Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 11, 2008

Το έξτρα μπόνους-κίνητρο του Σόουζα για να πετύχει περισσότερα γκολ


Όπως αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Goal news», ο 26χρονος άσος ζήτησε μόνος του από το Νίκο Πατέρα να υπάρξει αυτός ο ειδικός όρος-κίνητρο. Επιθυμία που έγινε αποδεκτή με χαρά από το νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού, καθώς και οι δύο πλευρές θα βγουν κερδισμένες από μια τέτοια εξέλιξη.

Το συμβόλαιο του Σόουζα, λοιπόν, προβλέπει ότι θα εισπράξει 100.000 ευρώ επιπλέον, αν πιστωθεί περισσότερα από 20 γκολ και στις τρεις διοργανώσεις, ενώ αν ξεπεράσει τα 25, το ποσό ανεβαίνει στις 150.000! Η εμπιστοσύνη που έχει στον εαυτό του ο Βραζιλιάνος είναι μεγάλη. Δεδομένης και της επιθυμίας του να διακριθεί μέσω της φανέλας του Παναθηναϊκού, θα προσπαθήσει να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα για... 100-150 χιλιάδες λόγους παραπάνω!

Μέχρι και 4 εκ. ευρώ σε 4 χρόνια

Το ποσό των 800.000 ευρώ το χρόνο προβλέπει το συμβόλαιο του Σόουζα στο «τριφύλλι». Ο 26χρονος στράικερ θα λαμβάνει τέσσερις δόσεις των 200.000 ευρώ σε κάθε ένα από τα τέσσερα χρόνια που θα παραμείνει στην Παιανία, συν 760 ευρώ το μήνα ως μισθό. Παράλληλα, θα βάζει κάθε χρόνο στην τσέπη του άλλες 50.000 ευρώ, αν συμπληρώνει περισσότερες από 30 συμμετοχές και στις τρεις διοργανώσεις. Ως συμμετοχή, όμως, ορίζεται η 45λεπτή παρουσία σε ένα ματς.

Τα έξτρα

- Αυτοκίνητο 1.600 κυβικών, που θα πρέπει, όμως, να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση.
- Καταβολή από την ΠΑΕ 1.500 ευρώ μηνιαίως, για την ενοικίαση κατοικίας. Τα υπόλοιπα έξοδα του σπιτιού (π.χ. ΔΕΗ, κοινόχρηστα), επιβαρύνουν τον ποδοσφαιριστή.
- Έξι αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Βραζιλία, σε διακεκριμένη θέση
- Πέντε χιλιάδες ευρώ για την επίπλωση της κατοικίας του και την αγορά των οικοσυσκευών της
- Παροχή κινητού τηλεφώνου (συσκευή και σύνδεση)
- Θα λαμβάνει το 50% των εσόδων από την εκμετάλλευση της εικόνας του, μετά από σχετική συμφωνία με την ΠΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: