Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2008

Τεν Κάτε "Μιλάνο... όπως Βρέμη"



H Συνέντευξη Τύπου του Τεν Κάτε

- Τι μπορεί να καταφέρει ο Παναθηναϊκός στο Μιλάνο και με ποιον τρόπο;

"Μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τρεις είναι που θα διεκδικήσουμε. Θα επικοινωνήσω με τον κ. Μουρίνιο το βράδυ για το πως θα το διαχειριστώ και θα σας πω."

- Πως είναι του κ. Τεν Κάτε ο παράδεισος; (σε συνάρτηση με απάντηση... Μουρίνιο);

"Δεν έχω πάει ακόμα και δεν ξέρω."

- Ειναι πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό που η Ίντερ έπαιξε ντέρμπι με τη Γιουβέντους;

"Η Ιντερ ένας επαγγελματικός σύλλογος που δεν περιμένει κάτι λιγότερο από αυτό που δείχνει στο γήπεδο."

- Αν ο Παναθηναϊκός φοβάται κάποιον από το αυριανό ματς;

"Σεβόμαστε όλους στην Ιντερ αλλά δεν φοβόμαστε κανένα"

- Αν και έχετε επιθετικές βλέψεις για αύριο, μήπως θα παρατάξετε ένα πιο αμυντικό σχήμα;

"Θα επιτεθούμε όσο είναι το δυνατό και θα αμυνθούμε όπου χρειάζεται.Θα δούμε πως πήγε το ματς μετά τα 90 λεπτά. Αναλογα και πως θα παίξει ο αντιπαλός σου. Περιμένω ένα παιχνίδι σαν της Αθήνας αλλά ελπίζω να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα."

-Ηταν άτυχος ο ΠΑΟ στο πρώτο ματς;

"Οποιος το είδε έχει αυτή την αίσθηση. Είχαμε ευκαιρίες και δοκάρι. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν παίζει ρόλο η στατιστική και τα νούμερα αλλά τα γκολ και εκεί χάσαμε με 2-0. Η Ιντερ 3 ευκαιρίες και δύο γκολ, εμείς 6 ευκαιρίες και κανένα γκολ."

- Ο Μάντζιος είναι σε θέση να παίξει;

"Είναι εντάξει και μπορεί να προσφέρει."

- Αν έχετε καταλήξει στο σχήμα... και τι μήνυμα στέλνετε στους 5000 οπαδούς που θα είναι στο γήπεδο αύριο;

"Εχω καταλήξει αλλά δεν θα τους ανακοινώσω. Θα παλέψουμε σαν τρελοί για 90 λεπτά, το μήνυμα για τους οπαδούς."

Καραγκούνης: "Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία"

-Τι εντύπωση σου κάνει που ήρθες να παίξεις στο γήπεδο αυτό;

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος, και χαρούμενος που παίζω κόντρα στην πρώην ομάδα μου και θα δώσω το καλύτερο εαυτό για την ομάδα μου."

- Θα ήθελες να πρωταγωνιστήσεις κάτι που δεν μπόρεσες να κάνεις στο πρώτο ματς, λόγω του τραυματισμού;

"Στο πρώτο ματς παίξαμε καλά και δεν βάλαμε ένα γκολ σε αντίθεση με την Ιντερ με λίγες ευκαιρίες το εκμεταλλεύθηκε και πέτυχε δύο γκολ. Μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο ματς αυτό."

- Πέντε χρόνια χωρίς καλό αποτέλεσμα στο εξωτερικό, ωστόσο κάνατε μια σπουδαία νίκη με την Βρέμη;

"Σίγουρα η νίκη στην Βρέμη ήταν αποτελέσμα καλού παιχνιδιού. Το 0-3 ήρθε μετά από δουλειά και θα παλέψουμε το ίδιο και εδώ. Είναι καλή και μια ισοπαλία γιατί είμαστε μέσα στο παιχνίδι αλλά έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι που θα παλέψουμε για την πρόκριση."

- Αποδίδετε μεγαλύτερη σημασία στο πρωτάθλημα ή στο Τσάμπιονς Λιγκ;

"Και το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σπουδαίες διοργανώσεις,. Σίγουρα πρώτο το πρωτάθλημα ωστόσο όταν παίζεις τέτοια μεγάλα ματς στην Ευρώπη είσαι υποχρεωμένος να παίζεις καλά και σε υψηλό επίπεδο.Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη και θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε την ίδια ιστορία. Θέλουμε ακόμα να παίξουμε και για τους πέντε χιλιέδες οπαδούς μας που ήρθαν εδώ."

- Αν είδατε το ματς Ιντερ-Γιουβέντους;

"Σίγουρα η Ιντερ είναι σε πολύ μεγάλη φόρμα. Εδώ και 3 εβδομάδες εχει καλά αποτελέσματα. Ισως αν παίζαμε ένα μήνα νωρίτερα να ήταν καλύτερα. Αλλά και αν χάσεις από την Ιντερ δεν ήρθε και το τέλος τους κόσμου".

- Το Σάββατο χάρηκες που κέρδισε η πρώην ομάδα σου τη Γιουβέντους;

"Χάρηκα αλλά αύριο θα ήθελα να πάρουμε εμείς το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% οπως με Βέρντερ γιατί η Ιντερ είναι καλύτερη ομάδα. Η συγκέντρωση πρέπει να είναι στο μάξιμουμ γιατί είναι πιο επικίνδυνη ομάδα. Ήρθαμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα."

- Τι συναισθήματα έχεις μέχρι τώρα από την ώρα που ήρθες;

"Εύχομαι αύριο να συνδυαστεί αυτό το ματς με ένα θετικό αποτέλεσμα. Τώρα για μένα το ότι έχω παίξει δύο χρόνια εδώ είναι πολύ σημαντικό. Εγώ θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου στην ομάδα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. "

200 oπαδοί στην προπόνηση

Παρουσία 200 οπαδών του Παναθηναϊκού η βραδινή προπόνηση των παικτών του Τεν Κάτε, με τους φίλους των πρασίνων να φωνάζουν συνθήματα για διπλό στο Μιλάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: