Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2008

Ντουντού: «Φωτιά» τα ντέρμπι στην Ελλάδα !


Ντούντου: «Φωτιά» τα ντέρμπι στην Ελλάδα...

«Αυτό το παιχνίδι είναι καθαρή αντιπαλότητα. Εδώ στην Ελλάδα το θέμα είναι πραγματικά φωτιά. Μου έχουν πει ότι πέρσι έπειτα από μια ήττα σε ντέρμπι οι παίκτες του Ολυμπιακού χρειάστηκε να περιμένουν ώρες για να πάνε σπίτι τους. Έξω από το γήπεδο υπήρχαν οπαδοί , που απειλούσαν να κάψουν και τα αυτοκίνητά τους», ήταν τα πρώτα λόγια του Ντουντού στην βραζιλιάνικη εφημερίδα «O’ Globo» και πρόσθεσε:
«Θεωρητικά γηπεδούχος είναι ο Παναθηναϊκός. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο είναι ουσιαστικά ουδέτερο, διότι ο κόσμος είναι μακριά. Έτσι, η πίεση είναι μικρότερη και θα μπορέσουμε να παίξουμε ως ίσος προς ίσο».

Κλείνοντας την κουβέντα, ο Ντουντού κράτησε το καλύτερο για το τέλος…: «Ο Ολυμπιακός είναι κόκκινος. Αν εμφανιστεί κάποιος από την ομάδα με ένδυμα πράσινου χρώματος, που είναι το χρώμα του Παναθηναϊκού, θα έχει σοβαρά προβλήματα!».

Μπελούτσι: Τους σέβομαι, αλλά το ντέρμπι είναι δικό μας...
Από την πλευρά του, ο Μπελούτσι θυμήθηκε το περσινό 4-0 (Κύπελλο Ελλάδος): «Περιμένω πώς και πώς αυτό το ματς. Θυμάμαι από την προηγούμενο σεζόν το πάθος του κόσμου και τη μεγάλη τους χαρά όταν τους νικήσαμε με 4-0! Είμαι πανέτοιμος, έχω ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζα, θα βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Σέβομαι πολύ τον Παναθηναϊκό ως μέγεθος και ως ιστορία, όμως πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε. Πάμε στο γήπεδο τους μόνο για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θέλουμε πολύ τη νίκη, την χρωστάμε στον κόσμο μας».
Παράλληλα, ο Αργεντινός άσος ευχήθηκε να σκοράρει στο ντέρμπι: «Μακάρι να σκοράρω στο ντέρμπι. Θα είναι ό,τι καλύτερο για μένα να κερδίσουμε και να έχω πετύχει ένα γκολ», ενώ για τον κόσμο που θα βρεθεί στη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη, επεσήμανε: «Θα έρθει ο κόσμος να μας εμψυχώσει πριν από το ντέρμπι. Θα είναι καλό για όλους μας και ειδικά για τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα το καλοκαίρι. Ο κόσμος θα μας μεταδώσει και το δικό του πάθος για τη νίκη».

Λέτο: Νίκη για βαθμούς και για τον κόσμο μας

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Σεμπαστιάν Λέτο στην εφημερίδα «Πρωταθλητής». Ο Αργεντινός άσος έδωσε το σύνθημα της νίκης: «Σίγουρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε πολύ τη νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας τη διαφορά μας από τον Παναθηναϊκό, αλλά φυσικά και για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, που περιμένει με αγωνία αυτό το ντέρμπι. Θα είναι πολύ όμορφα αν φτάσουμε στην επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: