Τετάρτη, Ιουλίου 23, 2008

CH. LEAGUE: ΠΙΟΥΝΙΚ - ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-2


Πιο εύκολα από ότι θα ανέμεναν κάποιοι, πήρε την πρόκριση για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League η Ανόρθωση. Οι πρωταθλητές της Κύπρου κέρδισαν και στο δεύτερο παιχνίδι την Πιουνίκ Αρμενίας με 2-0 (Τσιταϊσβίλι 30',Φρούσσος 86' και από σήμερα σκέφτονται αποκλειστικά τον αγώνα της ερχόμενης βδομάδας (29-30 Ιουλίου) με τη Ραπίντ Βιέννης .

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Κετσπάγια): Μπεκιάι, Οτσόκολιτς, Λεϊβακαμπέσι, Κατσαβάκης, Κωνσταντίνου, Σκοπελίτης, Ντομπρασίνοβιτς, Νικολάου, Σόσιν (73' Φρούσος), Τσιταϊσβίλι (51' Λαμπάν), Μπαρντόν (59' Τικίνιο).

Τέλος ο Ρομέρο


Τέλος ο Ρομέρο από τον Παναθηναϊκό καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Sebastian Ariel Romero, τον οποίο επιθυμεί να ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Nίκησε 2-0 την Γκρόνινγκεν ο Ολυμπιακός !



Με 2-0 νίκησε ο Ολυμπιακός την Ολλανδική Γκρόνινγκεν χωρίς όμως και πάλι να καταφέρει να ικανοποιήσει με την απόδοσή του.

Σύστημα «4-4-2» με Αβραάμ και Ραούλ Μπράβο στην άμυνα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε «κατέβασε» τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-4-2, δοκιμάζοντας τους Ραούλ Μπράβο και Αβραάμ Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Η πρώτη καλή φάση του αγώνα, μόλις στο 2’, προήλθε από ασυνεννοησία του Ισπανού με τον Αβραάμ, αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπεργκ, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κόβατς.

Ο Ντάρκο «χτύπησε» στο 3ο λεπτό

Η «απάντηση» του Ολυμπιακού ήταν άμεση και ουσιαστική. Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σέντραρεμε το δεξί από τα αριστερά στο 3’ και ο αφύλακτος στο σημείο του πέναλτι Κοβάτσεβιτς άνοιξε το σκορ με το κεφάλι. Στο 11’, από κόρνερ του «Τζόλε», ο Κοβάτσεβιτς νίκησε και πάλι τους αντιπάλους του, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Απέκρουσε πέναλτι ο Κόβατς

Τα «ερυθρόλευκα» προβλήματα στον άξονα, έδωσαν την ευκαιρία στην Χρόνινχεν να δημιουργήσει φάσεις και να φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά ο φορμαρισμένος Κόβατς είπε αρκετές φορές «όχι» στους Ολλανδούς. Σημαντικότερη η φάση του 25’, όταν ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα, από την εκτέλεση πέναλτι του Φαν ντερ Λακ. Πέναλτι, που είχε «χαρίσει» λίγο νωρίτερα ο (κάκιστος σε απόδοση) Ραούλ Μπράβο, αποτυγχάνοντας αρχικά να γυρίσει σωστά την μπάλα με το κεφάλι στον Κόβατς και ανατρέποντας εν συνεχεία τον Μπεργκ.

Αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα στο β’ μέρος

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Βαλβέρδε πέρασε στο παιχνίδι τους Μίκελ Αλόνσο, Πατσατζόγλου και Τοροσίδη αντί των Κατσικογιάννη, Μενδρινού και Κοβάτσεβιτς, αφήνοντας τον Μήτρογλου μοναδικό προωθημένο και αλλάζοντας το σύστημά του σε 4-5-1.

Τα προβλήματα, συνεχίστηκαν... Ο Γκαλίτσιος έχασε τον Πάουελ στο 57’, αυτός σέντραρε και βρήκε αφύλαχτο τον Λοβρέ, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου ήταν άστοχη. Ακόμα μία κακή στιγμή για την άμυνα του Ολυμπιακού...
«Μισό» γκολ Λεονάρντο σε Τοροσίδη

Προβλήματα, όμως, υπήρχαν και στην ολλανδική άμυνα. Στο 60ο λεπτό, ο (πολύ καλός, για ακόμα μία φόρα) Λεονάρντο έκανε... δική του την αριστερή πλευρά, σέντραρε και ο Τοροσίδης, σε κενή εστία, πλάσαρε και έκανε το 2-0.

Ο Μίκελ Αλόνσο παρουσιάστηκε βελτιωμένος, αλλά είναι «ολοφάνερα» λίγος για μία ομάδα του επιπέδου των πρωταθλητών Ελλάδας, δεν μπορεί να κάνει την διαφορά και θα είναι έκπληξη αν παραμείνει.

Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κόβατς (69’ Παναγόπουλος), Λεονάρντο (69’ Ντομί), Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος (69’ Ζεβλάκοφ), Ραούλ Μπράβο (69’ Άντζας), Στολτίδης, Κατσικογιάννης (46’ Αλόνσο), Τζόρτζεβιτς (69’ Νικλιτσιώτης), Μενδρινός (46’ Τοροσίδης), Κοβάτσεβιτς (46’ Πατσατζόγλου), Μήτρογλου (61’ Σίσιτς).

Χρόνινχεν (Γιανς): Φαν Λο, Στέενμαν, Γκαρσία, Σβέιντικ, Μπεργκ, Ματάις, Καχέις, Γκράνγκβιστ, Λοβρέ, Φαν ντερ Λακ, Λεβτσένκο.

Τσίλντρες: Ήταν εύκολη απόφαση!


O Oλυμπιακός παρουσίασε τον Τζος Τσίλντρες και στις δηλώσεις που έκανε είπε ότι ήταν πολύ ευκολο να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό μετά από αυτά που βίωσε τις τρεις αυτές ημέρες που βρίσκεται στην Αθήνα. Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, είπε στην ανεπίσημη παρουσίασή του από την ομάδα του Πειραιά, μετά την υπογραφή του του συμβολαίου του, πως οι αδελφοί Αγγελόπουλοι του έδειξαν από το ξεκίνημα το πόσο τον ήθελαν και αυτό μέτρησε πολύ στην απόφασή του.

«Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος. Ήθελα να έρθω να δω την Αθήνα. Αφού ήρθα και διαπίστωσε πώς ακριβώς ήταν τα πράγματα, πολύ εύκολα πλέον μπορούσε να πω το ‘ναι’. Αυτό που θέλω είναι να κερδίζω και πιστεύω πως αυτό θα γίνει στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο 25χρονος άσος και πρόσθεσε:

"Δεν μου άφησαν περιθώρια"

«Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μου έδειξαν από την αρχή πόσο με ήθελαν στην ομάδα και αυτό έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο στο να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Δεν μου άφησαν πολλά περιθώρια». Όσο για την πρώτη του γνωριμία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε: «Μιλήσαμε με τον κόουτς, μου ανέλυσε τη φιλοσοφία του και νομίζω πως μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτά που θέλει».
Έχει δει τον κόσμο σε βίντεο!

Ο Τσίλντρες αναφέρθηκε και στον κόσμο του Ολυμπιακού σχολιάζοντας: «Έχω δει τον κόσμο σε βίντεο. Μου αρέσουν πολύ οι αντιδράσεις τους που είναι ενθουσιώδεις και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Σε ερώτηση σχετικά με το ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο άφησε το ΝΒΑ για μία ομάδα της Ευρώπης, απάντησε: «Είναι σημαντικό, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να νικάω. Μπορεί να ακολουθήσουν κι άλλοι πλέο».
"Ήταν σοκ για μένα"

Αναφερόμενος στη μεγάλη έκταση που πήρε στα ελληνικά ΜΜΕ η υπόθεση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, είπε: «Μου είχαν πει γι αυτό, αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ένα σοκ για μένα. Κι από αυτό κατάλαβα πως ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα»

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος από την πλευρά του τόνισε: «Το περίμενα πως θα δεχόταν από την αρχή που του κάναμε την πρόταση. Έγινε μία επαφή στο Λας Βέγκας, ήρθε εδώ, μιλήσαμε, είδε την πόλη και κατάλαβε σε ποια ομάδα έρχεται. Είναι η πρώτη φορά που ένας 25χρονος παίκτης με τέτοια προοπτική έρχεται στην Ευρώπη. Πιστεύω πως μπορεί πλέον να ανοίξει ο δρόμος για να έρθουν κι άλλοι».
Ο αδερφός του, Γιώργος Αγγελόπουλος, ανέφερε: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχουν πολλά άτομα από πίσω. Η επιτυχία θα είναι να έρθουν οι τίτλοι».



Ο Τσίλντρες φτάνει στο ξενοδοχείο όπου έγινε η παρουσίαση.



Και δεν αργήσει να φορέσει τη φανέλα και να απλώσει το κασκόλ.



Συγχαρητήρια και χειραψία από τον Παναγιώτη...



...και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.








Ανανέωσε με τη Ρεάλ ο Ρομπίνιο


Σύμφωνα με τη "Marca", ο Ρομπίνιο έβαλε την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί τα σενάρια να τον ήθελαν μακριά από τη Μαδρίτη τη νέα σεζόν, όμως σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Βραζιλιάνος έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο "Μπερναμπέου" μέχρι το 2013.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι ετήσιες απολαβές του 24χρονου επιθετικού θα αγγίζουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

«Πρόταση μαμούθ» της Τσέλσι σε Λάμπαρντ


Σύμφωνα με την «Daily Express» οι «μπλε» προσφέρουν στον Φράνκ Λάμπαρντ το αστρονομικό ποσό των 39 εκατ. λιρών προκειμένου να υπογράψει νέο 5ετές συμβόλαιο με τον σύλλογο. Αν γίνει κάτι τέτοιο ο Άγγλος διεθνής θα αποτελέσει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη , με τις εβδομαδιαίες αποδοχές του να αγγίζουν τις 150 χιλιάδες λίρες.

Ποιοιφεύγουν από τον ΠΑΟ


Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν σύντομα, όμως με βάση όσα μετέφερε ο τεχνικός στη διοίκηση, δεν υπολογίζει τον Ντομ Ν’ Ντόι που ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα για να συνεχίζει την καριέρα του, ενώ εξετάζονται οι περιπτώσεις άλλων πέντε παικτών, κάποιοι από τους οποίους θα δοθούν δανεικοί.

Είναι οι Αρκάντιους Μάλαρτζ, Φίλιππος Δάρλας, Ελίνι Δημούτσος, Αντώνης Πετρόπουλος, Αλέξανδρος Τζιόλης

Οι δύο πρώτοι δεν έχουν πείσει τον Τεν Κάτε ότι μπορούν να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να παραχωρηθούν. Οι υπόλοιποι τρεις ίσως παραμείνουν, αυτό όμως θα εξαρτηθεί και από άλλες παραμέτρους.

Εξετάζει την περίπτωση Ροντρίγκες η ΑΕΚ !


Μια περίπτωση για την θέση του μπακ χαφ που σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζουν οι «κιτρινόμαυροι», είναι αυτή του Κλεμέντε Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός παίκτης, που είναι εννέα φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ανήκει στη δύναμη της Σπαρτάκ Μόσχας, όμως δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στη Ρωσία και επιθυμεί να αποχωρήσει. Άλλωστε γι΄ αυτό τον λόγο είχε παραχωρηθεί δανεικός αρχικά στη Μπόκα Τζούνιορς και στη συνέχεια στην Εσπανιόλ.

This is Childress !!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι καλύτερες του φάσεις


Κόντρα στους Σέλτικς


Απίθανο κάρφωμα


Ο Τζος Τσίλντρες καρφώνει το καλάθι των Μπουλς


Childress on air

Who is Who του Τσίλντρες !


Who is Who του Τσίλντρες

ΟΝΟΜΑ: Τζόσουα Μαλίκ Τσίλντρες
ΥΨΟΣ: 2.03
ΗΜ. ΓΕΝ.: 20/6/1983
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝ.: Harbor City, California
ΘΕΣΗ: Γκαρντ-Φόργουορντ
ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ: Στάνφορντ (2001-2004), Ατλάντα Χοκς (2004-08)
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ: Νούμερο 6 στο ντραφτ του 2004 από τους Ατλάντα Χοκς. Μέλος της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ στους Παναμερικανικούς Αγώνες το 2003. Συμμετείχε στο πρόγραμμα του ΝΒΑ Basketball Without Borders. Στο κολέγιο ήταν εθελοντής στο πρόγραμμα «Young Black Scholars» (συμβουλευτικό γκρουπ το οποίο βοηθά τους αδύνατους μαθητές και επιτελεί κοινωνικό έργο). Μέλος της δεύτερης NBA All-Rookie Second Team. Είναι ιδιοκτήτης του Josh Childress στην Καλιφόρια.

Τα Στατιστικά του...

2007-08

ΝΒΑ: 11,8π., 222/275 (80,7%) Β., 305/513 (59,5%) 2π., 22/60 (36,7%) 3π., 373 (4,9ρ.), 1,5ασ., 0,9κλ., 0,6τ. σε 76 αγώνες και 29,9 μ.ο. λεπτά συμμετοχής.

ΝΒΑ (PLAY OFF): 7,1π., 6/12 (50%) Β., 22/40 (54%) 2π., 0/2 (0%) 3π., 40 (5,7ρ.), 1,6ασ., 0,1κλ., 0,7τ. σε 7 αγώνες και 29,3 μ.ο. λεπτά συμμετοχής.

2006-07

ΝΒΑ: 13,0π., 167/210 (79,5%) Β., 235/441 (53,3%) 2π., 26/77 (33,8%) 3π., 340 (6,2ρ.), 2,3ασ., 1,0κλ., 0,6τ. σε 55 αγώνες και 36,8 μ.ο. λεπτά συμμετοχής.
2005-06

ΝΒΑ: 10,0π., 154/201 (76,6%) Β., 256/439 (58,3%) 2π., 32/65 (49,2%) 3π., 387 (5,2ρ.), 1,8ασ., 1,2κλ., 0,5τ. σε 74 αγώνες και 30,4 μ.ο. λεπτά συμμετοχής.

2004-05

ΝΒΑ: 10,1π., 190/231 (82,3%) Β., 289/586 (49,3%) 2π., 13/56 (23,2%) 3π., 482 (6,0ρ.), 1,9ασ., 0,9κλ., 0,4τ. σε 80 αγώνες και 29,7 μ.ο. λεπτά συμμετοχής.

Υπέγραψε!


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΝ ΤΣΙΛΝΤΡΕΣ.- Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Τζος Τσίλντρες, καθώς υπέγραψε πριν λίγη ώρα το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». Αναμένεται μάλιστα σε λίγη ώρα από τώρα, πιθανώς στις 17:30, να παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού και έπειτα να αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Ο Αμερικανός μίλησε αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου με δημοσιογράφο στις ΗΠΑ, λέγοντας: "Ήρθα στην Ελλάδα χωρίς να ξέρω τι κατάσταση με περιμένει. Όμως, βρήκα μια πολύ όμορφη πόλη και μια σπουδαία και καλά οργανωμένη ομάδα, που δουλεύει με επαγγελματικές προδιαγραφές. Έκαναν τα πάντα για να νιώσω σαν στο σπίτι μου".

Ο Τσίλντρες θα πάρει για τα επόμενα τρία χρόνια 20 εκατομμύρια δολάρια με το δικαίωμα να επιστρέψει στο ΝΒΑ όποιο καλοκαίρι από τα τρία θέλει, αρκεί να το κάνει μέχρι τις 15 Ιουλίου κάθε χρονιάς. Η πρόταση του Ολυμπιακού δεν είχε... αντίπαλο, αφού οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, όντες αποφασισμένοι να τον φέρουν στην Ελλάδα, θα πληρώσουν και την εφορία, κάτι που δεν θα είχε ως προνόμιο στις ΗΠΑ ο παίκτης.

Συν τοις άλλοις, τα 35 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια από τους Ατλάντα Χοκς δεν ήταν ποτέ επίσημη πρόταση και έμειναν μόνο στον αέρα, όπως στον αέρα έμειναν και οι φημολογίες που ήθελαν τον Τσίλντερς και τους μάνατζέρ του να κάνουν... κόλπα για να πάρουν περισσότερα χρήματα από τους Χοκς.

Επί της ουσίας ο Αμερικανός σταρ του ΝΒΑ θα πάρει 4.4 εκατομμύρια ευρώ στον πρώτο χρόνο του στον Ολυμπιακό, ένα ποσό που είναι μικρότερο (!) από αυτό που πήρε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό για την πρώτη σεζόν, αν συνυπολογίσουμε ότι στην περίπτωση του Λιθουανού, ο Παναθηναϊκός είχε πληρώσει και την αποδέσμευση του παίκτη, χρήματα που πήγαν στην τσέπη του "Σάρας".

Έβερτον: Υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό


Για πρόταση από την πλευρά του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο Έβερτον ντε Σόουζα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε ότι μεταξύ άλλων έχει στα χέρα του πρόταση από τους «ερυθρόλευκους», σε αντίθεση με τον μάνατζερ του, Ρόντρι, που δήλωσε χθες ότι αφενός δεν υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, αφετέρου ότι ο πελάτης του θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλαγα.

Ο Έβερτον, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Ξέρω το ενδιαφέρον της Μάλαγα και με χαροποιεί. Ο εκπρόσωπος μου μιλάει μαζί τους, όμως, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχει πρόταση και από τον Ολυμπιακό. Θα δούμε. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παραμείνω στη Σαραγόσα, αφού είμαι χαρούμενος εδώ και δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ στη δεύτερη κατηγορία. Η τελική απόφαση είναι δική μου. Θα εξετάσω τις προτάσεις που έχω και θα αποφασίσω το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου».

Mέσα για Τζιμπούρ και ο Ολυμπιακός


Στο κηνύγι του Ράφικ Τζιμπούρ ετοιμάζεται να μπει ο Ολυμπιακός, την ώρα που ο Σεμπαστιάν Λέτο είναι μια ανάσα από την υπογραφή του συμβολαίου του με τους ερυθρόλευκους!

Από εχθές το βράδυ με το που ναυάγησε η περίπτωση του για τους πράσινους, αλλά και διότι αναζητούνται πλέον δύο και όχι ένας φορ, οι ιθύνοντες των νταμλπούχων Ελλάδας αποφάσισαν να κάνουν την κίνηση τους για τον Γαλλοαλγερινό.

Οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Πανιωνίου, ακόμη και αν αυτές είναι υψηλές, και από εκεί και πέρα δεν είναι πιθανό ο Τζιμπούρ να μη θέλει να φορέσει την κόκκινη φανέλα. Οπότε, εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Τέλος ο Δέλλας από την ΑΕΚ !


Μετά το Νίκο Λυμπερόπουλο, παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και ο Τραϊανός Δέλλας, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΑΕΚ. Δεύτερος κεραυνός εν αιθρία στην ΑΕΚ μέσα σε δύο εβδομάδες, αφού μετά την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου και ο Τραϊανός Δέλλας αποτελεί παρελθόν από την Ένωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος αμυντικός ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο του προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Tραϊανό Δέλλα. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή για την σημαντική προσφορά του στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και να του ευχηθεί καλή συνέχεια στη μεγάλη καριέρα του."

Παρουσίασε Νασίφ Μόρις η Ουέλβα


Και «με την βούλα» παίκτης της Ουέλβα είναι ο Νασίφ Μόρις.

Ο ισπανικός σύλλογος απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, τον Νοτιοαφρικανό αμυντικό και τον παρουσίασε επίσημα στα ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ουέλβα έχει δικαίωμα να αγοράσει τον 27χρονο άσο με κανονική μεταγραφή, εφόσον καταβάλει στον ελληνικό σύλλογο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Επανέρχεται για Χουανφράν η ΑΕΚ !


Για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Ρεάλ Σαραγόσα, Χουανφράν επανέρχεται η ΑΕΚ, η οποία ήδη προσέγγισε τον διεθνή Ισπανό για να διερευνήσει τις προθέσεις του.

Η Σαραγόσα δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον παίκτη, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά, με τις απαιτήσεις της να ανέρχονται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Χουανφράν αγωνίζεται σαν αριστερό μπακ, μια θέση στην οποία ψάχνει παίκτες ο «δικέφαλος»

Η Ντιναμό Τιφλίδας στον δρόμο του ΠΑΟ

Την Ντιναμό Τιφλίδας, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρούναβικ, θα βρει στον δρόμο του, ο Παναθηναϊκός. Στις 30 Ιούλη στο ΟΑΚΑ και στις 5 Αυγούστου στην Τιφλίδα, οι αναμετρήσεις.

Επανεξετάζουν Μπάριος στον ΠΑΟ!


Χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει εκ νέου την περίπτωση του Λούκας Μπάριος, του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα της Χιλής με την Κόλο Κόλο (19 γκολ-22 συμ.), που πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί ξανά το όνομα του στο ρεπορτάζ των «πράσινων».

Στο «τριφύλλι» μάλιστα είναι αποφασισμένοι, όπως φαίνεται, να κάνουν δικό τους τον παίκτη, για αυτό (φέρεται) να του έχουν ήδη κάνει καλύτερη πρόσφορα από την προηγούμενη. Αν μάλιστα δεν προχωρήσει η απευθείας απόκτησή του, υπάρχει το ενδεχόμενο να τον πάρουν δανεικό για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Ακόμη και να μην επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τον Μπάριος, ένα είναι σίγουρο: η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι διατεθειμένη να δώσει πολλά χρήματα για την απόκτηση του επιθετικού.

Δυνατά για Λέτο. Έρχονται εκπρόσωποι του παίκτη για να μιλήσουν με Ολυμπιακό


Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθούν σήμερα το βράδυ οι μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο, για να διαπραγματευτούν με τη διοίκηση του Ολυμπιακού το ενδεχόμενο μετακίνηση του παίκτη στους «ερυθρόλευκους»! Οι εκπρόσωποι του 21χρονου ποδοσφαιριστή (έρχονται από την Ιταλία όπου είναι η «βάση» των γραφείων τους), θα κάνουν τις τελικές συζητήσεις με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο, με στόχο να βρεθεί μια λύση ώστε ο ποδοσφαιριστής να αγωνιστεί δανεικός στους Πειραιώτες.

Εύκολα ή δύσκολα λοιπόν η μεταγραφή του νεαρού άσου αναμένεται να ολοκληρωθεί από τον Ολυμπιακό, κλείνοντας έτσι ένα «μέτωπο» που και ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε ζητήσει να μην υπάρξει καθυστέρηση.

Φιλικό με Χρόνινχεν ο Ολυμπιακός


Χρήσιμα συμπεράσματα αναμένεται να βγάλει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, στο δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού επί ολλανδικού εδάφους ενάντια στην Χρόνινχεν, το βράδυ της Τετάρτης (20:00) στο «Στάντιον οφ Ακίλες» της πόλης του Άσεν.


Συνεχίζει θεραπεία ο Μπελούτσι

Όσον αφορά τα των προπονήσεων, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά γυμνάστηκαν το πρωί της Τρίτης. Ο Μπελούτσι ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γήπεδο, ενώ ο Λεντέσμα συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί με ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό, ενώ την Τετάρτη θα προπονηθούν μόνο πρωί λόγω του φιλικού.

«Πρώτη» για Ζιλμπέρτο


Στην απογευματινή συγκέντρωση στην Παιανία, την παράσταση έκλεψε, όπως αναμενόταν, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που είχε την πρώτη του επαφή με τους νέους συμπαίκτες του και τον Χενκ Τεν Κάτε. Ο Βραζιλιάνος άσος πέρασε τα εργομετρικά και στην συνέχεια ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης καθώς έχει μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.