Σάββατο, Ιουλίου 05, 2008

Δεν αποφεύγει το νυστέρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Παρά την αρχική διάψευση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την ανακοίνωσή της με την οποία χαρακτήριζε "πρόωρη" οποιαδήποτε απόφαση να οδηγηθεί στο χειρουργείο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος "σούπερσταρ" θα υποβληθεί σε εγχείρηση στον δεξιό αστράγαλο την ερχόμενη εβδομάδα.

Την ανάγκη να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση επιβεβαίωσε ένας εξειδικευμένος γιατρός που υπέβαλλε σε εξετάσεις τον Ρονάλντο. Η δική του διάγνωση ήρθε απλώς να επαληθεύσει τη γνώμη του ιατρικού τιμ της Μάντσεστερ και της πορτογαλικής ομοσπονδίας πως ο 23χρονος δεν θα πρέπει να αποφύγει το... νυστέρι.

Την ώρα, λοιπόν που το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης να προσθέσει τον Πορτογάλο διεθνή στο έμψυχο δυναμικό της έχει εξελιχτεί σε σήριαλ του καλοκαιριού, η Μάντσεστερ βρίσκεται μπροστά στο αρνητικό ενδεχόμενο να ξεκινήσει χωρίς τον Ρονάλντο τη σεζόν. Κι αυτό, όχι επειδή θα τον παραχωρήσει στη "Βασίλισσα", αλλά γιατί ο χρόνος αποθεραπείας του μετά την εγχείρηση υπολογίζεται στις 6 εβδομάδες.

Όσο για την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ, η Μάντσεστερ απάντησε μία ακόμη φορά μέσω του εκπροσώπου Τύπου της: "Είναι απολύτως χαζό και μας προκαλεί μόνο γέλια. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πωλείται".

Δεν υπάρχουν σχόλια: