Κυριακή, Νοεμβρίου 02, 2008

Ολυμπιακός: Θέλει να φύγει ο Λέτο ;


Ο Αργεντινός μέσος θέλει να φύγει από την Ελλάδα καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal" δεν έχει το παραμικρό κίνητρο στον Θρύλο, ενώ και οι σχέσεις του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε δεν βρίσκονται και στο καλύτερο τους επίπεδο.

Βάση λοιπόν όσων εκμυστηρεύτηκε ο Αργεντίνος σε συμπατριώτη του το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται, ο 22χρονος τόνισε πως δεν τα πάει καλά με τον προπονητή του, καθώς έχει παράπονα απ' αυτόν.

"Ο Λέτο εκτιμά πως δεν ασχολείται μαζί του πια ο Βάσκος και αυτό συνιστά πρόβλημα, αφού πιστεύει πως δεν έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή και αυτό τον έχει επηρεάσει".

Όσον αφορά τον λόγο της επιλογής να έρθει το καλοκαίρι στον Θρύλο, ο φερόμενος ως φίλος του αποκάλυψε ότι έγινε μόνο και μόνο επειδή οι νταμπλούχοι θα συμμετείχαν στο Champions League.

"Ήταν μια εξαιρετική προοπτική να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο ο αποκλεισμός από την Ανόρθωση έφερε τα πάνω-κάτω στην ψυχολογία του.

Το UEFA είναι μια διοργάνωση που δεν ιντριγκάρει και ιδιαίτερα τον 22χρονο μέσο, αφού θεωρεί ότι δεν μπορεί να... φανεί όσο θα ήθελε έτσι ώστε να επιστρέψει στην Λίβερπουλ".

Αναφορικά με το μέλλον του Λέτο στον Πειραιά, επισήμανε πως θέλει το καλοκαίρι να γυρίσει στην Λίβερπουλ, ενώ ο μεγάλος του φόβος είναι ότι δεν μπορεί να φανεί σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό, γιατί δεν έχει μεγάλη προβολή στο εξωτερικό.

Στο ενδεχόμενο που οι ερυθρόλευκοι θελήσουν να να τον διώξουν στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, ο συμπατριώτης του αριστερού μέσου ήταν κάθετος πως τότε θα διεκδικήσει όλα τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιο του μέχρι τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: