Τρίτη, Σεπτεμβρίου 30, 2008

Στην Κύπρο για τη νίκη ο ΠΑΟ


Ο Παναθηναϊκός "πέταξε" για την Κύπρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν έτοιμοι για το "διπλό", που θα δώσει στον Παναθηναϊκό την απαραίτητη ώθηση, για κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: "Είμαστε έτοιμοι για το ματς. Οι τρεις πόντοι είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Ξέρουμε ότι αυτό το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Ανόρθωση είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς πάμε στην Κύπρο για να νικήσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς. Έχουμε την ποιότητα για τη νίκη. Αν νικήσουμε οι πιθανότητες για πρόκριση θα αυξηθούν. Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος είναι μαζί μας και θα είναι δίπλα μας".

Γιώργος Καραγκούνης: "Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Έχω την αίσθηση πως αν παίξουμε όπως πρέπει, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, η οποία θα είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Ευελπιστώ, πως όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω κάτι να πω στους συμπαίκτες μου, που πρέπει να κάνουν. Είναι έμπειροι και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Μουν: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε την ποιότητα για να νικήσουμε και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Είναι σημαντικό που θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω και θα κάνουμε τα πάντα για να τους αποζημιώσουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: