Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2009

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Φαν Νίστελρόι !

Την περίπτωση του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ εξετάζουν με προσοχή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του συλλόγου! Αυτό αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, σχολιάζοντας ότι το συμβόλαιο του παίκτη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αναγράφει ως ετήσια αποζημίωση πέντε εκ. ευρώ. Ποσό που σε πρώτη φάση αποτελεί τροχοπέδη ακόμα και για την επισημοποίηση του ενδιαφέροντος των «ερυθρόλευκων».

Θετικό στην υπόθεση είναι ότι πιθανότατα οι Μαδριλένοι δεν θα ζητήσουν χρήματα για την αποδέσμευσή του, αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, από την εποχή που έπιασε Λιμάνι ο Ραούλ Μπράβο, ίσως παίξουν το δικό τους ρόλο αν ο Ολυμπιακός κοιτάξει πιο «ζεστά» το θέμα.

Παρόλα αυτά μιλάμε για μια δεδομένα πολύ δύσκολη μεταγραφή, ακόμα και αν οι νταμπλούχοι Ελλάδας αποφασίσουν να κινηθούν επίσημα για την απόκτηση του Φαν Νίστελρόϊ. Ο Ολλανδός επιθετικός ακόμα και στα 33 του χρόνια αποτελεί έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που σχεδόν κάθε ομάδα στον πλανήτη θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της. Από τη στιγμή, όμως, που οι διοικούντες την ΠΑΕ ψάχνουν την περίπτωσή του και έχουν στα χέρια τους διαπραγματευτικά ατού (π.χ. προοπτική Τσάμπιονς Λιγκ), ίσως το όνομά του να απασχολήσει εντονότερα το επόμενο διάστημα.

Ρεάλ Μαδρίτης:Το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, υπέγραψε ο Αρμπελόα !

Υπέγραψε ο Αρμπελόα

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε την απόκτηση του Άλβαρο Αρμπελόα από την Λίβερπουλ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο του γκολ με την "βασίλισσα".

Ο 26άχρονος Ισπανός δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών, ενώ κόστισε στους "μερένγκες" 4.000.000 ευρώ.
Το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη νίκη της «βασίλισσας» με 4-2 κόντρα στη Liga de Quito το βράδυ της Τρίτης, στο πλαίσιο του Peace Cup. Το χθεσινό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα από το Εκουαδόρ ήταν το τρίτο για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος σκόραρε στο 48’ της αναμέτρησης από τα έντεκα βήματα μετά από ανατροπή του Νορμπέρτο Αραούχο.


Μάλιστα, στο 53’ έπειτα από ενέργεια του 24χρονου παίκτη προήλθε το δεύτερο γκολ των «μερένχες», αφού εκείνος σούταρε, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και στο ριμπάουντ ο Γκρανέρο έστειλε την μπάλα προς τα δίχτυα. Στο 67’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Ενρίκε Βέρα.

Το τρίτο γκολ της Ρεάλ πέτυχε τρία λεπτά αργότερα ο Μέτζελντερ, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκρανέρο. Ο Βέρα διπλασίασε τα τέρματα της Quito στο 86’ του παιχνιδιού και το τελικό σκορ (4-2) έγραψε ο Αλβάρο Νεγκρέδο στις καθυστερήσεις του ματς.

Την Παρασκευή η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά ενός τουρνουά 12 ομάδων τη Γιουβέντους και ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή.