Σάββατο, Αυγούστου 30, 2008

«Ναυαγεί» ο δανεισμός του Καστίγιο στη Μπέτις, θέλει να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα»


Πρόβλημα με τον δανεισμό του Νέρι Καστίγιο από τη Σαχτάρ στη Μπέτις προέκυψε την τελευταία στιγμή, αφού ο πρόεδρος της ομάδας του Ντόνετσκ, Ρινάτ Αχμέτοφ, αύξησε την τελευταία στιγμή τις απαιτήσεις του, κάτι που δεν δέχτηκε το ισπανικό συγκρότημα.

Σύμφωνα με τα ουκρανικά ΜΜΕ, η αρχική συμφωνία προέβλεπε ότι η Μπέτις θα πλήρωνε το ποσό των 500.000 ευρώ, συν το συμβόλαιο του παίκτη, ενώ θα είχε οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Η Σαχτάρ όμως ζήτησε να πάρει τώρα δύο εκατομμύρια και άλλα οκτώ σε περίπτωση που η ομάδα της Σεβίλλης αποφάσιζε να αποκτήσει του χρόνου τον παίκτη, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Με το ενδεχόμενο να μείνει χωρίς ομάδα να είναι κάτι παραπάνω από ορατό, ο Καστίγιο εξέφρασε για μια ακόμα φορά την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, σε επικοινωνία που είχε με δικούς του ανθρώπους στην ομάδα, ενώ καταβάλει προσπάθεια να έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη.

Από πλευράς «ερυθρόλευκων» δεν έγινε καμία αναφορά σχετικά με το αν πρόκειται να εξεταστεί το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στον Πειραιά, αν όμως γίνει κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και σήμερα. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η πληροφορία που διέρρευσε χθες, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει επιθετικό από την Πρέμιερ Λιγκ, αφορούσε τον Καστίγιο, καθώς στο τέλος της προηγούμενης περιόδου αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Σίτι.

πηγή:sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: