Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 22, 2008

Εκτός για πέντε μήνες ο Τρεζεγκέ


Μεγαλύτερο απ’ όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί, θα είναι το διάστημα αποθεραπείας του Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Ο Γάλλος θα χειρουργηθεί την Τρίτη στο γόνατο και υπάρχει περίπτωση να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πέντε μήνες, όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της Γιουβέντους.

Οι άνθρωποι της "Γηραιάς Κυρίας" υπολόγιζαν πως ο Γάλλος στράικερ θα μπορούσε να επιστρέψει σε περίπου 2 μήνες.

Τη Δευτέρα, όμως, αποσαφηνίστηκε πως το ταχύτερο χρονικό διάστημα που απαιτείται για την αποθεραπεία του είναι 3,5 μήνες και το μεγαλύτερο πέντε. Επίσης, η "Γιούβε" διευκρίνισε πως το πρόβλημα δεν σχετίζεται με τον παλιό τραυματισμό του "Τρεζεγκόλ" στο γόνατο.

Kύπρος: Αποτελέσματα























Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς:

Απόλλων Λεμεσού-Ομόνοια 0-2 (διακόπηκε στο 89’)
Μπανγκούρα 35’, Χαραλάμπους 60’

Αλκή-ΑΠΟΠ 1-3
Λίμα 27’ / Μιγκέλ 29’, Βασκοντσέλος 54’, Μπούις 84’

Ανόρθωση-Εθνικός Άχνας 2-1
Ντομπρασίνοβιτς 24’, Λεϊβακαμπέσι 53’ / Σλίχτινγκ 35’

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ 4-0

Μοράις 13’, Χαραλαμπίδης 23’, Χρήστου 40’, Πίντο 65’

Ατρόμητος Γεροσκήπου-ΑΕ Πάφος 2-2

Κόστα 36’, Κεϊτά 47’ / Ράμος 42’, 63’

Ένωση Παραλιμνίου-ΑΕΚ 2-1

Φρέντι 19’, Σπύρου 84’ / Άμπραχαμ 88’

ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς-Δόξα Κατωκοπιάς 3-3
Βογκτ 3’, Γκτάρι 74’, Γκέλσον 79’ / Σερτζιάο 5’, Κάρλος Αντρέ 65’, Όμπι 80’

Το γκολ-"φάντασμα" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ενα από τα πλέον απίστευτα τέρματα που έχουν κατακυρωθεί ποτέ είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν οι θεατές που βρέθηκαν στο "Βίκαρεϊτζ Ρόουντ", στην αναμέτρηση της Γουότφορντ με την Ρέντινγκ (2-2).

Στο 13ο λεπτό της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ χάρη σε ένα τέρμα που προήλθε από κόρνερ του Στέφεν Χαντ και μία κόντρα στον άσο των γηπεδούχων, Τζον Γιούστεϊς.

Σύμφωνα με τον βοηθό του αγώνα, Νάιτζελ Μπάνιστερ, πάντα, αφού τα ριπλέι του αγώνα επιβεβαίωσαν αυτό που σχεδόν όλοι είδαν δια γυμνού οφθαλμού. Οτι η μπάλα το πλησιέστερο που έφτασε στη γραμμή του τέρματος ήταν στα... δύο μέτρα!

"Ισως είναι η χειρότερη απόφαση διαιτητή που έχω δει ποτέ", δήλωσε ο Χαντ και λίγο αργότερα ο εξοργισμένος τεχνικός του, Εϊντι Μπόθροϊντ, πρόσθεσε: "Ηταν σαν να προσγειώθηκαν ΟΥΦΟ. Εχω μείνει άναυδος. Μίλησα στον διαιτητή που είπε ότι θα ακολουθήσει την απόφαση του βοηθού. Το πώς έφτασε σε αυτήν την απόφαση ήταν απίστευτο".

Ο συνάδελφός του και ευνοημένος εκ του αποτελέσματος Στιβ Κόπελ, προσπάθησε να κρατήσει μία ουδέτερη στάση: "Οταν σφύριξε ο διαιτητής, αναρωτήθηκα γιατί το έκανε. Δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί φάουλ. Εάν δεν ήταν γκολ, δεν το θέλουμε, αλλά αυτό που κάναμε ήταν να ακολουθήσουμε τις εντολές του διαιτητή. Το παιχνίδι χρειάζεται βίντεο".





Στη Χαλ ο Stelios


Η Χαλ είναι και επίσημα από τη Δευτέρα (22/09) ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια έως τη λήξη της τρέχουσας σεζόν, ενώ υπάρχει και η προοπτική επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμα ένα χρόνο.

«Δεν πρέπει να φύγει»


Την πεποίθηση ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης θα αδικήσει πρώτα από όλους τον εαυτό του αν φύγει από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ, εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης. Ο τεχνικός της Ένωσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΑΕΚ Empire», τόνισε ότι η Ένωση χρειάζεται τον Ντέμη τόσο ως άνθρωπο, όσο και ως γνώστη του ποδοσφαίρου, ενώ γνωστοποίησε ότι ήξερε τις προθέσεις του πριν το θέμα δει το φως της δημοσιότητας. Ο 39χρονος προπονητής μίλησε ακόμη για τα σημάδια βελτίωσης που βλέπει στην ομάδα από τη στιγμή που την ανέλαβε, καθώς και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

«Είμαι άνθρωπος που πάντα κυνηγάω το κάτι μεγαλύτερο. Είμαι φιλόδοξος και όταν σε προπονητικά μικρή ηλικία σου προσφέρονται και οι συνθήκες και τα εφόδια για κάτι καλύτερο, πρέπει να το κυνηγήσεις και αυτό έκανα. Δεν υπήρχε κάτι που να με κάνει διστακτικό. Πολλοί μπορεί να το θεωρούν άγνοια κινδύνου να αναλαμβάνεις μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι δε μπορώ να το κάνω ή ότι δε νιώθω έτοιμος. Πριν έρθει η πρόταση θεωρούσα τον εαυτό μου έτοιμο. Η Λάρισα ήταν καλή ομάδα απ’ όλες τις απόψεις. Και από πλευράς κόσμου και από πλευράς εργασίας. Απέκτησα εμπειρίες και ήμουν πιο ώριμος», ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει αναφορικά με την αποχώρηση Νικολαΐδη:

«Όχι, δεν γνώριζα την απόφασή του όταν ανέλαβα. Μίλησα μαζί του πριν βγει το θέμα στις εφημερίδες. Με ενημέρωσε ότι είχε στείλει ένα e-mail στους μετόχους για διάφορους λόγους. Όταν βγήκε το θέμα, το ήξερα. Στην απόφασή μου να έρθω στην ΑΕΚ έπαιξε σημαντικό ρόλο η λειτουργία της και η φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα. Από αυτά που βλέπω σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών που είμαι στην ΑΕΚ, αισθάνομαι δικαιωμένος για την απόφασή μου σε ό,τι αφορά αυτά που περίμενα να βρω. Έχω μιλήσει μαζί του και αυτό που έχω να πω - και το έχω πει και στον ίδιο - είναι ότι η απόφαση αυτή αδικεί πρώτα τον εαυτό του. Σίγουρα η ΑΕΚ θέλει τον Νικολαϊδη ως άνθρωπο και ως γνώστη του ελληνικού ποδοσφαίρου να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα, διότι είναι πολύ λίγες οι ομάδες και πολύ λίγοι άνθρωποι που έχουν αυτή τη φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο».

«Βλέπω βελτίωση»

Στη συνέχεια, ο κ. Δώνης σχολίασε και την βελτίωση που βλέπει στους παίκτες του από την αρχή της προετοιμασίας: «Είναι σημαντικό για μένα ότι δουλεύω με παιδιά που ακούνε, συνεργάζονται, είναι καλοί χαρακτήρες και προσπαθούν να ανταποκριθούν σε αυτά που θέλω. Για να μιλήσουμε αγωνιστικά, είμαστε σε καλό δρόμο στον τομέα της τακτικής. Οι παίκτες έχουν αρχίσει και μπαίνουν στη φιλοσοφία ανεξαρτήτως συστήματος. Ένα κομμάτι, στο οποίο θέλουμε δουλειά, είναι η κυκλοφορία της μπάλας. Μου αρέσει να είμαστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Σε αυτό το σημείο δεν τα έχουμε πάει πολύ καλά. Έχουμε δρόμο ακόμα να διανύσουμε. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη βελτίωση από την αρχή της προετοιμασίας, αλλά σε σχέση με αυτό που θέλω να δω – να έχουμε διαρκή κίνηση, να παίζουμε γρήγορα, με καλές πάσες και δημιουργία φάσεων – υπολειπόμαστε».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο τι θεωρεί πρόκληση στην προπονητική του καριέρα: «Αυτό που σε καθιερώνει είναι οι τίτλοι. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Τους προπονητές, όπως και τους ποδοσφαιριστές, τους καθιερώνουν οι τίτλοι. Μπορεί να είσαι σε μία ομάδα 15 χρόνια, να είσαι η σημαία της και να σε ρωτήσουν πόσους τίτλους πήρες και να πεις κανέναν. Το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές. Όταν τελειώσω την καριέρα μου, θα πρέπει στο προφίλ μου να υπάρχουν τίτλοι. Δεν θα θυμηθεί ο άλλος αν παίξαμε καλά σε ένα ματς. Σίγουρα η εικόνα ότι προσπαθείς να φτιάξεις κάτι, να έχεις μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο μένει, αλλά το ότι η Λάρισα κέρδισε μία άνοδο από τη Β’ στην Α’ εθνική και πήρε το Κύπελλο, είναι τίτλος. Ταυτότητα ως προπονητής πιστεύω ότι έχω. Από εκεί και πέρα, μετράνε οι τίτλοι».

Ζορμπάς: Συνδυάζουμε εμπειρία και νεανικό ενθουσιασμό...

Συνέντευξη στο «AEK Empire» παραχώρησε και ο Παναγιώτης Ζορμπάς, ο οποίος υπογράμμισε: «Στην αρχή υπήρχε μόνο χαρά και ικανοποίηση. Γιατί δούλεψα σκληρά και ήταν κρίμα να πάει χαμένη αυτή η χρονιά που έκανα πέρσι. Αν δεν γύριζα και τώρα, δεν ξέρω αν μετά θα τα κατάφερνα ποτέ. Πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και έδειξα τι μπορώ να κάνω».

Παράλληλα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή, στο παιχνίδι με την Ομόνοια: «Ήταν μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Όταν μπήκαμε και χαιρετήσαμε τον κόσμο και μετά όταν άρχισε το παιχνίδι, ήταν σαν ένα μικρό όνειρο. Την είχα ονειρευτεί πολλές φορές αυτή τη στιγμή και ένιωσα πολύ καλά».

Τέλος, για το αν θεωρεί πως λείπει η εμπειρία από την ομάδα, μετά την αποχώρηση βασικών παικτών, τόνισε: «Εγώ θεωρώ ότι φέτος η ΑΕΚ, τα συνδυάζει και τα δύο. Και εμπειρία, αλλά και νεανικό ενθουσιασμό. Έχουν έρθει παίκτες όπως οι Μπασινάς, Κυργιάκος, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, που είναι πολύ έμπειροι παίκτες και αν καταφέρουμε να τα συνδυάσουμε αυτά τα δύο και μέσα στο γήπεδο, θα έχουμε πολύ καλή ομάδα».

Επιστρέφει ο Ριμπερί


Ο Γάλλος μέσος, ολοκληρώνει την αποθεραπεία του και θα τεθεί στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, πιθανότατα στο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο την Νυρεμβέργη. «Θα παρακολουθούμε την κατάσταση του τις επόμενες μέρες και θα αποφασίσουμε αν θα αγωνιστεί από το ξεκίνημα την Τετάρτη ή θα είναι στον πάγκο», δήλωσε ο τεχνικός της Μπάγερν.

Ίβανιστς: Οφείλουμε να γυρίσουμε με τρεις βαθμούς από την Κύπρο


Στην προσωπική του ιστοσελίδα έγραψε ο Αντρέας Ίβανιστς, μετά το ματς του Σαββάτου εναντίον του Άρη. Ο Αυστριακός άσος του Παναθηναϊκού σχολίασε τα παιχνίδια με την Ίντερ και τους Θεσσαλονικείς, ενώ αναφέρθηκε και στο επικείμενο με την Ανόρθωση. Ένα ματς που θα πρέπει η ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς, όπως είπε.

«Το επόμενο παιχνίδι μας είναι με την Ανόρθωση και θα πρέπει να το κερδίσουμε. Παρότι η αντίπαλός μας έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσια τους καλύτερους, οφείλουμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με τους τρεις βαθμούς», γράφει ο αριστεροπόδαρος μέσος, αναφορικά με το ματς της Κύπρου.

«Ήταν ένα όνειρο»

Στη συνέχεια, ο Ίβανσιτς σχολίασε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στον αγώνα εναντίον της Ίντερ: «Η πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Ίντερ, μπροστά σε 65.000 οπαδούς, ήταν σαν όνειρο. Είναι ωραίο να συμμετέχεις στη φάση των ομίλων, να μετράς τις δυνάμεις σου απέναντι στους καλύτερους της Ευρώπης. Ο Άρης είναι πολύ δυνατός στο σπίτι του, όπου συνηθίζει να κερδίζει. Ήταν μια εκτός έδρας νίκης που μετράει πολύ. Δεν τους αφήσαμε να πάρουν ανάσα και ο διαιτητής αποφάσισε να μας δώσει ένα φάουλ έξω από την περιοχή στο 26΄. Χτύπησα ωραία το φάουλ και μας έδωσα προβάδισμα».

Μέσι:"Θα έρχονταν τα γκολ"


Η Μπαρτσελόνα ξέσπασε στην Σπόρτινγκ Χιχόν επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-1 και ο Λιονέλ Μέσι τόνισε ότι η ομάδα παρά τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα δεν είχε χάσει την αυτοπεποίθηση της.

Ο Αργεντινός άσος που πέτυχε δύο τέρματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ανέφερε:"Ήρθαμε από νίκη στο Champions League και ευτυχώς καταφέραμε να το επαναλάβουμε καια στο πρωτάθλημα.

Έχουμε σπουδαία ομάδα και πάντα πιστεύαμε στους εαυτούς μας.Οι άνθρωποι της Χιχόν με εντυπωσίασαν.

Κερδίζαμε 6-1 και συνέχισαν να υποστηρίζουν την ομάδα τους. Αυτό είναι ένα παράδειγμα για το πως πρέπει οι οπαδοί να υποστηρίζουν τις ομάδες τους".

Ολυμπιακός:Χάνει τον ΟΦΗ ο Λεονάρντο, Αυτοκινητικό ατύχημα για Σίσιτς



Χάνει τον ΟΦΗ ο Λεονάρντο

Ο Λεονάρντο υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/9) σε μαγνητική τομογραφία, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, σύμφωνα με την οποία ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ εξέτασε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των "ερυθρολεύκων", Λάκης Νικολάου, και αποφασίστηκε ότι θα επανέλθει στις προπονήσεις μετά από διάστημα μιας περίπου εβδομάδας.

Αυτοκινητικό ατύχημα για Σίσιτς

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν τη Δευτέρα στις 09:30. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ή στο μεγαλύτερο διάστημά του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Σλοβενός μέσος των νταμπλούχων Ελλάδας, Μίρνες Σίσιτς, που είχε ένα ατύχημα κατά την προσέλευση του στο Ρέντη, από το οποίο προκλήθηκαν -ευτυχώς- μόνο υλικές ζημιές.

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Τζόρτζεβιτς, όπως και οι Ντομί (έχει διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική), Ντουντού (έχει αιμάτωμα δεξιού άκρου ποδός).

Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν ρεπό την Τρίτη και την Τετάρτη θα προπονηθούν στις 09:30. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και μετά το τέλος της ο Ερνέστο Βαλβέρδε, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Ολυμπιακός: Παραιτήθηκε από τον Ερασιτέχνη ο Π.Κόκκαλης!


Την παραίτησή του από την θέση του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται προς το παρόν επισήμως, ο Πέτρος Κόκκαλης. Αυτή είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια που ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου του πειραϊκού συλλόγου Σωκράτη Κόκκαλη, αποχωρεί από τα διοικητικά δρώμενα των «ερυθρόλευκων».

Μετά την αποχώρησή του από την ΠΑΕ, όταν ένιωσε πιθανόν παραγκωνισμένος από τη δυναμική επάνοδο του πατέρα του, που ανέλαβε πάλι πρωτοβουλίες, ο Πέτρος Κόκκαλης αναδείχτηκε (ως μοναδικός υποψήφιος) πρόεδρος του Ερασιτέχνη, αλλά η θητεία του φαίνεται να τερματίζεται μέσα σε δυο μήνες!

Σε αυτό το διάστημα, μάλιστα, στον Ερασιτέχνη δεν έγιναν ουσιαστικές κινήσεις και ο Πέτρος δεν είχε αναλάβει δραστηριότητες για τη ανασύνταξη του συλλόγου, όπως είχε δηλωθεί κατά την εκλογή του.
Αγνωστοι οι λόγοι

Είναι άγνωστες προς το παρόν οι αιτίες που οδήγησαν τον Π. Κόκκαλη στην απόφασή του και δεν έγινε γνωστό αν υπήρξαν τριβές ή διάσταση απόψεων, με άλλα στελέχη του συλλόγου. Λέγεται, πάντως, ότι δεν είχε συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο από το διάστημα της εκλογής του, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες τον δυσαρέστησε.

Πάντως, παραμένει άγνωστο αν ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης θα επανέλθει στη θέση του προέδρου, ωστόσο είναι το πρώτο όνομα που ακούστηκε, ανάμεσα σε αυτά των Θωμά Λιακουνάκου και Κωνσταντίνου Τσουβελεκάκη, για να τον αντικαταστήσει. Θυμίζουμε, ότι ο Π. Κόκκαλης την περίοδο 2004-05 είχε παραιτηθεί από τις αρμοδιότητές του στην ΠΑΕ κι έμεινε ως απλώς μέλος του Δ.Σ. Τότε είχε δραστηριοποιηθεί στο Ίδρυμα Κόκκαλη.

Έσπασε το... ρόδι η Μίλαν


Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, με αντιπάλους τις Μπολόνια (1-2 εντός) και Τζένοα (0-2 εκτός), η Μίλαν "ξέσπασε" πάνω στη Λάτσιο, την οποία και φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα (4-1) στο "Σαν Σίρο", στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του φετινού Καμπιονάτο.

Το σκορ για τους "ροσονέρι" άνοιξε ο Ζέεντορφ στο 8', ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες και "κεραυνοβόλησε" μέσα από την περιοχή τον Καρίσο, ενώ η "απάντηση" από την ομάδα της "αιώνιας πόλης" ήρθε στο 25' με όμορφο αριστερό πλασέ του Ζαράτε, ο οποίος σημείωσε το τέταρτο τέρμα του σε τρεις μόλις παρουσίες του στη Serie A.

Η Μίλαν πάντως ήταν αποφασισμένη να βγει από την... κρίση στην οποία είχε περιέλθει και πήρε εκ νέου προβάδισμα πριν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος, έχοντας μάλιστα έναν απρόσμενο... ήρωα, τον (δεξιό της μπακ) Τζανλούκα Τζαμπρότα.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα ήταν σε απόσταση 35 μέτρων από την εστία και φαινόταν πως θα πραγματοποιήσει σέντρα, όμως αυτός επέλεξε να εξαπολύσει ένα εκπληκτικό σουτ-οβίδα, το οποίο έφυγε με ταχύτητα 103 χλμ από τα πόδια του (!) για να καρφωθεί στον ουρανό των διχτύων του γκολκίπερ των "λατσιάλι".

Ο Πάτο έκανε το 3-1 με κοντινή κεφαλιά στο 51' (σκόραρε για δεύτερο σερί ματς καθώς είχε πετύχει γκολ με εκτέλεση φάουλ και κόντρα στη Ζυρίχη μεσοβδόμαδα), ενώ ο Κακά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία της ομάδας του, με ασύλληπτό σουτ από 25 μέτρα (4-1).

Ο Ροναλντίνιο πέρασε στο 71' στη θέση του συμπατριώτη του Πάτο, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους των γηπεδούχων, ενώ στις καθυστερήσεις είχε την ευκαιρία να βάλει αυτός το "κερασάκι στην τούρτα", με το σουτ του όμως να βρίσκει στον Σιβίλια και να καταλήγει στο δοκάρι.

TA ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκάνδαλο με ιερόδουλη για Κ. Ρονάλντο


Σε νέα μπλεξίματα φαίνεται πως μπαίνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της News Of The World το νέο του φλέρτ που ακούει στο όνομα Φερνάντα είναι ιερόδουλη, κάτι που φυσικά δεν το γνώριζε ο ίδιος ο οποίος μάλιστα φέρεται να είναι ερωτευμένος μαζί της!!

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι μόλις 23 ετών όμως η προσωπική του ζωή φαίνεται πως έχει περάσει από πολλά στάδια, αφού οι γυναίκες που έχουν περάσει από το πλευρό του έχουν απασχολήσει ουκ ο λίγες φορές τα φώτα της δημοσιότητας.

Την αποκάλυψη όμως της News Of The World σίγουρα δεν την περίμενε ούτε και ο ίδιος αφού όπως αναφέρεται ένα παλιό φλερτ του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, που ακόμα έχει επαφές μαζί της, είναι ιερόδουλη η ποία μάλιστα είναι και χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Στο δημοσίευμα μιλάει μια "συνάδελφος" της Φερνάντα η οποία της έκλεινε δουλειές στο παρελθόν, μάλιστα όπως ισχυρίζεται η 26χρονη κοπέλα είναι ερωτευμένη με τον Ρονάλντο αφού οι "συναντήσεις" τους είναι αρκετές τα τελευταία χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με το δημοσίευμα υπάρχει και βίντεο που παρουσιάζει την Φερνάντα να πηγαίνει με μια φίλη της σε ένα "επαγγελματικό" ραντεβού, φέρνοντας μαζί της μια σοβαρή ποσότητα κοκαΐνης που έχουν σκοπό να καταναλώσουν κατά την διάρκεια του ραντεβού.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος δεν έχει ιδέα για το ποιόν της κοπέλας, την έχει συστήσει στο παρελθόν τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στον Άλεξ Φέργκιουσον σαν μια πολύ καλή του φίλη!

Μάλιστα η κοπέλα είχε βρεθεί και στο πάρτι που είχε διοργανώσει ο σύλλογος για την κατάκτηση της περσινής Πρέμιερ Λιγκ, με αρκετούς συμπαίκτες του Ρονάλντο να ακούγετε ότι έκανα διάφορα όργια που είχαν σαν αποτέλεσμα την έκρηξη του Άλεξ Φέρκιουσον.

Λάρισα: Χάνει Νταμπίζα για δέκα μέρες

Μετά την απρόσμενη ήττα από την Ξάνθη μέσα στο Αλκαζάρ ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός να αντιμετωπίσει αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νίκου Νταμπίζα για τις επόμενες δέκα ημέρες.

SUPER LEAGUE: Τα γκολ της 3ης αγωνιστικής (BINTEO)

AΡΗΣ-ΠΑΟ 1-2







ΑΕΚ-Ηρακλής 1-0



Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 4-1











Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 0-1

ΑΕΚ-Ηρακλής 1-0


Η ΑΕΚ εκμεταλλεύθηκε το "δαιμονισμένο" της ξεκίνημα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πήρε τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή με 1-0, αν και σκόραρε δύο φορές. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 2' με τον Μπλάνκο αλλά ο πρώτος βοηθός ακύρωσε λανθασμένα το γκολ και ο Αργεντινός στο 14' σέρβιρε για τον Σκόκο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΕΚ (Γ. Δώνης): Σάχα, Ράμος (87΄ Γεωργέας), Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Χουάνφραν, Πελετιέρι, Μπασινάς, Λαγός (72΄ Χετεμάι), Σκόκο, Τζεμπούρ (77΄ Εντίνιο), Μπλάνκο

Ηρακλής (Α. Πεντράθα): Κοβαλέφσκι, Μπούρμπος, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Περπερίδης, Ντιέ, Παπαστεργιανός, Γκαρσία (88΄ Κίκο Ρατόν), Κονέ (81΄ Μάρκες), Αγρίτης, Κωνσταντίνου (56΄ Γιάντσης)

Διαιτητής: Ν. Ντάτης (Χίου)

Κίτρινες: Μπασινάς, Σκόκο, Σάχα - Κωνσταντίνου, Μπούρμπος