Τετάρτη, Μαΐου 28, 2008

Γκραντ: "Βαρετή η Τσέλσι του Μουρίνιο"


Άστραψε και βρόντηξε ο Άβρααμ Γκραντ κατά του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι, τα "έχωσε" στον Πορτογάλο προκάτοχο του για την χαμένη χρονιά της Τσέλσι μέχρι τη στιγμή που ανέλαβε ο ίδιος και τη μετέτρεψε σε χρονιά διεκδίκησης τίτλων.

"Θα σας πω το εξής: "Εάν η Τσέλσι έπαιζε από την αρχή της χρονιάς όπως έπαιξε στο τέλος, θα ήταν σίγουρα πρωταθλήτρια Αγγλίας πάνω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τους τελευταίους 3 μήνες της σεζόν με εμένα στον πάγκο της ομάδας, κανείς δεν μας αποκάλεσε βαρετή Τσέλσι", δήλωσε φανερά εκνευρισμένος ο Γκραντ και πρόσθεσε:

"Κανείς δεν περίμενε την Τσέλσι να κερδίσει τίποτα γιατί όταν ανέλαβα, η ομάδα ήταν 5η στο πρωτάθλημα και είχε αναδειχτεί ισόπαλη με την Ρόσενμποργκ στο Τσάμπινς Λιγκ. Κανείς δεν πίστευε ότι θα τερματίζαμε δεύτεροι και θα φτάναμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Μόσχα".

Ο Ισραηλινός πρώην τεχνικός της Τσέλσι άφησε την ομάδα τερματίζοντας δεύτερη με διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι και την τελευταία χρονιά, ενώ πήγε την Τσέλσι για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως, ο Γκραντ ξεκαθάρισε πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη των "Μπλε", Ρομάν Αμπράμοβιτς: "Δεν έχω σκοπό να μηνύσω κανέναν. Ο Ρομάν είναι ένας πολύ καλός μου φίλος". Η αποζημίωση του ισραηλινού για την απόλυση του, αγγίζει τα 6 εκατ ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: