Παρασκευή, Ιουλίου 25, 2008

Λέτο… διετίας

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση απόκτησης του Σεμπαστιάν Λέτο για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά συμφώνησε με την Λίβερπουλ για τον διετή δανεισμό του Αργεντινού μέσου. Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί από την 1η Αυγούστου.Tο νέο δεδομένο που προέκυψε αφορά τη χρονική διάρκεια του δανεισμού, που είναι για δύο χρόνια.

Στα «κιτρινόμαυρα» ο Χουανφράν

Σε συμφωνία με την Σαραγόσα για την απόκτηση του Χουανφράν προχώρησε η ΑΕΚ. Ο 32χρονος αριστερός μπακ θα υπογράψει διετές συμβόλαιο έναντι 1,4 εκατ. ευρώ. Mε αυτόν τον τρόπο κλείνει μια από τις δύο τρύπες στο ρόστερ της "Ένωσης", η άλλη αφορά τη θέση του αμυντικού χαφ. Τον 22χρονο Ουρουγουανό αριστερό μπακ, Φεντερίκο Πέρεθ δοκιμάζει ο Γιώργος Δώνης.

Ο Childress στο Guzel!!!





πηγή:http://www.foititakos.gr/blog/?p=112

Απομακρύνονται η περίπτωση Μπάριος !


Απομακρύνεται η περίπτωση του Μπάριος για τον ΠΑΟ καθώς σε δηλώσεις του είπε :«Δεν με εξιτάρει. Σκέφτομαι την Κόλο-Κόλο. Είχα προτάσεις και από το Μεξικό, αλλά προς το παρόν θέλω να μείνω. Βέβαια αν ενδιαφέρεται κάποια ομάδα για μένα, θα ακούσω την πρότασή της. Είναι δύσκολο να πεις "όχι" σε μια καλή πρόταση. Πάντως αν με θέλει μία ομάδα τώρα, θα με θέλει και τον Δεκέμβριο».

Η περίπτωση αυτή είναι αρκετά δύσκολη επειδή όχι μόνο ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να έρθει αλλά και η Κόλο Κόλο.

Ξανά σε πρώτο πλάνο ο Εντού, νέα πρόταση χθες από τους «ερυθρόλευκους»


Νέα επικοινωνία και πρόταση ύψους έξι εκ. ευρώ φαίνεται ότι υπήρξε χθες, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μπέτις, για την μετακίνηση του Εντού στο Λιμάνι. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θέλει να κάνει... δώρο στον Ερνέστο Βαλβέρδε τον επιθετικό που έχει πρώτο στη λίστα του, και όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού χειρίζεται μόνος του την υπόθεση.

Πρόθεση των πρωταθλητών είναι να εντείνουν τις προσπάθειες τους για την αγορά του 30χρονου φορ, με την ομάδα του να ζητά εφτά εκ. ευρώ για την παραχώρησή του. Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι μικρή και οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι είναι δυνατόν ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο, για να ντύσουν στα «ερυθρόλευκα» τον ικανότατο στράικερ. Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς όπως είπαμε η διαφορά είναι σχετικά μικρή και μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή κάπου στη μέση.

Πιάνει Λιμάνι ο Λέτο από 1η Αυγούστου


Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Σεμπάστιαν Λέτο, καθώς επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συνεργασία! Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Χρυσικόπουλος, συμφώνησε με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους συνάντησης και ο νεαρός Αργεντινός θα ανήκει για ένα χρόνο δανεικός στον Ολυμπιακό, από την 1η Αυγούστου του τρέχοντος έτους!

Παναθηναϊκός πέντε αστέρων


Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Σαρλερουά με 5-1 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο εν όψει του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ντιναμό Τιοφλίδας (30/7). Η είσοδος του Νίνη στο δευτερο ημίχρονο άλλαξε κατα πολύ την εικόνα του ΠΑΟ. Ο Νίνης δημιούργησε τρία γκολ και έβαλε άλλο ένα (80’). Τέσσερα τέρματα από στημένες φάσεις πέτυχε η ομάδα του Χενκ Τεν Κάτε. Πολύ καλός ο Γκάμπριελ έκανε άνω-κάτω την βελγική άμυνα. Καραγκούνης (7’), Σαριέγκι (61’), Σαλπιγγίδης (70’) και Βύντρα (74’) σκόραραν τα υπόλοιπα γκολ.

Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Βύντρα, Μάτος (71΄ Ρουκάβινα), Γκάμπριελ (78΄ Νίλσον), Σιμάο, Κλέιτον (67΄ Σαλπιγγίδης), Ίβανσιτς (62΄ Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης (46΄ Νίνης), Μάντζιος (77΄ Σιόντης).