Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2009

Με το ένα πόδι… στην έξοδο ο Ντάλα Μπόνα

Ένα βήμα πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου έκανε ο Ντάλα Μπόνα, μετά την αδικαιολόγητη απουσία του από την κυριακάτικη (08/11) προπόνηση του Ηρακλή. Ο Ιταλός, που σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαίωσε τις φήμες και τον ντόρο που τον συνόδευε κατά την καλοκαιρινή του άφιξη στη Θεσσαλονίκη από τη Νάπολι, καλείται σήμερα σε απολογία και το πρώτο μέτρο δράσης από την πλευρά της κυανόλευκης ΠΑΕ θα είναι σίγουρα η επιβολή προστίμου και το επόμενο η λύση του συμβολαίου.....

Μετά από ολόκληρη περίοδο προετοιμασίας και συμπλήρωση δέκα αγωνιστικών στο πρωτάθλημα ο 28χρονος χαφ δεν έχει φτάσει ακόμα στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και δεν κατάφερε να πείσει ούτε τον Σάββα Κωφίδη, ούτε και τον προκάτοχο του Όλεγκ Προτάσοφ, απουσιάζοντας πάντα από την αποστολή της ομάδας. Ενώ δε λείπουν και οι απόψεις που θέλουν τον Ιταλό να μην προσπαθεί ιδιαίτερα ώστε να αναστρέψει την κατάσταση και να μπει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Πριν την τελική απόφαση του «Γηραιού», ο Σάββας Κωφίδης θα έχει συζήτηση με τον Ντάλα Μπόνα, σε μία τελευταία προσπάθεια του τελευταίου να κερδίσει την παραμονή του και το στοίχημα Ηρακλής. Το συμβόλαιο του, άλλωστε, είναι διόλου ευκαταφρόνητο, αγγίζοντας τα 200.000 ευρώ, χρήματα που ο Ηρακλής θα μπορούσε να επενδύσει πιο ουσιαστικά στη μεταγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Επιστροφή Λέκι

Ο Ματίας Λέκι επιστρέφει σήμερα (10/11) στη Θεσσαλονίκη, από το Μπουένος Άιρες όπου μετέβη προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο του, συνεχίζοντας πλέον την αποθεραπεία του υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του Ηρακλή.

Συνάντηση Πουρσανίδη-Ρέμου

Η γιορτή του ΠΣΑΠ ήταν μία καλή αφορμή ώστε ο τεχνικός διευθυντής του «Γηραιού», Ηλίας Πουρσανίδης να βρεθεί στην Αθήνα και να συναντήσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμο, συζητώντας τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Το διαθέσιμο μπάτζετ και οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι σίγουρα μερικά από αυτά. Οι κυανόλευκοι, βαδίζοντας πλέον υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή, Σάββα Κωφίδη, περιμένουν την κρίση του για τις ανάγκες της ομάδας. Οι μεταγγραφές δε θα είναι πολλές, αλλά ουσιαστικές προκειμένου οι κυανόλευκοι να μην τεθούν εκτός των αρχικών στόχων και χάσουν το στοίχημα της Superleague και μίας δυνατής πορείας σε αυτήν. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι από Φλεβάρη επιστρέφει στο δυναμικό της ομάδας και ο Πιλότο.