Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2009

Superleague: Αποτελέσματα Σαββάτου (12/09/2009) [ΒΙΝΤΕΟ]

Ακόμη μία φορά ο Ολυμπιακός απογοήτευσε τους φιλάθλους του φέρνοντας ισοπαλία (0-0) με την ψυχωμένη Καβάλα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Στα άλλα παιχνίδια του Σαββάτου ο Αρης νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ στη Θεσσαλονίκη ενώ στη Λάρισα ΑΕΛ και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 μετά από ένα πλούσιο, σε συγκινήσεις, ματς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Σάββατο 12/9

ΛΑΡΙΣΑ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2 (24’ Μετίν, 38’ Ρομέου/ 44’ Καλαντζής, 48’ Φαβάλι)

ΑΡΗΣ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0 (3' Ναφτί)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΚΑΒΑΛΑ 0-0




ΒΙΝΤΕΟ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΚΑΒΑΛΑ




ΛΑΡΙΣΑ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τότεναμ-Μάντσεστερ Γ. 1-3

Ακόμα μια μεγάλη νίκη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο λεπτό επικράτησε της Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με 3-1 και ενώ από το 59' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σκόουλς. Η Τότεναμ προηγήθηκε στο 1' με τον Ντεφόε αλλά η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε με τον Γκίγκς στο 25'. Οι κόκκινοι διάβολοι κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με τον Άντερσον στο 41' και να σφραγίσουν την νίκη στο 78' με τον Ρούνεϊ.


Τότεναμ-Μάντσεστερ Γ. 1-3

(1' Ντεφόε - 25' Γκιγκς, 41' Αντερσον, 78' Ρούνεϊ)



Ισπανία: Ίμπρα και Μέσι έδωσαν την νίκη στην Μπάρτσα !











Χετάφε-Μπαρτσελόνα 0-2

65’ Ιμπραίμοβιτς, 78’ Μέσι

1-0



2-0





Premier League: Μεγάλη νίκη της Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μάντσεστερ Σίτι έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι ότι φέτος είναι ικανή για μεγάλα πράγματα...(ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ). Η ομάδα του Μαρκ Χιούζ μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι με την Αρσεναλ, καθώς με πρωταγωνιστή έναν πρώην «κανονιέρη», τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, που πέτυχε ένα γκολ, νίκησε με 4-2 και συνέχισε το αήττητο σερί της.

Το σκορ όμως είναι πλασματικό καθώς το πρώτο γκολ της Σίτι ήταν οφσάϊντ, ο Αντεμπαγιόρ έπρεπε να ήταν με κόκκινη πρίν πετύχει το γκολ και τέλος δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στην Άρσεναλ όπου στην αντεπίθεση δέχθηκε γκολ.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε ο Αντεμπαγιόρ εναντίον της πρώην του ομάδας. Ο Αφρικανός επιθετικός διέσχισε με... 100αρι ολόκληρο το γήπεδο και όταν πλησίασε τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας γονάτισε ανοίγοντας τα χέρια του προκαλώντας την έντονη αντίδραση των φίλων της Άρσεναλ.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να ικανοποιήσει με την απόδοση της και δίκαια έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Μάντσεστερ.

Από εκεί και πέρα, το απόλυτο διατήρησε και η Τσέλσι, η οποία αν και λαχτάρησε κατάφερε να νικήσει στο τελευταίο λεπτό μέσα στην έδρα της Στόουκ Σίτι με 2-1 και να κάνει το 5Χ5. Καταιγιστική ήταν η Λίβερπουλ, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Μπέρνλι (4-0), ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε η Μπόλτον μέσα στην έδρα της Πόρτσμουθ (3-2).
Το πρόγραμμα της 5ης ημέρας:

Σάββατο, 12/9

Μπλάκμπερν-Γουλβς 3-1
(19' Ντιούφ, 57' Ρόμπερτς, 64' Νταν - 88' Μαϊερχόφερ)

Λίβερπουλ-Μπέρνλι 4-0
(27', 61', 82' Μπεναγιούν, 41' Κάιτ)

Μάντσεστερ Σίτι-Αρσεναλ 4-2
(20' αυτ. Αλμούνια, 74' Μπέλαμι, 80' Αντεμπαγιόρ, 84' Φίλιπς - 62' Φαν Πέρσι, 88' Ροσίτσκι)

Πόρτσμουθ-Μπόλτον 2-3
(26' Καμπούλ, 65' Μπόατενγκ - 14' Κοέν, 42' πεν. Τέιλορ, 90' Κέιχιλ)

Στόουκ Σίτι-Τσέλσι 1-2
(32' Φαγιέ - 45+' Ντρογκμπά, 90+' Μαλουντά)

Σάντερλαντ-Χαλ 4-1
(13' πεν., 68' Μπεντ, 66' Ριντ, 75' αυτ. Ζαγιάτε - 42' Ζαγιάτε)

Γουϊγκαν-Γουέστ Χαμ 1-0
(55' Ροδαλέγκα)

Τότεναμ-Μάντσεστερ Γ. 19:30

Κυριακή, 13/9
Μπέρμιγχαμ-Αστον Βίλα
Φούλαμ-Εβερτον

ΒΙΝΤΕΟ

Μάν. Σίτι - Άρσεναλ 4-2




Λίβερπουλ - Μπέρνλι 4-0




Budesliga: Aποτελέσματα Σαββάτου (12/09/2009) [BINTEO]

Τα δόντια της άρχισε να δείχνει στο Γερμανικό πρωτάθλημα η Μπάγερν, παραομονές της έναρξης των υποχρεώσεων της για το Τσάμπιονς λιγκ. Οι «Βαυαροί» πέρασε σαν σίφουνας από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και παρότι βρέθηκε να χάνει από την Ντόρτμουντ τη συνέτριψε με 5-1 για την πέμπτη αγωνιστική.

Η Λεβερκούζεν πάντως είναι αυτή που παραμένει στην κορυφή, αφού συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις περνώντας με 3-2 από την έδρα της Βόλφσμπουργκ, η οποία γνώρισε την ήττα για τρίτη συνεχή αγωνιστική. Οι «λύκοι» αγωνίζονταν από το 32’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Μπενάλιο για σκληρό φάουλ εκτός περιοχής στον Κίσλινγκ, ενώ στο 53’ οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν με την αποβολή του Ντερντιγιόκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Φάνης Γκέκας έμεινε και πάλι στον πάγκο.

Η Χόφενχαϊμ επιβλήθηκε με 3-0 της Μπόχουμ θυμίζοντας κατά διαστήματα την ομάδα που όλοι θαύμασαν στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν, ενώ η Άιντραχτ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Φράιμπουργκ. Ο Γιάννης Αμανατίδης αγωνίστηκε για 88 λεπτά προτού αντικατασταθεί από τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Τέλος, η Μάιντς με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο επιβλήθηκε 2-1 της Χέρτα, με τον Αντρέας Ίβανσιτς να κάνει στο 80’ το 1-1 με πέναλτι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής:

Σάββατο 12/9 (16:30)

Βόλφσμπουργκ-Λεβερκούζεν 2-3

(77’ Μισίμοβιτς, 80’ πεν. Γκραφίτε-38’, 52’ πεν. Ρόλφες, 58’ Κίσλινγκ)

Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου 1-5
(12’ Χούμελς-38’ Γκόμεζ, 50’ Σβάινσταϊγκερ, 65’ Ριμπερί, 78’, 88’ Μίλερ)

Χόφενχαϊμ-Μπόχουμ 3-0

(19’ Μπα, 60’ Ομπάσι, 81’ Κόμπερ)

Φράιμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-2
(68’ Φραντς, 90’ Μάιερ)

Μάιντς-Χέρτα Βερολίνου 2-1
(80’ πεν. Ίβανσιτς, 85’ Μπανσέ-50’ Νίκου)

Νυρεμβέργη-Γκλάντμπαχ 1-0
(7’ Κλούγκε)

BINTEO

Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου 1-5

1-0


1-1


1-2


1-3


1-4


1-5


Aποσύρθηκε ο Ολυμπιακός για Φερναντίνιο !

Άδοξα τελείωσε το σίριαλ Φερναντίνιο στον Ολυμπιακό. Ο Φερναντίνο απόκάλυψε στον Πρωταθλητή ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αφού ξαφνικά οι «ερυθρόλευκοι» απέσυραν την πρότασή τους -που είχαν αποδεχτεί τόσο ο ίδιος όσο και η Μπαρουερί.

Ο Βραζιλιάνος άσος εξήγησε στον «Πρωταθλητή» ότι τουλάχιστον για την ώρα, δεν τίθεται θέμα μετακίνησής τους στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρωταθλητών:

«Όχι δεν πρόκειται τελικά να έρθω στην Ελλάδα. Δεν θα παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν συμφώνησα με άλλη ομάδα, τουλάχιστον για την ώρα. Αυτό που έγινε είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε κάνει μία πρόταση σε εμένα που την αποδέχθηκα, όπως θετικά απάντησε και η Μπαρουέρι από τη δική της πλευρά. Όμως ξαφνικά ο Ολυμπιακός απέσυρε την πρόταση του και έτσι σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις. Δεν έμαθα. Δεν ξέρω γιατί η ελληνική ομάδα ενώ είχε κάνει την πρόταση ξαφνικά άλλαξε γνώμη».

«Ήθελα να πάω»

Στη συνέχεια ο 23χρονος εξτρέμ παραδέχτηκε ότι το θέμα ήταν περίπλοκο, αφού είχαν μπλέχτηκαν στην υπόθεση πολλά πρόσωπα, παρόλα αυτά ο ίδιος ήθελε να έρθει στην Ελλάδα: «Ίσως αλλά εγώ ξέρω ότι είχε απαντήσει θετικά, γιατί ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό, να παίξω στην Ευρώπη».

«Πρόταση από Πορτογαλία»
Τέλος, ο Φερναντίνιο μίλησε και για το μέλλον του: «Έχω μία πρόταση από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και άλλη μία από τη Χέρτα Βερολίνου, αλλά έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες από την Ευρώπη. Θα δούμε τι θα γίνει. Προς το παρόν θα παίξω πάλι με την Μπαρουέρι».

Καλύτερους όρους;

Οι πληροφορίες από την Ελλάδα, πάντως, αναφέρουν εδώ και καιρό ότι ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι είναι η μοναδική ομάδα που έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για τον παίκτη, κατ’ επέκταση δεν βιάζεται να τον «κλείσει». Η απόσυρση της πρότασής τους είναι ίσως ένα μέσο πίεσης προς τους Βραζιλιάνους, για να τον αποκτήσουν με καλύτερους οικονομικούς όρους αργότερα.