Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2009

Europa League: Χέρενφεν-ΠΑΟΚ 0-0

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ανατρέψει το 1-1 του πρώτου αγώνα της Τούμπας στη ρεβάνς με την Χέρενβεν στην Ολλανδία και έτσι έμεινε εκτός ομίλων του Europa League. Η Χέρενφεϊν κράτησε τον Δικέφαλο του Βορρά στο 0-0 και ήταν αυτή που πανηγύρισε την είσοδο της στου ομίλους του europa league.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε τόσο δυνατά στον αγώνα, με αποτέλεσμα η Χέρενφεϊν να είναι ιδιαίτερα απειλητική. Μετά το πρώτο 20λεπτο άρχισε να δείχνει τα δόντια του ο Δικέφαλος του βορρά, χωρίς όμως και πάλι να είναι δημιουργικός στο παιχνίδι του. Απλά ανέλαβε την κυκλοφορία της μπάλας, δίχως να μπορεί να φτάνει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Οι συνέσεις:


Χέρενφεϊν (Τροντ Σόλιντ):
Λέιζαλ, Νίλσεν, Ποπόφ, Μπρόιερ, Γκρίντχαϊμ, Ντίνγκσταγκ, Παπαδόπουλος, Ενρίκε, Λοσάντα, Σίμπον (78' Καλού), Κένινγκ

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σαβίνι (83' Αναστασάκος), Λίνο, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Βιτόλο, Γκαρσία (76' Κουτσιανικούλης), Φωτάκης (65' Φιλομένο), Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Βιεϊρίνια.

Champions League: Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ


Πολύ καλή ηταν η κλήρωση για την ομάδα του Ολυμπιακού για τους ομίλους του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι απέφυγαν τα μεγαθήρια καθώς κληρώθηκαν στο Group Η μαζί με τις Άρσεναλ, Άλκμααρ και Σταντάρ Λιέγης. Αντίθετα η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ καθώς κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τις Τσέλσι, Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης





Όλα τα γκρουπ:


Group A

Μπάγερν Μονάχου
Γιουβέντους
Μπορντό
Μακάμπι Χάιφα

Group B

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Μπεσίκτας
Βόλφσμπουργκ

Group C

Μίλαν
Ρεάλ Μαδρίτης
Μαρσέιγ
Ζυρίχη

Group D

Τσέλσι
Πόρτο
Ατλέτικο Μαδρίτης
ΑΠΟΕΛ

Group E

Λίβερπουλ
Λιόν
Φιορεντίνα
Ντέμπρετσεν

Group F

Μπαρτσελόνα
Ίντερ
Ντιναμό Κιέβου
Ρούμπιν Καζάν

Group G


Σεβίλλη
Ρέιντζερς
Στουτγκάρδη
Ουνιρέα

Group H


Άρσεναλ
Άλκμααρ
Ολυμπιακός
Σταντάρ Λιέγης

ΑΕΚ: Και επίσημα Γκερέιρο

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Ρόζτερ Γκερέιρο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Roger Guerreiro. O 27χρονος ποδοσφαιριστής (25/05/82) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών».




Το βιογραφικό του Ρότζερ Γκερέιρο


2000-2002 Σάο Καετάνο
2002-2003 Κορίνθιας (6 συμμετοχές) (0 γκολ)
2004 Φλαμένγκο (36 συμμετοχές) (3 γκολ)
2004-2005 Θέλτα (13 συμμετοχές) (0 γκολ)
2005 Γιουβεντούδε (20 συμμετοχές) (1 γκολ)
2006 Λέγκια (87 συμμετοχές) (18 γκολ)

*Με την εθνική Πολωνίας έχει 18 συμμετοχές και 4 γκολ.

Στην Μπάγερν ο Ρόμπεν!


«Βόμβα» της τελευταίας στιγμής από τη Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Άριεν Ρόμπεν έναντι 25 εκατ. ευρώ, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία των προέδρων των δύο ομάδων, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε και Φλορεντίνο Πέρεθ, και του πατέρα του ποδοσφαιριστή. Φημολογείται πως η συμφωνία των δύο ομάδων περιλαμβάνει και ένα προσύμφωνο για τη μετακίνηση του Φρανκ Ριμπερί στη «βασίλισσα» το επόμενο καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: To παίρνει πάνω του!

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση του Ολυμπιακού με τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη να ανακοινώνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 26 εκ. ευρώ και όχι κατά 42 εκ. ευρώ όπως αρχικά είχε αποφασισθεί. Η απόφαση αυτή του «αφεντικού» του συλλόγου έχει να κάνει προφανώς με το «ναυάγιο» της εισχώρησης Βαγγελή Μαρινάκη, ενώ αναμένεται το ποσό αυτό να καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από τον ίδιο τον Σωκράτη Κόκκαλη! Εκτός, βέβαια, αν προκύψει κάποιο άλλο όνομα επενδυτή όπως λέγεται τις τελευταίες μέρες ότι έχει δείξει ενδιαφέρον γνωστός επιχειρηματίας. Επίσης, δεν πρέπει να ξεγράφουμε τα ονόματα των Αγγελόπουλων.

Εξάλλου, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα διαρκέσει τέσσερις μήνες (μέχρι τον προσεχή Δεκέμβρη), αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να εισχωρήσουν κι άλλοι στην ΠΑΕ. «Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει στον σύλλογο με καλές προθέσεις είναι ευπρόσδεκτος», λένε στον Ολυμπιακό. Πάντως, στην παρούσα φάση δεν προκύπτει κάτι «χειροπιαστό» και ο πρόεδρος του συλλόγου φαίνεται ότι βαδίζει μόνος στην Α.Μ.Κ.

sportdog.gr

Θέλει Ζιλμπέρτο Σίλβα η Βέρντερ !

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Bild ανάμεσα στους μεταγραφικούς στόχους της Βέρντερ Βρέμης βρίσκεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Όπως γράφουν οι Γερμανοί οι στην Βέρντερ βρίσκονται σε αναζήτηση ενός μεσοαμυντικού μετά την αποχώρηση του αρχηγού, Φρανκ Μπάουμαν, από την ενεργό δράση και πρώτος υποψήφιος δεν είναι άλλος από τον Bραζιλιάνο άσο του Παναθηναϊκού! Μάλιστα, το ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας αναφέρει ότι το κόστος της ενδεχόμενης μεταγραφής αγγίζει τα 5 εκ. ευρώ.

Πάντως, αν ο Παναθηναϊκός είχε στα χέρια του μια τέτοια πρόταση από την Βέρντερ σίγουρα θα παραχωρούσε τον Βραζιλιάνο

Champions League: Aποτελέσματα Tετάρτης (26/08/2009)


















Αναλυτικα αποτελέσματα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ:

Ολυμπιακός–Σέριφ Τίρασπολ 1-0 (2-0)
82’ Μήτρογλου

Φιορεντίνα–Σπόρτινγκ Λισσαβόνας 1-1 (2-2)
54’ Γιόβετιτς/ 35’ Ζοάο Μουτίνιο

ΑΠΟΕΛ–Κοπεγχάγη 3-1 (0-1)
2’ Κοσόβσκι, 18’ πεν. 41΄ Μιχαήλ/ 22’ Ν’ Ντόι

Άρσεναλ–Σέλτικ 3-1 (2-0)
28’ πεν. Εντουάρντο, 53’ Έμπουε, 74’ Αρσάβιν/ 92’ Ντονάτι

Στουτγκάρδη–Τιμισοάρα 0-0 (2-0)


Την Τρίτη

Ατλέτικο Μαδρίτης-Παναθηναϊκός 2-0 (3-2)
4’ αυτ. Βύντρα, 83’ Αγκουέρο

Μακάμπι Χάιφα-Σάλτσμπουργκ 3-0 (2-1)
31’ Ντβαλισβίλι, 57’ Γκολάσα, 90’ Γκαντίρ

Ζυρίχη-Βέντσπιλς 2-1 (3-0)
6’ Φονλάντεν, 90’+2’ Αμπντί/ 8’ Τιγκίρλας

Ντέμπρετσεν-Λέφσκι 2-0 (2-1)
13’ Βάργκα, 35’ Ρούντολφ

Άντερλεχτ-Λιόν 1-3 (1-5)
51’ (πεν.) Σουάρεζ/ Λισάντρο Λόπεζ 26’, 32’, 41’

Champions League: Στους ομίλους το ΑΠΟΕΛ-Απέκλεισε και την Κοπεγχάγη !


Έγραψε ιστορία ο ΑΠΟΕΛ καθώς μετά το 3-1 (1-0 το πρώτο ματς υπέρ των Δανών) επί της Κοπεγχάγης στο «ΓΣΠ», πανηγύρισε για πρώτη φορά τη συμμετοχή του, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με γκολ από τα… αποδυτήρια, το ΑΠΟΕΛ μπήκε μπροστά στο σκορ στο 2ο λεπτό με τον Κοσόβσκι και διπλασίασε τα τέρματα του με πέναλτι του Μιχαήλ στο 18’. Ο πρώην «πράσινος», Νταμ Ν’ Ντόι έβαλε ξανά τους φιλοξενούμενους σε τροχιά πρόκρισης αλλά ο Μιχαήλ «χτύπησε» ξανά στο 41’ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 που ήταν αρκετό για την κυπριακή ομάδα ώστε να μπει εκείνη στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Champions League: Ολυμπιακός-Σέριφ 1-0

Την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μόνο κρατά από το παιχνίδι με τη Σέριφ Τίρασπολ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν εντελώς αποδιοργανωμένοι και άκεφοι στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και χρειάστηκε το γκολ του Μήτρογλου στο '82 για να κάμψουν την αντίσταση των Μολδαβών (1-0). Η κακή εικόνα της αναμέτρησης ανάγκασε τους οπαδούς της ομάδας να αποδοκιμάσουν τους ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια.Τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Γκαλέτι με θλάση στο δικέφαλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Γκαλέτι (64' Γκαλίτσιος λ.τρ.), Ζεβλάκοφ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού (62' Ντιόγο), Κ. Παπαδόπουλος (46' Λεντέσμα), Μήτρογλου, Λεονάρντο, Μαρέσκα.

ΣΕΡΙΦ: Ναμάσκο, Ντα Κόστα, Ταρκνισβίλι, Κορνέενκοφ, Εροκίν (64' Κουτσούκ), Μπαλίμα (80' Βολκόφ), Ρουάμπα, Αρμπένας, Τσίνια, Ντιεντίου (58' Σουβόροφ), Ροντρίγκεζ.

AEK: Υπέγραψε ο Γκερέιρο!

Οι επίσημες ανακοινώσεις απέμειναν για να ολοκληρωθούν τα τυπικά της μετακίνησης του Ρότζερ Γκερέιρο στην ΑΕΚ. Ο γεννημένος στην Βραζιλία, αλλά πολιτογραφημένος Πολωνός αριστερός μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο!

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής, εκτιμάται στις 200.000 ευρώ μια και το συμβόλαιό του με την πολωνική ομάδα είχε ισχύ μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου!