Τρίτη, Ιουλίου 22, 2008

Τσίλντρες: "Μου αρέσει η Ελλάδα"


Φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα (που όπως είπε του αρέσει) ο μεγάλος αστέρας του NBA, Τζος Τσίλντρες εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την Ελλάδα και την συμπεριφορά των αδερφών Αγγελόπουλων, ενώ τόνισε πως ίσως απαντήσει μέχρι αύριο (Τετάρτη).

Ο 25χρονος Αμερικανός που αποτελεί τον διακαή πόθο του Ολυμπιακού για την θέση "3" στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους, υπογράμμισε μιλώντας στο "Mega": "Μου αρέσει η Ελλάδα, είναι πολύ ωραία εδώ. Είδα σπίτια και για μένα ήταν μια πολύ καλή εμπειρία. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, ίσως αποφασίσω αύριο".

Όσο για τους αδερφούς Αγγελόπουλους, ο Τσίλντρες δήλωσε: "Είναι σπουδαίοι άνθρωποι, ειλικρινείς, δουλεύουν σκληρά και αγαπούν την ομάδα. Μου αρέσει η Αθήνα, ο κόσμος, είναι πανέμορφα εδώ".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην άσος των Ατλάντα Χοκς ζήτησε να πάρει στην Αμερική τρεις μπάλες της Ευρωλίγκα για να τις συνηθίσει, κάτι που επιβεβαιώνει τις αισιόδοξες προβλέψεις ότι θα υπογράψει το πρωί της Τετάρτης συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Πάντως οι Ατλάντα Χοκς προσπαθούν να κρατήσουν τον Τζος Τσίλντερς στο ΝΒΑ, αλλά η πρόταση του Ολυμπιακού παραμένει καλύτερη. Ο Αμερικανός έκανε προπόνηση στο ΣΕΦ και μένει να βάλει και την υπογραφή του στο συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: