Δευτέρα, Νοεμβρίου 03, 2008

Λέτο: Θέλω να μείνω και του χρόνου, τι δήλωσαν οι παίχτες του Ολυμππιακού


Την επιθυμία του να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Λέτο, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη.

«Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Δεν ήμουν σε καλό ρυθμό και θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερος. Ποτέ δεν είπα ότι θέλω να φύγω. Θέλω να παραμείνω και του χρόνου στον Ολυμπιακό, περνάω καλά στην Ελλάδα», τόνισε ο Λέτο, ενώ για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής, είπε: «Είναι πολύ δύσκολος ο αντίπαλος, αλλά νιώθω ότι είμαστε έτοιμοι».

Ντάρκο: Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟ

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε και αυτός για το ντέρμπι, αλλά δεν ξέχασε ΠΑΟΚ και Ξάνθη! «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Δεν έχει σημασία ότι πέτυχα εγώ το γκολ αλλά ότι η ομάδα κέρδισε το αποψινό παιχνίδι. Την άλλη Κυριακή έχουμε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ένα σημαντικό παιχνίδι που θα προετοιμαστούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να προσέξουμε, διότι υπάρχουν ομάδες όπως είναι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και είναι επικίνδυνοι αντίπαλοι», τόνισε ο Σέρβος.

Ντουντού: Απολαμβάνω τα ντέρμπι

Ο Ντουντού που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα επισήμανε πως «ήμουν συγκεντρωμένος. Χαίρομαι πολύ για το πρώτο γκολ που πέτυχα. Δύσκολο να εξηγήσω γιατί εκτός έδρας έχουμε προβλήματα. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε.

Το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟ είναι μεγάλη μέρα για εμάς. Λατρεύω τα ντέρμπι και έχουμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε στη βαθμολογία. Μου θυμίζει τα μεγάλα βραζιλιάνικα ντέρμπι στα οποία πάντα απολάμβανα να παίζω»
.

Γκαλέτι: Για τη νίκη
Από τη πλευρά του, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι τόνισε: «Πρέπει να βρούμε λύσεις για να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και εκτός έδρας. Ένα σπουδαίο ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ακολουθεί και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τη νίκη και το προβάδισμα για το πρωτάθλημα».

Παπαδόπουλος: Μόνο ο Ολυμπιακός

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον φέρνουν στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων και κυρίως της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ο Ολυμπιακός», αρκέστηκε να πει ο 16χρονος αμυντικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: