Κυριακή, Νοεμβρίου 30, 2008

Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-0


Η ΑΕΚ άργησε να ξυπνήσει και όταν το έκανε δεν κατάφερε να σκοράρει χάνοντας εκπληκτικές ευκαιρίες και δύο (!) φορές το ίδιο πέναλτι στο 90ο λεπτό. Παρότι είχε πολύ καλή απόδοση στο β΄ ημίχρονο, οι παίκτες της "σημάδεψαν" τρεις φορές το δοκάρι ενώ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έγιναν τα... απίστευτα για να συμπληρώει η Ένωση ένα μήνα χωρίς νίκη και 12 αγωνιστικές χωρίς εκτός έδρας νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ κακό με την ΑΕΚ να παρουσιάζει το γνωστό της πρόσωπο με προβλήματα στην δημιουργία φάσεων και πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή. Στην επανάληψη οι αλλαγές βοήθησαν την Ένωση να ανεβάσει την απόδοσή της αλλά αυτό δεν έφτανε.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν πολλές ευκαιρίες με τον Μπλάζιτς και τα δοκάρια του να κρατάνε το μηδέν στην άμυνα και τον Σάχα να δίνει τη δυνατότητα στους συμπαίκτες να κυνηγήσουν τη νίκη σταματώντας δύο φορές τους παίκτες του Λεβαδεικαού σε κλασικές ευκαιρίες για γκολ.

Η αναμέτρηση έφτασε στην αποκορύφωσή της στο 90ο λεπτό όταν ο Τζεμπούρ κέρδισε πέναλτι που κανονικά ήταν φάουλ έξω από την περιοχή αλλά η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε έτσι.

Ο Μαντούκα ανέλαβε την εκτέλεση ο Μπλάζιτς απέκρουσε αλλά ο Τζεμπούρ που σκόραρε στην επαναφορά είχε μπει πιο νωρίς στην περιοχή με αποτέλεσμα να δοθεί επανάληψη. Την δεύτερη εκτέλεση ανέλαβε ο Μπασινάς κάνοντας “δώρο” στον πορτιέρο του Λεβαδειακού την δεύτερη απόκρουση στο χλιαρό πλασέ του αμυντικού χαφ της Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: