Παρασκευή, Αυγούστου 22, 2008

70,000 φίλοι του ΠΑΟ με Σπάρτα!


Εισιτήρια για τον αγώνα με την Σπάρτα Πράγας ούτε για δείγμα δεν υπάρχουν για τους φίλους του Παναθηναϊκού που άργησαν, όπως ανακοίνωσε επίσημα και η "πράσινη" ΠΑΕ.

Το πρωτοφανές αυτό φαινόμενο σε προκριματικό του Αυγούστου να γεμίσει ένα στάδιο με 70.000 κόσμο δεν έχει ξαναγίνει και ήδη στον Παναθηναϊκό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Στην χθεσινή συνάντηση που είχαμε με τους Τεν Κάτε και Αντωνίου η ανταπόκριση του κόσμου σχολιαζόταν συνεχώς με τα καλύτερα λόγια και μάλιστα ο Ολλανδός τεχνικός εξήγησε παραπάνω από μια φορές πόσο σημαντικό είναι κάτι τέτοιο για τους παίκτες. Έρχεται λοιπόν η ώρα και το πρώτο sold out είναι γεγονός, κάτι που βάσιμα επιτρέπει στους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν πως όχι μόνο δεν θα είναι και το τελευταίο, αλλά μόνο η αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον αγώνα της 26ης Αυγούστου, Παναθηναϊκός-Σπάρτα Πράγας, εξαντλήθηκαν και ως εκ τούτου τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα έως και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Παράλληλα επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που για μια ακόμα φορά δείχνουν έμπρακτα την αγάπη και την υποστήριξη τους στην ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: