Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2010

Κακιούζης: «Θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση»

Με τα προγνωστικά του αγώνα να δίνουν προβάδισμα πρόκρισης στον Ολυμπιακό, ο Άρης υποδέχεται την Τετάρτη (20/1, 19:00) τους «ερυθρόλευκους» στο Αλεξάνδρειο για τον επαναληπτικό του ημιτελικού Κυπέλλου και καλείται να αναστρέψει το -14 του Σ.Ε.Φ, έργο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, σύμφωνα με τον Μιχάλη Κακιούζη...

«Το -14 είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί και ειδικά με την ποιότητα του Ολυμπιακού. Εμείς βέβαια πιστεύουμε στην ανατροπή. Είναι μια διαφορά που δημιουργήθηκε, εξαιτίας των δικών μας λαθών. Θα δώσουμε ό, τι έχουμε και δεν έχουμε στο γήπεδο και να περάσουμε στον τελικό. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, που καθορίζουν το μπάσκετ. Το παιχνίδι αλλάζει κάθε δευτερόλεπτο και μπορεί να χάσουμε εξαιτίας δικών μας λαθών και όχι του Ολυμπιακού», δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ των «κίτρινων», στον “Άρης FM”.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει το πιο βροντερό παρόν, της φετινής περιόδου, στο Αλεξάνδρειο, καθώς δε θέλει μόνο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας του αλλά να δει από κοντά και το έργο του νέου τεχνικού των Θεσσαλονικιών, Ντέιβιντ Μπλατ, για τον οποίο ο Μιχάλης Κακιούζης είπε: «Έχει τεράστια εμπειρία. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε μεγάλη ομάδα. Ήταν μια τρελή χρονιά για μας. Ο νέος coach, θα δώσει άλλον αέρα και θα πάμε πολύ καλύτερα. Στην Ελλάδα, τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Σίγουρα, έχει φέρει άλλη νοοτροπία, αλλά και πριν δουλεύαμε πολύ, άρα σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται και από εμάς η πορεία της ομάδας».

Ντάτολο: «Να βοηθήσω όσο μπορώ»

Ο Αργεντινός άσος υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια παρουσιάστηκε επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

«Ήρθα σε μια ομάδα η οποία γνωρίζώ ότι είναι πολύ καλή. Θέλω από την πλευρά μου να προσφέρω όσο περισσότερο γίνεται για να ανέβει η ομάδα ψηλά και να πετύχει τους στόχους που έχει φέτος», ήταν τα πρώτα λόγια του 24χρονου χαφ, που λίγο πριν από τέλος της συνέντευξης Τύπου, πρόβαρε για λίγο την εμφάνιση του Ολυμπιακού...

«Δεν έχω μιλήσει με κάποιον»

Στη συνέχεια, ο διεθνής Αργεντινός σχολίασε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα με κάποιον από τους νέους του συμπαίκτες, παρόλα αυτά τόνισε ότι έχει ακούσει πολύ καλά σχόλια για την ομάδα, η οποία συμμετέχει και στη φάση των «16» του τσάμπιονς Λιγκ:

«Δεν έχω μιλήσει με κάποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ακόμη, θα το κάνω τώρα που θα βρεθώ στην πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα. Γενικότερα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στους "16" του Champions League. Ξέρω ότι είμαστε επτά πόντους πίσω στη βαθμολογία, αλλά απομένουν πολλές αγωνιστικές ακόμη και στο τέλος θα δούμε τι ακριβώς θα έχει γίνει».

Και τυπικά «ερυθρόλευκος»!


Παράλληλα πριν από λίγη ώρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ντάτολο, ο οποίος το μεσημέρι υπέγραψε το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της απόκτησης, με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες και οψιόν αγοράς, του Αργεντινού διεθνούς ποδοσφαιριστή Χεσούς Αλμπέρτο Ντάτολο, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό».

Δεν τον έφαγε ο Σάββας, εγώ τον έφαγα

AΠΟ: http://koubanezos.blogs.sportnet.gr/archives/336

- Αγαπούλα, πότε ξαναπαίζουμε με τον γαύρο;
- Του χρόνου ρε πρόεδρε. Φθάνει για φέτος. Πάει, τους πήραμε δύο φορές 0-0.
- Φάγαμε και τον Κετσπάγια, φάγαμε και τον Ζίκο. Σωστά;
- Ορθότατον κύριε πρόεδρε!
- Τι άλλο θα φάμε;
- Πίτα με γύρο;
- Μη λες μαλακίες, αγαπούλα. Είσαι χρόνια πίσω.
- Γιατί ρε πρόεδρε;
- Θα τους πετύχουμε και στα πλάοφ.
- Πλέι οφ.
- Μην με διορθώνεις. Ποιον θα πάρουν για προπονητή;
- Μπάντοβιτς.
- Προπονητή είπα.
- Ρε πρόεδρε, προπονητής είναι ο Μπάντοβιτς.
- Μη με διορθώνεις. Θα τον φάμε κι αυτόν. Στο Κύπελλο δεν μπορούμε να τους βρούμε;
- Όχι πρόεδρε, αποκλείστηκαν από τον Πανσερραϊκό.
- Σωστά. Αγαπούλα, ο Σάββας τι κάνει;
- Ο Σάββας καφέ;
- Όχι. Ο Θεοδωρίδης.
- Εφαγε τον Ζίκο.
- Δεν τον έφαγε ο Σάββας, εγώ τον έφαγα.
- Ο,τι πεις, πρόεδρε.
- Και, πού ‘σαι; Πάρε τον Ζίκο ένα τηλέφωνο. Τον θέλω τεχνικό διευθυντή στην Καβάλα, να βγω Γιουρόπα του χρόνου, να έχω κάποιον με αίγλη.
- Αμέσως κύριε πρόεδρε.
- Αγαπούλα, κεριά και λιβάνια. Λευκή σημαία δηλαδή ο Σωκράτης;
- Ετσι φαίνεται.
- Και τι θα κάνει; Θα φύγει;
- Πού να ξέρω;
- Κατ’ αρχάς, φέρε μου ένα πούρο. Δεύτερον, να ξέρεις και να μάθεις, για αυτό σε πληρώνω.
- Μάλιστα.
- Λέγε, τα παρατάει;
- Ετσι δείχνει.
- Ωραία. Λες τώρα ο Κοζώνης να θέλει να αγοράσει τον Ολυμπιακό; Χο χο…

Tέλος ο Ζίκο !

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί πλέον ο Ζίκο και οι συνεργάτες του. Στο τιμόνι της ομάδας, μέχρι νεωτέρας, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος θα έχει βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη.

Η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα (Ζίκο) και τους βοηθούς του Εντουάρντο Αντούνες Κοΐμπρα και Μορασί Βασκονσέλος Σαντ' Αννα. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, με βοηθό τον Ανδρέα Νινιάδη».