Παρασκευή, Νοεμβρίου 13, 2009

Σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο ο Τέβεζ !

Αν και είναι μόλις 25 χρονών, ο Κάρλος Τέβεζ έχει αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει σύντομα την ενεργό δράση! Ο λόγος είναι η... κούραση που νιώθει αλλά και η αγάπη του για την οικογένεια στην οποία θέλει να αφοσιωθεί.

Ο Αργεντινός επιθετικός παρουσιάστηκε κορεσμένος από το πολύ ποδόσφαιρο που έχει παίξει στη ζωή του και απογοητευμένος για το ότι δεν κατάφερε να «κλειδώσει» θέση βασικού στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Οι δηλώσεις του:

«Η ευκαιρία μου χάθηκε. Είχα τη δυνατότητά να κερδίσω θέση βασικού στην εθνική και δεν μπόρεσα να την εκμεταλλευτώ. Όταν η ομάδα χρειαζόταν γκολ, εγώ δεν τα κατάφερα», τόνισε αρχικά ο στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι και συνέχισε:

«Είναι περίπλοκο. Υπάρχει η οικογένεια μου, η επιθυμία να επιστρέψω στην Μπόκα Τζούνιορς, όμως θα πρέπει να το σκεφτώ. Αν και έχω συμβόλαιο με τη Σίτι μέχρι το 2014, έχει περάσει από το μυαλό μου να σταματήσω το ποδόσφαιρο αν κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο».


«Είμαι λίγο κουρασμένος από τόσο πολύ ποδόσφαιρο, πραγματικά πάρα πολύ ποδόσφαιρο. Θέλω να απολαύσω και την οικογένεια μου κάποια στιγμή. Σκέφτομαι πολύ έντονα να σταματήσω και να ηρεμήσω. Ήδη έχω κερδίσει πολλά. Ζω για το ποδόσφαιρο και αυτό μου έχει επιφέρει κορεσμό», κατέληξε.