Δευτέρα, Μαΐου 12, 2008

10 ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

10. Hotel Meurice (ΠΑΡΙΣΙ)

Belle Etoile Suite
$7,300 την βραδιά

















9. The Ciragan Palace Hotel Kempinski (ΚΩΝ/ΠΟΛΗ)

Sultan's Suite
$7,500 την βραδιά















8. Regent Beverly Wilshire (ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ)

Penthouse Suite
$7,500 την βραδιά





















7. The Fairmont Hotel (ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ)

Penthouse Suite
$10,000 την βραδιά

















6. Hotel Cala di Volpe (ΣΑΡΔΗΝΙΑ)

Presidential Suite
$13,879 την βραδιά





















5. Westin Excelsior (ΡΩΜΗ)

Villa La Cupola
$14,950 την βραδιά





















4. The Plaza Hotel (ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ)

Presidential Suite
$15,000 την βραδιά






















3. The Martinez Hotel (ΚΑΝΝΕΣ)

Presidential Suite
$18,500 την βραδιά
















2. President Wilson Hotel (ΓΕΝΕΥΗ)

The Imperial Suite
$23,300 την βραδιά
















1. The Atlantis (ΜΠΑΧΑΜΕΣ)

Atlantis Bridge Suite
$25,000 την βραδιά



















Επιστροφή Μουρίνιο στους πάγκους!


Ο πρώην προπονητής της Πόρτο και της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους από τη νέα χρονιά. Μίλαν ή Ίντερ οι πιθανότεροι προορισμοί!
Ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την Πόρτο, είναι ένας από τους πολυσυζητημένους προπονητές τον τελευταίο καιρό, καθώς πολλές είναι οι μεγάλες ομάδες με τους... άδειους πάγκους, που θα ήθελαν τον Πορτογάλο "τιμονιέρη".

Πρώτη σε αυτή τη λίστα μπήκε, η Μπαρτσελόνα, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να διαδέχεται τελικώς τον Φρανκ Ράικαρντ και τις φήμες να θέλουν τον Μουρίνιο να έχει ρίξει... πόρτα στους Καταλανούς. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, από κάποια από τις δύο πλευρές όμως και έτσι να είναι, υπάρχουν κι αλλού "πορτοκαλιές".

Πιθανοί προορισμοί, για τον Πορτογάλο υπάρχουν και δεν είναι λίγοι. Ένας εκ των οποίων και το Μάντσεστερ, όχι βέβαια, για να πάρει τη θέση του... ριζωμένου σερ Άλεξ στην Γιουνάιτεντ, αλλά για την συμπολίτισσα Σίτι.

Βέβαια, ο ίδιος ο Μουρίνιο έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο πως θα ήθελε να αναλάβει ομάδα είτε της Ισπανίας (δεν αναμένεται να βρεθεί άδειος πάγκος στα... κυβικά του) είτε στην Ιταλία, όπου τόσο η Μίλαν όσο και η Ίντερ αναμένεται να αλλάξουν προπονητή το καλοκαίρι και το όνομα του Πορτογάλου, φαντάζει ένα από τα πιο πιθανά.



Προβληματικό το SP3 των Windows XP

Το σχετικά αδιάφορο [από την άποψη ότι δεν προσθέτει κανένα απολύτως νέο χαρακτηριστικό] SP3 των Windows XP, φαίνεται πως προκάλεσε προβλήματα σε εκατοντάδες χρήστες – αμέσως μετά την διάθεσή του υπό την μορφή αυτόματης αναβάθμισης. Ειδικότερα, εξαγριωμένοι χρήστες έχουν γεμίσει τα επίσημα message boards με διάφορες αναφορές προβλημάτων, από αυτόματα restart του υπολογιστή μέχρι εμφανίσεις μπλε οθονών [BSOD] αμέσως μετά την εφαρμογή του Service Pack.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του χρήστη Doug W: "Και στις τρεις προσπάθειες να εγκαταστήσω το XP SP3 σε τρία διαφορετικά συστήματα, ο μόνος τρόπος για να διορθώσω τα προβλήματα που ανέκυψαν ήταν να χρησιμοποιήσω το System Restore". Παρόμοιες αναφορές υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα τεχνολογικά fora του πλανήτη, ενώ ο blogger Jesper Johansson ισχυρίζεται ότι τα προβλήματα εντοπίζονται μόνο σε συστήματα με επεξεργαστές AMD.

Το XP SP3 διατέθηκε μέσω του Automatic Update την Πέμπτη, 8 Μαΐου 2008. Όλοι τώρα περιμένουν πότε η Microsoft θα προβεί σε διορθωτικές κινήσεις.

πηγή:e-pcmag

Νέες πληροφορίες για το Call of duty 5!


Νέα στοιχεία δόθηκαν για το Call of Duty 5 και σίγουρα πρόκειται να ενθουσιάσουν τους οπαδούς της σειράς, με μία ίσως εξαίρεση και σε ό,τι έχει να κάνει με την περίοδο διεξαγωγής του πολέμου. Καταρχάς, όπως δήλωσε και ο CEO της Activision Mike Griffith, το πέμπτο επεισόδιο δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή του, μιας και θα είναι διαθέσιμο τον προσεχή Νοέμβρη για τα Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii, PlayStation 2 και DS, με την Activision να αφήνει στο περιθώριο το PSP. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Griffith, ο οποίος δήλωσε κατά λέξη: "θα μεταφέρουμε όλη την ένταση του Call of Duty 4: Modern Warfare σε ένα νέο θέατρο πολέμου", σηματοδοτώντας παράλληλα την επιστροφή της σειράς στην χρονική περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου.

Και εδώ ίσως να εντοπίζονται τα παράπονα του κοινού που έδειξε την προτίμηση του στο τέταρτο μέρος όπου διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή. Πάντως, την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει η Treyarch –που έχει στο ενεργητικό της, μεταξύ άλλων, το Call of Duty 3– με την Infinity Ward να είναι από τώρα απασχολημένη με την ανάπτυξη Call of Duty 6.

πηγή:gameover.gr

Νίκη Champions League o Παναθηναϊκός, έμφραγμα η ΑΕΚ στο 90'!



Ο Παναθηναϊκός παίζοντας σε μια κατάμεστη Λεοφώρο κατάφερε να ωικήσει τον Άρη με 3-1. Ο Καραγκούνης ήταν εκπληκτικός για μιά ακόμη φορα φέτος καταφέρνοντας να σκοράρει τα 2 απο τα 3 γκόλ που έβαλε ο Παναθηναίκός στο παιχνίδι!

Ο ΠΑΟ μετά από την νίκη του στο σημερινό παιχνίδι και την γκέλα της ΑΕΚ στην Νέα Σμύρνη εξασφάλησε την δέυτερη θέση και το εισητήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Για τον ΠΑΟ σκόραραν ο Καραγκούνης στο 56' και το 63' και ο Εντόι στο 62', ενώ για τον ΑΡΗ μείωσε το σκορ στο 73' ο Ζεντίλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Διαιτητής: Κάκος Α. (Κέρκυρας)
Βοηθοί διαιτητή: Γούκος Δ. (Ηπείρου), Τάτσης Δ. (Ηπείρου)
Κίτρινες: Ποστίγκα / Πρίττας, Κουλοχέρης
Κόκκινη: -

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Νίλσον, Γκούμας, Μόρις, Σιμάο, Μάτος, Καραγκούνης (69' Ποστίγκα), Δημούτσος (67' Νίνης), Ιβανσιτς, Μανούτσο (14' λ.τρ. Ν' Ντόι).

Αρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Κουλοχέρης, Ρονάλντο (67' Γκαρσία), Κόκε (67' Παπάζογλου), Σιστόν (85' Κάλβο), Σανσόν, Αουρέλιο, Ζεντίλ, Γιάχιτς, Πρίττας, Βαγγελή


Έμφραγμα για την ΑΕΚ στο 90' όπου ισοφαρίστηκε από τον Πανιώνιο και κατέλαβε την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα και την άφησε εκτός Champions League

Η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει την ανατροπή στη Νέα Σμύρνη στο πρώτο ημίχρονο, με τους Ριβάλντο και Λυμπερόπουλο να κάνουν το 2-1 μετά το αρχικό γκολ του Φερνάντες στο 20', ωστόσο δεν ήταν γραπτό για τον "Δικέφαλο" να πάρει το "τρίποντο" και να διεκδικήσει την 2η θέση σε ματς-τελικό με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη .Και αυτό γιατί λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Μανώλης Σκούφαλης, με τον εξαιρετικό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μέσο του Πανιωνίου να "επιβραβεύεται" για τη συνολική απόδοσή του στο 90ο λεπτό, όταν με κοντινό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και μετά από σύγχυση στην "κιτρινόμαυρη" περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μορέτο "γράφοντας" το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανιώνιος (Λίνεν): Κρέσιτς, Κουτσόπουλος, Χετεμάι (84' Καπετάνος), Ντιαβαρά, Μαϊστόροβιτς, Σκούφαλης, Φερνάντεζ, Μάκος, Βάγκνερ (73' Σιαλμάς), Γουνδουλάκης (64' Μανιάτης), Τζιμπούρ

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Μορέτο, Μπούρμπος, Πλιάτσικας, Άλβες, Ασκάρατε, Ριβάλντο (64' Μαντούκα), Κονέ, Καφές, Ράμος, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (79' Λαγός)

Κίτρινες κάρτες: Κρέσιτς, Βάγκνερ, Χετεμάι, Μαϊστόροβιτς (Πανιώνιος), Μπούρμπος, Καφές, Πλιάτσικας (90' Παυλής), Κονέ, Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ)

Κόκκινες κάρτες: Μαϊστόροβιτς (Πανιώνιος), Καφές (ΑΕΚ)

Διαιτητής: Πολατιάν

Βοηθοί: Βλάχος, Μπιτσίδης