Παρασκευή, Αυγούστου 22, 2008

Χτύπησε ο Μάχο, που θα επιστρέψει τη Δευτέρα. Από Τρίτη ο Χετεμάι


Ο Περπαρίμ Χετεμάι επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ελπίδων της Φινλανδίας έχοντας αποκομίσει ένα χτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική. Έτσι, τις προσεχείς μέρες θα κάνει αποθεραπεία και εκτιμάται ότι την Τρίτη θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Άτυχος, για μυριοστή φορά, στάθηκε ο Γιούργκεν Μάχο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας έπεσε στο δεξί του γόνατο σε κάποιο σημείο της προπόνησης και του δημιουργήθηκε ένα αιμάτωμα. Κάτι που τον οδήγησε στο να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και, αν όλα πάνε καλά, τη Δευτέρα θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Από εκεί και πέρα, ο Πλιατσικας έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, διότι αισθανόταν πολύ κουρασμένος μετά από το ταξίδι του με την εθνική ελπίδων και τη συμμετοχή του στο χθεσινό φιλικό, ο Ριβάλντο έκανε αποθεραπεία και μασάζ, ενώ οι Αλεξόπουλος και Γεωργέας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση στις 19.00 (κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους) και την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό.

Την Τρίτη ο οικονομικός απολογισμός

Την Τρίτη 26/08, στις 12.00, στο ξενοδοχείο Holiday Inn Attica (αίθουσα Central), θα πραγματοποιηθεί ο οικονομικός απολογισμός της ΠΑΕ ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2007-08. Για την είσοδο στην συνέντευξη Τύπου απαραίτητη θα είναι η επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: