Δευτέρα, Ιουλίου 06, 2009

ΠΑΟ: Ήττα 2-0 από την Βασιλέια

Μέτριο πρόσωπο παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο φιλικό επί ελβετικού εδάφους, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 απ’ τη σαφώς πιο έτοιμη Βασιλεία για το Uhren Cup. Το πρώτο γκολ των Ελβετών (64΄Αλμεράρες) προήλθε από τραγικό λάθος του Καντέ, ενώ το 2-0 έκανε με σουτ ο Χούγκελ (85΄).

Το κακό για το «τριφύλλι» είναι πως ο Γιώργος Καραγκούνης αποβλήθηκε (δύο κίτρινες κάρτες) και ίσως χάσει το πρώτο ματς των προκριματικών για το Champions League, όμως ίσως και να τη γλιτώσει αφού δεν ήταν απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Βασιλεία: Κοστάντζο, Ατάν, Χούγκελ, Στρέλερ (46' Ουνάλ), Αμεράλες, Σακίρι (88' Σκέρτιφ), Σαφαρί, Ινκούν, Ντα Σίλβα (46' Μουστάφι), Φεράτι, Γιακίν

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Μελίσσης (46' Σαριέγκι), Βύντρα, Καντέ, Μάτος (73' Κατσουράνης), Σιμάο, Νίνης (46' Γκάμπριελ), Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης.

Ανακοινώθηκε από την Πόρτο Μπελούτσι !

Παίκτης των "Δράκων" του Οπόρτο είναι και τυπικά από τη Δευτέρα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός Φερνάντο Μπελούτσι.

Η ομάδα της Ιβηρικής χερσονήσου δαπάνησε 5 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του, ποσοστό που διατηρούσε ο Ολυμπιακός, με τον πρώην αρχηγό της Ρίβερ Πλέιτ να υπογράφει συμβόλαιου τετραετούς διάρκειας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο συμβόλαιο του "Μπελού" υπάρχει ρήτρα ύψους 30.000.000 ευρώ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποθέωση από 80,000 ο Κ.Ρονάλντο !

Περίπου 80.000 άνθρωποι αποθέωσαν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ρέαλ Μαδρίτης Κ.Ρονάλντο, ενώ για να «βολευτούν» και όλοι εκείνοι που έμειναν εκτός, οι υπεύθυνοι των «μερένχες» τοποθέτησαν γιγαντοοθόνες έξω από το γήπεδο.

Τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Ρονάλντο φορώντας τη φανέλα με το νούμερο «9» ακολούθησαν σκηνές τρέλας στις κερκίδες του γηπέδου, από τον κόσμο που ξέσπασε σε ζητωκραυγές και συνθήματα! Ο άνθρωπος για τον οποίο έσπασε κάθε μεταγραφικό ρεκόρ, έκανε το γύρο του γηπέδου χαιρετώντας και υπογράφοντας πάνω σε μπάλες και στη συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. «Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ένα παιδικό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα απόψε. Δεν περίμενα τόσο κόσμο απόψε, είναι εντυπωσιακό».

Aυτό θα πει ....... γκολάρα !!!!



Ο σκορερ αυτού του εντυπωσιακού γκολ ονομάζεται Φαλκάο και είναι το αστέρι της Βραζιλίας στο ποδόσφαιρο 5χ5.

Δείτε ακόμα ένα Βίντεο από τον Φαλκάο:

Tσέλσι: Υπέγραψε ο Ζιρκόφ

Παίκτης της Τσέλσι είναι πλέον ο Γιούρι Ζιρκόφ. Ο Ρώσος μπακ- χαφ βρέθηκε στην Αγγλία και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους «μπλε». «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπήρξε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Γιούρι Ζιρκόφ. Ο παίκτης είναι στο Λονδίνο και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και για να ολοκληρωθεί η συμφωνία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τσέλσι, αλλά ουσιαστικά ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με την αγγλική ομάδα.

Mαντσεστερ Γ: Θέλει Γ.Τουρέ !

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση μέσου και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», πρώτος στόχος των «κόκκινων διαβόλων» είναι ο Γιάγια Τουρέ της Μπαρτσελόνα.

Ο Άλεξ Φέργκιουσον ανησυχεί για την πορεία της υγείας του Όουεν Χάργκριβς, o οποίος δεν αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν απο τον Δεκέμβριο και φαίνεται πως στη λίστα των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, πρώτο όνομα είναι αυτό του μέσου των «μπλαουγκράνα».

Ο Ολυμπιακός στην ελίτ της Ευρώπης!

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, πρότεινε τη δημιουργία μίας κλειστής ευρωπαϊκής Λίγκας, στην οποία θα δώσει το "παρών" μόνο μία ελληνική ομάδα: ο Ολυμπιακός!
Ο νέος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, που σαρώνει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, μίλησε στον ισπανικό Τύπο και πρότεινε τη δημιουργία μίας κλειστής ευρωπαϊκής Λίγκας.

"Πρέπει να συμφωνήσουμε σε μία νέα ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα, που θα εγγυάται ότι οι κορυφαίες ομάδες της ηπείρου θα παίζουν συνεχώς με τους κορυφαίους. Κάτι, που τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ δε γίνεται", υποστήριξε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, προειδοποιώντας πως θα προτείνει να γίνει αποχή των ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν η ΟΥΕΦΑ και ο πρόεδρός της, Μισέλ Πλατινί, αρνηθεί να συζητήσει αυτήν την πρόταση.

Σύμφωνα με τους "Times", μάλιστα, η Σούπερ Λίγκα που έχει στο μυαλό του ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποτελείται από 16 ομάδες, μέσα στις οποίες βρίσκεται και μία ελληνική: ο Ολυμπιακός!

Οι υπόλοιπες 15 είναι οι: Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου, Λιόν, Σέλτικ και Ρέιντζερς.

redplanet