Κυριακή, Ιανουαρίου 04, 2009

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: 0-0


Με υπεροχή, αλλά χωρίς ουσία ο Παναθηναϊκός έμεινε στο -9 από την κορυφή μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς που δεν πρόκειται να μείνει... αξέχαστο.

"Λευκή" ισοπαλία... αλλά "σκούρα" τα πράγματα πλέον για τον Παναθηναϊκό που έχασε μια ακόμα ευκαιρία μέσα στην έδρα του κόντρα στην ΑΕΚ. Το τελικό 0-0 πρόσφερε μόνο απογοήτευση στους 45.000 οπαδούς της ομάδας των "πράσινων" οι οποίοι απώλεσαν δύο ακόμα βαθμούς.

Η ομάδα του Μπάγεβιτς είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς με το δοκάρι του Κυργιάκου ωστόσο "μοιραίος" παίκτης των γηπεδούχων ήταν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ο οποίος είδε την μπάλα να του "σερβίρεται" από τον Σαλπιγγίδη και αντίστοιχα δύο φορές "κλώτσησε" την ευκαιρία να σκοράρει.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε):Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Γκούμας (λ.τρ. 24' Μελίσσης), Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Γκάμπριελ (57' Ρουκάβινα), Σαλπιγγίδης, Μάντζιος (80' Πετρόπουλος).
ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σαχά, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Μπασινάς, Καφές, Ενσαλίβα (75' Μαντούκα), Πλιάτσικας (81' Γεωργέας), Σκόκο, Τζιμπούρ (88' Εντίνιο), Μπλάνκο

Διαιτητής:
Βασσάρας Κ. (Θεσ/κης)
Βοηθοί: Χ. Γενναίος - Δ. Μπέρσης
Κίτρινες Κάρτες: Σπυρόπουλος, Μελίσσης, Καραγκούνης / Μπασινάς, Καφές, Μαϊστόροβιτς, Εντίνιο, Σκόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: