Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2008

ΠΑΟ-Εργοτέλης 2-3: Θρίαμβος του Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ


Όσο άσχημο και αν ακούγεται, τα αποτελέσματα δείχνουν αυτό… Το πρόβλημα του νέου Παναθηναϊκού δεν οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες ή κάπου αλλού, αλλά προέρχεται μέσα από την «οικογένεια» του. Σε ακόμη ένα παιχνίδι, ο Χενκ Τεν Κάτε… κατάφερε να παρουσιάσει την ομάδα του κατώτερη του αναμενομένου και δικαίως ηττήθηκε από τον Εργοτέλη με 3-2! «Δολοφονικές» επιλογές του Ολλανδού τεχνικού που, πλέον, δείχνει πως έχει χάσει το «παιχνίδι».

Αυτό μαρτυρούν και οι αποδοκιμασίες των «πράσινων» οπαδών, την ώρα που επιχειρούσε τις αλλαγές του… Όσον αφορά το παιχνίδι, ο εξαιρετικός Κουτσιανικούλης έκανε κυριoλεκτικά πάρτι στην αντίπαλη άμυνα.
Δύο γκολ (47’ και 51’) και μία ασίστ «πάρτο- βάλτο» στον Μπουντιμίρ, ο απολογισμός του. Για το «τριφύλλι» το σκορ είχε ανοίξει ο Γκάμπριελ (7’), ενώ στην επανάληψη ο Χριστοδουλόπουλος έφερε- προς στιγμήν- το ματς στα ίσα (53’). Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία στο 75’, όταν το πλασέ του προσέκρουσε στο δοκάρι του Δασκαλάκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Μάτος, Μελίσσης, Γκούμας, Κλέιτον, Σαλπιγγίδης (66’ Ρουκάβινα), Χριστοδουλόπουλος, Γκάμπριελ (57' Τζιόλης), Βύντρα, Μάντζιος (46' Σόουζα), Σπυρόπουλος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Μάρτινς, Γραμμόζης (71’ Βακουφτσής), Ορφανός, Ζούνιορ, Κένεντι, Κουτσιανικούλης (83’ Φραγκουλάκης), Φερνάντες, Μπούντιμιρ, Πλάσνενγκερ, Γιαλούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: