Τετάρτη, Αυγούστου 05, 2009

Οlympiakos-Slovan Live streaming (05/08/2009)

Watch live video from Olympiacos vs Slovan Bratislava on Justin.tv

Aris Thessaloniki - Boca Juniors LIVE STREAMING

Watch live video from BRUJITA DE PRIMERA on Justin.tv

Watch live video from FUTBOL BRUJERO on Justin.tv



Live Broadcast by Ustream.TV

Tσέλσι: Ανανέωσε ο Ντρογκμπά !


Τη φανέλα της Τσέλσι για τα επόμενα τρία χρόνια θα συνεχίσει να φορά ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Την Τρίτη ο Ιβοριανός επιθετικός υπέγραψε το νέο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι «μπλε» και σήμερα ήρθαν οι επίσημες ανακοινώσεις για να επιβεβαιώσουν αυτή την συμφωνία !

Στην Λίβερπουλ ο Ακουιλάνι !

Μια ανάσα από την μετακίνηση του στην Λίβερπουλ βρίσκεται ο Αλμπέρτο Ακουϊλάνι στη. Οι «κόκκινοι» ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρόμα για την αγορά του Ιταλού μέσου, έναντι 24εκατ. ευρώ.

Μια κίνηση που ήρθε αμέσως μετά την οριστικοποίηση της μετακίνησης του Τσάμπι Αλόνσο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ιθύνοντες των «reds» κινήθηκαν άμεσα να καλύψουν τη κενή θέση που άφησε ο Ισπανός μέσος και τα κατάφεραν ερχόμενοι σε συμφωνία με τους «τζιαλορόσι» για τον διεθνή χαφ.

Ολυμπιακός:Kάνει πίσω προσωρινά για Γκονζάλες, θετικός ο Ομπίνα !

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση για τον Γκονζάλες από πλευράς Ολυμπιακού, μήπως και λογικευτεί ο Λοπέρα και αποφασίσει να ρίξει σε λογικά πλαίσια τις απαιτήσεις του από την στιγμή μάλιστα που δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του για τον Χιλιανό άσο.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένοι να επανέλθουν για τον 25χρονο αριστερό χαφ, αν ο Ισπανός πρόεδρος της Μπέτις δεχθεί να διαπραγματευθεί με βάσει τα οικονομικά δεδομένα των πρωταθλητών Ελλάδας. Είναι γνωστό ότι η οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν τρία εκατομμύρια ευρώ, αλλά υπάρχει η διάθεση να δώσουν κάτι παραπάνω αν χρειαστεί.

Θετικός ο Ομπίνα

Στο μεταξύ την ώρα που το σήριαλ με τον Μαρκ Γκονζάλες συνεχίζεται ο μάνατζερ του Βίκτορ Ομπίνα παραδέχτηκε στον ιταλικό Τύπο, ότι ο πελάτης του είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό παρότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον θέλουν όπως η Αταλάντα και η Στουτγκάρδη.

Τεν Κάτε: «Δεν είμαι ένας επιζών, αλλά ένας νικητής»!


Εμφανώς εκνευρισμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας ο Τεν Κάτε. Ο Ολλανδός είπε «δεν είμαι επιζών, είμαι ένας νικητής» και έφυγε από τη συνέντευξη, χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι

«Ειμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη, ειδικά για τη χαρά που δώσαμε στους φιλάθλους μας. Οι παίκτες μου μίλησαν μέσα στο γήπεδο. Δεν είμαι ένας επιζών, αλλά ένας νικητής»!