Παρασκευή, Αυγούστου 01, 2008

Επίσημη πρόταση για Ντούντου. «Πολύ καλή ευκαιρία, θέλω να πάω στην Ελλάδα»



Επίσημη πρόταση κατέθεσε χθες το απόγευμα ο Ολυμπιακός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την απόκτηση του Ντούντου Σεαρένσε! Όπως έγινε γνωστό, η πρόταση των «ερυθρόλευκων» ανέρχεται στα τρία εκ. ευρώ, ποσό με το οποίο επιθυμούν να δελεάσουν τους Ρώσους ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου.

Ο Ντούντου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του στρατού, και μπροστά στο ενδεχόμενο να τον χάσουν την επόμενη χρονιά χωρίς καθόλου χρήματα, οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ εξετάζουν προσεκτικά όλες τις προτάσεις. Πληροφορίες από τη Ρωσία αναφέρουν ότι με ένα ποσό κάπου στα τρία με τέσσερα εκ. ευρώ, συναινούν στην μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Από τον Ολυμπιακό έχουν ζητήσει η απάντηση να δοθεί άμεσα, καθώς πρέπει μέχρι τις 7 Αυγούστου να έχουν παραδώσει τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ, στην οποία φυσικά θα έχει θέση ο Βραζιλιάνος αν ενταχθεί στο ρόστερ. Και η διαβεβαίωση που πήραν από το ρώσικο σύλλογο, είναι ότι η απάντηση, δε θα αργήσει.

«Θέλω να πάω στην Ελλάδα»

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία χαρακτήρισε την μετακίνηση του στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού, αν τελικά πραγματοποιηθεί, ο Ντούντου. Ο Βραζιλιάνος άσος, σε συνέντευξη που παραχώρησε, επιβεβαίωσε ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του, ενώ δεν έκρυψε το γεγονός ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα για χάρη των πρωταθλητών: «Αυτό που ξέρω είναι ότι οι δύο ομάδες διαπραγματεύονται την μεταγραφή μου. Θα χαρακτήριζα μεγάλη ευκαιρία τον Ολυμπιακό για εμένα, που έφτασε την καλύτερη στιγμή. Θέλω να πάω στην Ελλάδα και να τα δώσω όλα για τον Ολυμπιακό. Πρώτα πρέπει όμως να τα βρει με την ΤΣΣΚΑ και εν συνεχεία μαζί μου», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα "Sportday" ο Ντούντου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: