Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2009

Κύπελλο hellas online: Παίρνει το παιχνίδι από παράβαση των κανονισμών

Στα χαρτιά κινδυνεύει να χάσει την μεγάλη πρόκριση που πέτυχε ο Πανσερραϊκός σήμερα επί του Ολυμπιακού επιβληθείς του νταμπλούχου με 3-1 στον αγώνα που έγινε το απόγευμα στις Σέρρες για τη φάση των «32» του Κυπελλου Ελλάδας.

O λόγος είναι η χρησιμοποίηση έξι ξένων παικτών κάτι που απαγορεύεται βάσει κανονισμού και αν ο Ολυμπιακός κινηθεί νομικά τότε λογικά θα κερδίσει την πρόκριση....

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Β'΄και Γ' Εθνικής, οι ομάδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα στην 11αδα μέχρι πέντε ποδοσφαιριστές, κοινοτικούς και μη. Ωστόσο στο 75ο λεπτό ο Καλί πήρε τη θέση του Παπάζογλου και μαζί με τους Κάστρο, Σκάγκλια, Ριμόλντι, Λεοζίνιο και Τάντιτς αποτέλεσαν τους 6 από τους 11 ποδοσφαιριστές του Γκιγιέρμο Όγιος. Ο τελευταίος αντικαταστάθηκε, δυο λεπτά αργότερα όμως η ζημιά για τους γηπεδούχους είχε γίνει.

Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Ότι ισχύει για τις ομάδες Β' και Γ' Εθνικής, ισχύει και στο θεσμό του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα μέσα στις επόμενες 48 ωρές να καταθέσει ένσταση και να πάρει την πρόκριση εκτός αγωνιστικού χώρου. Μέχρι στιγμής πάντως η διοίκηση των ερυθρολεύκων δεν έχει αποφασίσει, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο.

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Άρη κόντρα στον Ασπρόπυργο

Με τις σειρήνες δυσφορίας να ηχούν δυνατά στα αυτιά της ομάδας και ελλείψει επτά βασικών παικτών, ο Άρης ταξιδεύει στην Αθήνα για τον αυριανό (28/10, 19:00) αγώνα Κυπέλλου Hellas online, κόντρα στον Ασπρόπυργο.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο, η συνέχεια του οποίου στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» έχει ήδη τεθεί υπό αμφισβήτηση, γνωρίζει ότι το στοίχημα του Κυπέλλου Ελλάδος πρέπει οπωσδήποτε να κερδισθεί. Ωστόσο, τα διάφορα αγωνιστικά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης υποχρεώνουν τον Βραζιλιάνο να παρατάξει τους «κίτρινους» με πολλές, ουσιαστικές αλλαγές.....

Έτσι, εκτός αποστολής παραμένουν οι τραυματίες Νάτσο Γκαρσία, Ρονάλντο, Κάμπορα, Νέτο και Βανγκέλι, ο τιμωρημένος Φερνάντεζ, και για μερικές ανάσες ξεκούρασης οι Κάλβο, Νασούτι και Σηφάκης. Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Ιομάρ Μαζίνιο είναι οι εξής : Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν, Πρίττας, Κουλουχέρης, Ναφτί, Ρόβας, Γκρασιάν, Φλάβιο, Αμπρέου, Αράνο, Αραβίδης, Ντέιλι, Χαβίτο, Ρομπέρζ, Γραικός, Πίτου Γκαρσία, Λαμπριάκος και Κόκε.

Ο Μεχντί Ναφτί, αποφασίστηκε να εκτίσει την τιμωρία των τεσσάρων καρτών στον εντός έδρας αγώνα της 12ης αγωνιστικής, κόντρα στον Πανιώνιο.

Δεδομένου της αστάθειας του Άρη στα τελευταία παιχνίδια και ότι το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, ξεκάθαρα προγνωστικά του αγώνα δεν μπορούν να γίνουν. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι την εστία των «κιτρίνων» θα υπερασπιστεί, για πρώτη φορά σε επίσημο ματς, ένας εκ των Πέσκοβιτς και Πιοβεζάν, ενώ επίσης η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο έχει στην αποστολή της μόλις δύο κεντρικούς αμυντικούς.

Κύπελλο hellas online: Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός 3-1

Ο Πανσερραϊκός τιμώρησε την αλαζονεία του Ολυμπιακού. Τον νίκησε 3-1 στις Σέρρες στην αναμέτρηση για την 4η φάση του κυπέλλου Hellas online και τον «πέταξε» εκτός συνέχειας του θεσμού.

Λεοζίνιο, Αθανασιάδης και Ριμόλντι οι σκόρερ για τους γηπεδούχους που ήταν ανώτεροι σε ολόκληρο τον αγώνα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη των ερυθρόλευκων που δεν «κατέβηκαν» ποτέ στο γήπεδο.

Ομάδα κυπέλλου ο Πανσερραϊκός που μετά τον περυσινό θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού φέτος «σκότωσε» τον κάτοχο του τροπαίου.

Το παιχνίδι:

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ξεσκεπάστηκε η αδυναμία του Ολυμπιακού να δημιουργήσει σοβαρές προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος, μια και η σύνθεσή του στον άξονα, με Στολτίδη, Λεντέσμα και Μαρέσκα παρουσίαζε αμυντικογενείς τάσεις. Και όσο οι Πειραιώτες ψάχνονταν επιθετικά, τόσο παραμελούσαν τα «νώτα» τους. Το γεγονός ότι η άμυνά τους συλλαμβανόταν πολλές φορές ανοργάνωτη εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Λεοζίνιο ανοίγοντας έπειτα από μια εκπληκτική προσπάθεια το σκορ για την ομάδα του στο 16’. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε μια ατομική προσπάθεια από την δεξιά πτέρυγα, την κατάλληλη στιγμή έκλεισε προς το κέντρο και λίγο πριν μπει στην αντίπαλη περιοχή «σκότωσε» τον Πάρντο με ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ «παγώνοντας» τους φιλοξενούμενους. Στη συνέχεια, ο Πανσερραϊκός απείλησε άμεσα με δεύτερο τέρμα, με βασικό εκφραστή τον Λεοζίνιο.

Κάτι που τελικά κατάφερε επτά λεπτά μετά το πρώτο σφύριγμα στην επανάληψη (52’) με δράστη τον Αθανασιάδη. Ο νεαρός επιθετικός πήρε θέση στην καρδιά της άμυνας των Πειραιωτών και ανενόχλητος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά διπλασιάζοντας τα τέρματα του Πανσερραϊκού. Το σοκ για τους «ερυθρόλευκους» μεγάλο, αφού χρειάστηκαν ένα τέταρτο για να αντιδράσουν ουσιαστικά μειώνοντας σε 2-1, με τον Μήτρογλου. Ο Γκαλέτι γύρισε παράλληλα την μπάλα από τα δεξιά και ο Ελληνας επιθετικός με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι αναπτέρωσε τις ελπίδες για ανατροπή. Μάλιστα στο 80’ βρέθηκε μια ανάσα από το να φέρει στα ίσια το ματς, αλλά προ κενού τέρματος πλάσαρε απελπιστικά αουτ. Διαστάσεις θριάμβου στη νίκη-πρόκριση του Πανσερραϊκού έδωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Ριμόλντι στο 84’, ενώ προηγήθηκε η αποβολή του Αβ. Παπαδόπουλου μια και στην προσπάθειά του να ανακόψει την μπάλα σε ένα σουτ πριν εκείνη καταλήξει στο βάθος της εστίας του Ολυμπιακού, χρησιμοποίησε το χέρι του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκιγιέρμο Ογιος): Βασλαμάκης, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Σκάγκλια, Παπάζογλου (75’ Καλί), Ανάκογλου (70 Κοντός), Ριμόλντι, Τάντιτς (77’ Κωνσταντινίδης), Αθανασιάδης, Λεοζίνιο, Γεωργίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζίκο): Πάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Αβ. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Μπράβο, Στολτίδης (59’ Γ,Παπαδόπουλος), Μαρέσκα (46’ Ζαϊρί), Λεντέσμα, Γκαλέτι, Οσκαρ (78’ Σοϊλέδης), Μήτρογλου.



πηγή:sport-fm

Κετσπάγια: "Έλεγαν ψέματα, έκανα καλά τη δουλειά μου"

Με δηλώσεις του στην κυπριακή ιστοσελίδα "supermpala.com", o πρώην τεχνικός των "ερυθρολεύκων" υποστήριξε πως έκανε καλά τη δουλειά του, ότι δεν υπήρχε πρόβλημα φυσικής κατάστασης μέσα στην ομάδα και ότι η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ που έφερε με τις νίκες κόντρα σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Σέριφ Τίρασπολ ήταν μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κετσπάγια:


"Εγώ έκανα τη δουλειά μου και ξέρω ότι την έκανα καλά και πέτυχα τους στόχους που είχαμε θέσει και ο κάθε άνθρωπος που ήταν κοντά ξέρει πόσα ψέματα λέγονται, όπως και ο κάθε άνθρωπος που σκέφτεται καθαρά και λογικά καταλαβαίνει.

Μια ομάδα χωρίς καλή φυσική κατάσταση δεν μπορεί να κερδίσει τόσα παιχνίδια και εγώ θεωρώ μεγάλη επιτυχία την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ με την κατάσταση που επικρατούσε το καλοκαίρι στην ομάδα"