Πέμπτη, Μαΐου 22, 2008

Γκραντ: "Θα ξαναπάμε στον τελικό"!


Υπερήφανος για την ομάδα του, παρά την απογοήτευσή του για την απώλεια του βαρύτιμου τροπαίου, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Τσέλσι, Άβραμ Γκραντ, ο οποίος υποσχέθηκε πως οι Λονδρέζοι θα βρεθούν σύντομα και σε άλλον τελικό Τσάμπιονς Λιγκ.

"Τί μπορώ να πω; Κυριαρχήσαμε στον αγώνα, είχαμε δύο δοκάρια και μετά χάσαμε στα πέναλτι. Ο Τζον Τέρι είναι ο κύριος λόγος που βρισκόμαστε εδώ. Περνάμε δύσκολες στιγμές και είναι κομμάτι της ομάδας", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον χαμένο τελικό ο Ισραηλινός τεχνικός και συνέχισε:

"Η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά και είμαι πολύ υπερήφανος. Ο Τέρι ήταν σπουδαίος όλη τη σεζόν, ήταν σπουδαίος στον ημιτελικό και σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ο λόγος που δεν δημιούργησαν ευκαιρίες, αισθάνομαι άσχημα για αυτόν και όλη την ομάδα".

Ο Γκραντ, του οποίου το μέλλον στο "Στάμφορντ Μπριτζ" είναι αμφίβολο μετά την αποτυχία του να οδηγήσει την Τσέλσι είτε στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος είτε σε αυτή την Ευρώπης, δεν φάνηκε να χάνει το κουράγιο του για τη συνέχεια:

"Αυτή δεν είναι η τελευταία φορά που θα δείτε την Τσέλσι στον τελικό. Θα μας ξαναδείτε και αυτή τη φορά θα κερδίσουμε τον τελικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: