Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2008

Δώνης: Ανύπαρκτη η αποβολή του Σκόκο. Κοιτάμε πλέον το ντέρμπι με τον ΠΑΟ


«Ενέσεις ηθικού» προς τους παίκτες ξεκίνησε ο Γιώργος Δώνης μετά την λήξη του αγώνα. Ο προπονητής της Ένωσης, αφού ανέλυσε τα αίτια του αποκλεισμού από την Ομόνοια, ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το παιχνίδι και να αφοσιωθούν στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Στην συνέντευξη Τύπου, ο 39χρονος τεχνικός στάθηκε στην αποβολή του Σκόκο και στην απόδοση του Γερμανού διαιτητή.

«Είναι μεγάλο πλήγμα για εμάς ο αποκλεισμός μας από το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Είμαστε στεναχωρημένοι. Καθοριστικό σημείο η αποβολή του Σκόκο που δεν υπήρξε ποτέ. Από εκεί και πέρα ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Γενικώς ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που περιμέναμε καλύτερο αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και δεν έχουμε τον χρόνο να μένουμε πίσω. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να ετοιμαστούμε για την Κυριακή. Το να μπαίνουμε σε αντιδράσεις στιγμιαίες που γίνονται, δεν σημαίνει πως θα δικαιολογήσουμε την δεύτερη κόκκινη κάρτα που δεν υπάρχει. Δεν μπορείς να δίνεις κίτρινη για θέατρο, όταν ο παίκτης έχει περάσει τον αντίπαλο και πέφτει πολλά μέτρα έξω από την περιοχή».

Για την εμφάνιση της ομάδας σχολίασε: «Είχαμε διάθεση, αλλά δεν πιστεύω πως θα κρατήσουμε κάτι αφού αποκλειστήκαμε. Δεν υπάρχει δίκαιο ή άδικο. Αυτή την στιγμή η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη. Αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να συνέλθουμε και να κοιτάξουμε το ντέρμπι. Ήταν καλύτερο το πρόσωπο που δείξαμε σήμερα, αλλά δεν ήταν αυτό που θέλω. Πρέπει να είμαστε πολλή παθιασμένοι και πολλοί δυνατοί για να μπορέσουμε να αντιδράσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: