Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2008

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 1-0


Δίχως να πατήσει γκάζι ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" πετυχαίνοντας την 8η νίκη του σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με την "γκέλα" του ΠΑΟΚ ξέφυγε 6 βαθμούς από τους διώκτες του, παραμένοντας στην κορυφή.

Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν πιο πολύ από κάθε άλλη φορά φέτος στο Καραϊσκάκη και δίχως να πιάσουν τα υψηλά στάνταρ απόδοσης πήραν αυτό που ήθελαν -τη νίκη- και έφτασαν τις 11 εντός έδρας νίκες σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Η εκρηκτικότητα του Λέτο και η ευστοχία του Μπελούτσι, έφτασαν στην ομάδα του Πειραιά για να συνεχίσει το απόλυτο των νικών στο "κάστρο" του.

Έτσι, η καλή παράδοση του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό συνεχίστηκε, καθώς οι ερυθρόλευκοι μετρούν 8 νίκες σε 9 ματς κόντρα στους Βοιωτούς.

Πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδας αύξησαν την διαφορά τους στο +6 από τον ΠΑΟΚ που στραβοπάτησε εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ διατήρησαν το +9 από τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Μόμτσιλο Βούκοτιτς πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, κοίταξαν τους νταμπλούχους Ελλάδας στα μάτια και αν ήταν πιο αποτελεσματικοί θα μπορούσαν να είχαν φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Φαληρικό γήπεδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε):
Νικοπολίδης, Πάντος, Ραούλ Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Ντουντού, Γκαλέτι (75' Όσκαρ), Μενδρινός, Κοβάσεβιτς (70' Μήτρογλου), Μπελούτσι, Λέτο (63' Τζόρτζεβιτς).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μόμτσιλο Βούκοτιτς): Καρακώστας, Εμεράν, Τζωρμπατζάκης (75' Κόλτζος), Τριποτσέρης, Παστός, Ζησόπουλος, Γκεοργκίεφ (58' Κατσικογιάννης), Κιάσσος, Ανδράλας, Λεονάρντο (46' Μπασαλά), Ντιμπαλά.

Κίτρινες: Πάντος - Τζωρμπατζάκης

Διαιτητής: Γιαννόπουλος (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: