Κυριακή, Οκτωβρίου 26, 2008

Θρασύβουλος-ΑΕΚ 3-3: 4 αγώνες χωρίς νίκη η ΑΕΚ !


Έμοιαζε ακατόρθωτο όμως η ΑΕΚ το κατάφερε και αυτό... Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παρά το γεγονός ότι στην ανάπαυλα ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, τελικά έφυγε από το γήπεδο της Φυλής με τον ένα βαθμό, με το 3-3 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη παρουσίασε δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο, όντας εντυπωσιακή στο πρώτο μισό του αγώνα, αλλά πραγματικά ανύπαρκτη στην επανάληψη. Στην αντίπερα όχθη, η αρμάδα του Σάκη Τσιώλη είχε σε εκπληκτική βραδιά τον Ουέλιγκτον, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα (52’ πεν., 56’) και «κέρασε» άλλο ένα στον Λουίς Άλβες (71’).

Αν και βρέθηκε να προηγείται με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Σκόκο (11', 42') και Μπλάνκο (31'), η ΑΕΚ εμφάνισε συμπτώματα Τζέκιλ και Χάιντ και μέσα σε ένα ημίχρονο γκρέμισε ό,τι με κόπο έχτισε σε 45 λεπτά.

Ο Θρασύβουλος με τεράστια ψυχικά αποθέματα και έναν εκπληκτικό Γκονσάλβες κατάφερε να γυρίσει την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του, εκμεταλλευόμενος την υπεροψία των ποδοσφαιριστών της Ένωσης στο δεύτερο μέρος και με δύο δικά του τέρματα (52', 56') αλλά και ένα του Άλβες (71') ο σύλλογος της Φυλής πήρε μία υπερπολύτιμη ισοπαλία σε ένα παιχνίδι που έδειχνε... χαμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: