Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2009

Θέλει Παβόνε ο Ολυμπιακός για την επίθεση


Ο Ολυμπιακός αναζητεί καλό επιθετικό, για αντικαταστάτη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Ισπανία, βρίσκεται σε επαφή με τον 26χρονο Αργεντινό επιθετικό της Μπέτις, Μαριάνο Παβόνε.

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έχει επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησης ενός επιθετικού και η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει… ρίξει εκεί το βάρος, αναζητώντας την καταλληλότερη και πιο προσιτή οικονομικά, λύση.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να μη γνωρίζει αν θα συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, αλλά έχει προτείνει ανεπιφύλακτα τον έμπειρο άσο, που βρίσκεται στην ηλικία την οποία "δέχεται" ο Βάσκος κόουτς, όντας 26 ετών. Στη Μπέτις αγωνίζεται από το 2007, έχοντας καταφέρει να πετύχει μέχρι σήμερα 11 τέρματα.

Μειονέκτημα το γεγονός πως δεν διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία από πρωταθλητισμό, αφού στην Αργεντινή αγωνιζόταν με τη Εστουντιάντες, αν και είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπόκα Τζούνιορς.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον παίκτη και τον… ψήνουν να μετακομίσει στην Ελλάδα, λογικά από το προσεχές καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: