κανέναν. Αν δεν πάω να παίξω στον Ολυμπιακό, χαμένοι θα είμαστε όλοι. Για το καλό όλων, σας παρακαλώ να κάνετε ό,τι μπορείτε προκειμένου να συνεχίσω την καριέρα μου εκεί που θέλω».
Αισιοδοξία για το «ναι»

Πλέον, η ζυγαριά δείχνει να γέρνει υπέρ του Ολυμπιακού, αφού η επιθυμία του Ντάρμπισιρ να παραμείνει στο Λιμάνι είναι μεγάλο αβαντάζ για τους Πειραιώτες, σε συνδυασμό κιόλας με την αύξηση της προσφοράς που αναμένεται να κάνουν ύψους 3 εκατ. ευρώ (συν 600.000 ευρώ μπόνους για την επίτευξη των στόχων). Μάλιστα, από το στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων» αισιοδοξούν ότι πιθανότατα και εντός της ημέρας να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις...

Oλυμπιακός: Προτάθηκαν Μιράντα και Μπεν Χαϊμ

Σύμφωνα χθεσινά δημοσιεύματα του Βραζιλιάνικου τύπου το όνομα του Ολυμπιακού μπλέκτηκε με το αντίστοιχο του Μιράντα, της Σάο Παόλο. Ο Μιράντα είναι ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά η τιμή του είναι πολύ υψηλή και δύσκολα θα έμπαιναν οι «ερυθρόλευκοι» σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την απόκτησή του.

Προτάθηκε ο Μπεν Χαϊμ
Ο Ισραηλινός άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Μπεν Χαϊμ, προτάθηκε στον Ολυμπιακό, για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Ο άλλοτε παίκτης της Τσέλσι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο κέντρο της άμυνας με τις εμπειρίες από την παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ τα τελευταία χρόνια, με τους Πειραιώτες όμως να έχουν δώσει σαφή προτεραιότητα, για την ώρα, στο ζήτημα της απόκτησης του Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς.

ΠΑΟ: Κοντά σε Έγκελαρ !

Για μια ακόμη μέρα τα γερμανικά ΜΜΕ είχαν εκτενή αναφορά στο "φλερτ" του Παναθηναϊκού με τον ολλανδό μέσο Έγκελαρ κάνοντας λόγο πως ο ψηλόσωμος χαφ βρίσκεται μια ανάσα από την υπογραφή του συμβολαίου του με τους "πράσινους". Τα περισσότερα ρεπορτάζ, μάλιστα θεωρούν κλεισμένη τη συμφωνία του διεθνούς ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό, αφού η ελληνική ομάδα τα έχει βρει και με την Σάλκε με ένα ποσό κοντά στα 3.000.000€...

Χαρακτηριστική είναι άλλωστε η ατάκα του προέδρου του γερμανικού συλλόγου, Γιόζεφ Σνούσενμπεργκ, στους εκπροσώπους του Άγιαξ και της Αϊντχόφεν που επιχείρησαν να επανέλθουν στην υπόθεση με βελτιωμένες προτάσεις για τον Ενγκελαρ, λέγοντας τους ότι "αργήσατε, ο παίκτης πάει στον Παναθηναϊκό".

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (18/6) το θέμα θα έχει θετική κατάληξη για την ομάδα του "τριφυλλιού" με τον Ενγκελαρ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους "πράσινους" με της ετήσιες αποδοχές του να ανέρχονται στα 1,2 εκατ. ευρώ!



Ο Έγκελαρ εν δράση

Oλυμπιακός: Ξεκαθαρίζει την Τετάρτη το θέμα Ντάρπισιρ και Ντραγκουτίνοβιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης ξεκίνησαν εκ νέου οι συζητήσεις με τη Μπλάκμπερν για την απόκτηση του Ντάρμπισιρ. Όπως είχαμε επισημάνει και το απόγευμα της Τρίτης, ο Ολυμπιακός έχει διάθεση να ανεβάσει τη προσφορά του στα 2,5 εκ. ευρώ, συν τα μπόνους, ενώ ο παίκτης πιέζει τη Μπλάκμπερν να πει το «ναι».

Επισήμως δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση για την πορεία των επαφών ωστόσο, από τον Ολυμπιακό έβγαινε αισιοδοξία για τη θετική έκβαση της υπόθεσης.

Πιθανότατα, την Τετάρτη να ξεκαθαρίσει το ζήτημα και αν όλα πάνε καλά, ο Ντάρμπισιρ θα αναχωρήσει άμεσα για την Αθήνα, προκειμένου την Παρασκευή να δώσει το παρών στην πρώτη για τη νέα σεζόν.

Κρίσιμες ώρες και για Ντράγκο


Στο θέμα του αμυντικού, ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς και οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι το αργότερο μέχρι την Πέμπτη να φτάσουν σε συμφωνία μαζί του και με τη Σεβίλλη.

Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Σέρβο διεθνή και την Τετάρτη αναμένεται νέα επαφή, με στόχο να γεφυρωθεί το χάσμα. Και σ’ αυτό το ζήτημα οι υπεύθυνοι των πρωταθλητών αισιοδοξούν πως θα πετύχουν το στόχο τους