Πέμπτη, Ιανουαρίου 14, 2010

Ολυμπιακός: Και Καστίγιο και Ντάτολο ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είπε ναι ο Ντάτολο»

Το πολυπόθητο "ναι" είπε στον Ολυμπιακό ο Χεσούς Ντάτολο, όπως μετέδωσε το ιταλικό δίκτυο "Sky Italia".

"Η μεταγραφή του Ντάτολο έχει τελειώσει αν και το μόνο που λείπει είναι η επίσημη ανακοίνωση. Ο Χεσούς δέχτηκε την πρόταση και η μεταγραφή είναι πολύ πιθανό να τελειώσει και σήμερα (Πέμπτη)". Αυτά είναι τα λόγια της αλήθειας (όπως γράφει το "tuttonapoli.net") του Τζανλούκα Ντι Μάρτζο.

Μονό οι υπογραφές για Καστίγιο!

Ο Νέρι Καστίγιο, μετά από 2,5 χρόνια επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο Μεξικάνος μεσοεπιθετικός είχε επαφές τις δύο τελευταίες ημέρες στα γραφεία της ομάδας συζητώντας με την διοίκηση των "ερυθρόλευκων" τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του και το μόνο που μένουν είναι οι υπογραφές.

Η συμφωνία περιλαμβάνει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ο Καστίγιο μέχρι το 2011 ως δανεικός και μετά η πειραϊκή ΠΑΕ θα έχει την δυνατότητα να ορίσει και οψιόν αγοράς. Μετά τον δανεισμό του Καστίγιο θα απομένει ένας χρόνος για να μείνει ελεύθερος και τους "ερυθρόλευκους" να έχουν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν ολοκληρωτικά.

Ο Ολυμπιακός θα καταβάλλει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στον σύλλογο της Ουκρανίας και μέρος αυτών των χρημάτων θα δοθούν με δόσεις.

Ντάτολο εν δράσει...