Κυριακή, Σεπτεμβρίου 21, 2008

Έβγαζε φωτιές ο Θρύλος,διέλυσε 4-1 Πανσερραϊκό


Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και νίκησε εντός έδρας τον Πανσερραϊκό με 4-1. Αυτό όμως που θα μείνει ως σημαντικότερη είδηση (κυρίως στον προπονητή) είναι η συνολική απόδοση των «ερυθρόλευκων».

Ναι μεν μέχρι το 20’ κυμάνθηκε πάλι στην μετριότητα, αλλά από’ κει και ύστερα έβγαζε «φωτιές». Δύο γρήγορα γκολ των Κοβάσεβιτς και του κορυφαίου, Γκαλέτι (23’ και 27’ αντίστοιχα) έλυσαν τα πόδια της ομάδας, που συνέχισε χωρίς άγχος την αναμέτρηση.

Ο δείκτης του σκορ θα έχει ανέβει στο 37’, αν το «σκάψιμο» του Ντάρκο δεν έβρισκε στο δοκάρι του Κοτταρά. Το 3-0 διαμόρφωσε με πολύ όμορφη κεφαλιά ο Ντιόγο στο 81’. Με εξαίρεση κάποια ολιγόλεπτα ξεσπάσματα, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν κάτι να επιδείξουν. Σε μια ανύποπτη στιγμή (85’), η ομάδα του Παπακώστα κέρδισε πέναλτι και ο Τάντιτς μείωσε. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Όσκαρ στο 88’.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Eρνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Αβ. Παπαδόπουλος, Άντζας, Ντομί, Ντούντου, Στολτίδης, Γκαλέτι (83' Όσκαρ), Λέτο, Ντιόγο (90' Μήτρογλου), Κοβάσεβιτς (73' Μπελούτσι)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Παπακώστας): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Κόλεν, Γκογκουλιάς (54' Μπανγκούρα), Τάντιτς, Ζουντί, Πιπίνης (66' Αντάντο), Μιλένκοβιτς, Αμπουμπακάρι, Μπαϊκαρά (46' Χέρεθ), Διγκόζης

Δεν υπάρχουν σχόλια: