Τρίτη, Σεπτεμβρίου 23, 2008

«Όργια του Γκαλέτι στην Ελλάδα», γράφουν στην Αργεντινή. Είδηση στη Βραζιλία το γκολ Ντιόγκο!


Χαρακτηριστικά, η «La Nacion», αναφέρει: «Όργια του Γκαλέτι στην Ελλάδα. Σκόραρε σε ένα ακόμη παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και έδειξε ότι αποτελεί το νούμερο ένα όνομα στην πατρίδα του. Πέρτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, αφού έφερε την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα».
Αντίστοιχα, η «Ole» αναφέρει σε ρεπορτάζ της: «Για ακόμη μια φορά ο Γκαλέτι άφησε τα διαπιστευτήριά του στην Ελλάδα. Πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και κατά γενική ομολογία ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού. Θετική ήταν και η παρουσία του Φερνάντο Μπελούτσι, που έφτιαξε ένα γκολ».

Έκτακτο για Ντιόγκο

Να που συνέβη κι αυτό! Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Radio Jovem Pan» διέκοψε την κανονική ροή του προγράμματός του χθες το πρωί, για να μεταδώσει ότι ο Ντιόγκο πέτυχε γκολ! Την ώρα που στον «αέρα» της συχνότητας παιζόταν μουσική, ο εκφωνητής ζήτησε συγνώμη και έκανε σύνδεση με κάποιον δημοσιογράφο που είπε: «Συγνώμη για την παρέμβαση. Θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους ακροατές ότι ο Ντιόγκο σημείωσε το δεύτερο τέρμα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την ανταπόκριση από την Ελλάδα, ήταν ένα όμορφο γκολ, που «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας, εναντίον ενός επαρχιακού συλλόγου»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: