Πέμπτη, Ιουλίου 10, 2008

Ολυμπιακός-Γκρότσλιν 0-2

Στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, ο Ολυμπιακός δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του και γνώρισε την ήττα με 2-0 από την πολωνική Γκρότσλιν, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Γιένμπαχ. Ντεμπούτο με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας για τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Όσκαρ Γκονθάλεθ, οι οποίοι ήταν θετικότατοι. Νωρίς για να κριθεί ακόμα ο υπό δοκιμή Μίκελ Αλόνσο, που έδειξε ανέτοιμος. Η πολωνική ομάδα προηγήθηκε με τον Ιβανόβσκι στο 16', ενώ ο Μιχάλσκι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 78'.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο: Κόβατς, Πάντος, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο (46' Ντομί), Στολτίδης, Κατσικογιάννης, Νικλητσιώτης, Τζόρτζεβιτς, Όσκαρ, Μήτρογλου.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο: Παναγόπουλος, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Ντομί, Μίκελ Αλόνσο, Μενδρινός, Σίσιτς, Σοϊλέδης, Νούνιες, Κοβάτσεβιτς.

Η σύνθεση της Γκρότσλιν (Γιάτσεκ Ζιελίνσκι): Πρζιρόβσκι, Μινάρ, Λαζαρέβσκι, Μπακ, Γιοντλόβιεκ, Πιέτσνιακ, Ιβανόβσκι, Τελιχόβσκι, Λάτο, Μαγέβσκι, Σβιερτσέβσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: