Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2009

Το καλύτερο γκολ στο ποδόσφαιρο 5χ5 ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός: Γκαλέτι μέχρι το 2013 !


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λουτσιάνο Γκαλέτι για τέσσερα συνολικά χρόνια (ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30/6/2011), μέχρι τον Ιούνιο του 2013, με οψιόν για ακόμα έναν χρόνο. Στο νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ»
, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΠΑΟ: Θέλει και μπακ

Οι πράσινοι όπως είναι γνωστό θα αποκτήσουν έναν στόπερ, ψάχνουν έναν μεσοεπιθετικό, αλλά πλέον κινούνται και για ακραίο αμυντικό. Ο Τεν Κάτε διαπίστωσε αυτές τις μέρες ότι πίσω από τον Μουν δεν υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις, ενώ πλέον και ο Νοτιοαφρικανός αποτελεί ερωτηματικό.

Ο Νοτιοαφρικανός δεν μπορεί να καλύψει μόνος του τις υποχρεώσεις των «πράσινων» σε Ελλάδα και Ευρώπη και, από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση στην ομάδα (ο Βύντρα έχει περάσει μόνιμα στο κέντρο της άμυνας), πιθανότατα θα αποκτηθεί ένας ακόμα δεξιός οπισθοφύλακας.

Διαψεύδουν για Γιούρκα
Αυτός ο παίκτης πολύ δύσκολα θα είναι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, παρά τα σενάρια που κάνουν την εμφάνισή τους κατά καιρούς. Κύκλοι της διοίκησης σχολιάζουν ότι ο 28χρονος άσος δεν απασχολεί τους «πράσινους» και ούτε το έκανε ποτέ πραγματικά τη φετινή περίοδο.

Οι Μουχαμαντού Νταμπό, της Σεντ Ετιέν, καθώς και οι Ζεμπινά-Γκριγκέρα, της Γιουβέντους, έχουν προταθεί και δεν αποκλείεται τα ονόματά τους να ξαναέρθουν στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό.

Oλυμπιακός: Δίνει Όσκαρ και 3 εκ. ευρώ για Γκονζάλες, δυσκολεύει του Κάλστρομ !

Πρόταση ύψους τριών εκ. ευρώ φέρεται να κατέθεσε ο Ολυμπιακός στη διοίκηση της Μπέτις, για την παραχώρηση του Μαρκ Γκονζάλες, συν τα δικαιώματα του Όσκαρ! Αυτό αναφέρουν πληροφορίες από την Ισπανία αναφορικά με το μέλλον του Χιλιανού άσου, με τους «ερυθρόλευκους» να αισιοδοξούν ότι με αυτή την πρόταση μπορούν να φέρουν στο Λιμάνι τον ακραίο χαφ.

Αρχικά οι Πειραιώτες είχαν κάνει πρόταση 5 εκατομμύρια ευρώ με την Μπέτις να την απορρίπτει και τώρα επανήλθαν με τον Ισπανό άσο ως αντάλλαγμα.

Ο Ισπανός μέσος των ερυθρολεύκων ενδιαφέρει την Μπέτις και ίσως οι διαπραγματεύσεις προχωρήσουν σε άλλο επίπεδο. Στην όλη υπόθεση έχει βάλει και ο ίδιος ο χιλιανός άσος καθώς πιέζει για την πώληση του.

Δυσκολεύει του Κάλστρομ, αλλά…

Πολύ δύσκολη παραμένει η μεταγραφή του Κιμ Κάλστρομ στον Ολυμπιακό και οι διοικούντες φαίνεται πως εξετάζουν ήδη εναλλακτικές λύσεις για να μη βρεθούν προ εκπλήξεως, όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης ανάψει το «πράσινο φως» για να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες. Τοπική εφημερίδα της Λιόν ανέφερε ότι οι Πειραιώτες έκαναν πρόταση 6 εκατ. ευρώ, αλλά εκείνο που ήταν γνωστό είναι ότι οι παράγοντες θα ρωτούσαν τους Γάλλους αν δίνουν τον παίκτη.

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος φαίνεται πως σκοπεύει να αποχωρήσει από τη Σεβίλλη. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ασχοληθεί και με την περίπτωση του Αλεξάντερ Τέτεϊ, με τη Ρόζενμποργκ να αξιώνει περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ για να πουλήσει τον Νορβηγό παίκτη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κοιτάξει και τη λύση του Μπίνια, για τον οποίο έχουν την πληροφορία ότι η Μπενφίκα τον δίνει με 1,5 εκατ. ευρώ.